Asker Eşleri

kuzu ben yatıyorum sen de çok geç kalma başın ağrır sonra iyi geceler Şeniz

ben geldim hanımlar daha eşim mesaiden dönmedi yarında araziye çıkacaklar oh sizinkiler ne güzel evde biz kocanın yüzüne hasret kaldık senağlama

denetleme zamanı gece eğitimi vardı araziye falan çıkmışlar geleceler eve ama ne zaman belli değil sinirlerim çok bozuk kızda uyumadı tepemde kadınmıyım erkekmiyim anlamadım canım

bence sana bir bebişşşş lasım:))) bak bana gecelerin kadını oldum ,zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile ,inan uykum var ama inatla yatmıyorumdelikafadulden

ayyy zaten bişeyler dürtüyoo..gecen alısverıs yaparken bebek mamalarının içeriğine bakıyodum dalmışım eşim fotomu cekmiş.. baakk sende hazırsın ıstıyosun artık dıye gösterıp duruyor yaw.. su tayınlerımız netıcelense ona göre

ayyy bence ertelemeyinn harika birşeyy ben her kutayıma baktığımda bu benim mii ne güzel birşey yapmışımm diyorum,bak eşindee istiyor galiba ne güzell
amann sorma tayinlerin belli olmasına az kaldı acaip kasılıyorum bendee

ne guzellll,emınım bende ılk kucagıma aldıgımda nıye daha önce yapmamısız dıyecegım :))
tayınlerımız acıklansında,bu sene doğu yolu var bize sanırım ay sonuna bellı olcak bakalım.. cıkmazsa seneye kesın cıkacak ve bebiş gene ertelenecek.. hayırlısı bakalım..

doğru canımcım hayırlısı neise o olsun inşallah... bakalım bizimde tayin iskenderun gibi gözüküyor ,bir yandan gitmeyi istiyorum bir yandan istemiyorum nasıl bir yer çoook sıcak oluyormuş bebişle zor olacak

evet bende öyle duydum kışın bile soğuk olmuyoormuş da benim eşime nem yasak kutay desen solunum yollarından ötürü 10 gün küvezde kalmılştı şimdide korkuyorum artık naparıss bilmem -tatlicadiarzu-

ayy canım ya.. ne kadar sıkıntı yaratır bilirim... hayırlısı olsun deil mi artık..

evet cnm inşşallah hepimis icin hayırlısı...biraz film izleyip yatayim bare nasılsa yarın kocacım evde o baksın kutayımalülülülülülü öptüm cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…