Asker Eşleri

buyrun canım herkese var siz isteyin ben yaparım
ebrucum çok güldürdün beni:roflol: ne yapayım miyase koydu onun adını öyle

hosbulduk tatlım nasılsınmnnnnnn
saol canısı ıyıym eşimi gönderdim bende bıraz önce...evdeyım her zamankı gıbı :)) sen nasılsın canım,annecıgıne gıdeceksın sanırım...

cokacimcoookcokacimcoook

ilahı mıyasecım yahu... benımde hıc gulecegım yoktu,kendıme yani...kaydirigubbakcemile3

EVET canım anneme gıdıcem suprız yapıcam :) daha 20 gun once ordaydım ama

canım sen pogacalarııııııııı bıze gonder datlummm

tamam canım gönderirim biraz yakınmışsın ama osun arkadaşım istemiş hemen

anneler günümü kutlayanlara teşekkürler :) bende burdan tüm annelerin anneler gününü kutluyorum şimdiden kutlayayımda :) neme lazım unuturum fılan

iyi akşamlar hanımlar nassunuz ben gezmedeydim bugün alış veriş merkezine gittim ebrucum bizi de kutlayanlar olacak canım üzülme beee zamanı var en çok 1-2 anneler gününe kalmaz kutlanırız

kızlarr bebısller olmasada anneler gununuz kutlu olsunnnn allah sızede kutlatmayı nasıp etsınnnnn

oglusumu bugun parka gotuırdum geldım guzel bı yarım saat falan banya yaptıkk kuvetten zor cıkardım bu cocuk su hastası :))) sımdıde karnı doydu 1 saattır uyuyo kuzummmm

ruyanazcım canım hosgeldın datlumm nasılsın ınsallah lojman cıkarda gıdersınnn tatlımmm

canım ya lojman cıkmasada dısarıda oturursun merkez xde degılmı esın

kızlar nasılsınız oooooooooh uyusun bakalım arda bey
bizde şimdi yürüyüşe gidicez oğlumuda babasının yanına bırakıcan nöbetçi olduğu için
bu akşam burası bana kalıcak galiba kaçta yatarım artık bilmem

yürüyüşten sonra görüşürüz kızlar ayağımda ağrıyo ama neyse gidelim bakalım biraz az yürürüm

kızlar napıyonussss....
bızde eşimle cıkıcaz sımdı yuruyuse...

ya bızım tayinler mutemel cıkmıstı,bugün kati ye dönmüş....
yani kesinkes doğu yolcusuyuz kızlar,eşimde bende bı garip olduk...
Mesleğin ilk sıkıntılarını cekmeye baslıyorum sanırım.. (

kızlar herkese iyi akşamlar bizde kızımla gezdik geldik pazara gittik tişört filan aldı kendine yarında alışveriş merkezine yine gidelim diyor batırdı bu kız beni :1hug:

canım benım uzulmee hayırlısı olsunnn

dılekay canım yuruyuse cık bakalımm tatlımmmm

ank canım benımmm bunlar batırıyo valla arda kucuk olmasına ragmen ben hemen ona kıyafet bakıyorummm kendıme bakıcam dıye gıdıyorumm göyaa ardaya alıp gelıyorumm

ruyanazcım canım hosgeldın datlumm nasılsın ınsallah lojman cıkarda gıdersınnn tatlımmm

canım ya lojman cıkmasada dısarıda oturursun merkez xde degılmı esın

canım saol hb iyiyim merkezdeyiz amalojman istiyoruz dışarda olmaz ya diyarbakır da...bide hiç lojmana girmedik ya biz kesin çıkar dioz bakalım..normal de lojman dagıtımı olsa kesin çıkarda bu lojman 1 tane ya kesin diyemiyoruz işte canım eger bu lojman çıkmazsa temmuzdaki dagıtımı bekliycez canım............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…