Asker Eşleri

ii akşamlar herkeseeeeeeeeeeeee
ıyı aksamlarrr mıyasecimmmmm
iyiyim canım sağol bu aralar pek evde durmadım gezdim öyle dünde hıdırellez eylencesi vardı tugayda oraya gittim arkadaşlar felan eğlendik anlıycan bu aralar keyfim yerinde:lepi:
oh oh ne güzell sevındım senın adına canımm... ıyı yapmıssın ne guzelll... bende evde pineklıyorum,aksamları eşim gelınce cıkıyoruz yürüyüş yapıyoruz,sonra balkonda cay ve kek keyfi :))

Hoscakal ruyanazcım...Çabuk gel hemi....
geldim şeker...........

canım hayırlısı olsun sezeryan olsun önemli degil sen takmaböle şeyleri çok öptüm.....
kızlar bugun bize tel geldi diyarbakırda 1 tane lojman boşalmış bizde istek yaptık bakalım perşembe günü belli olcak en yüksek puan kiminse o geçecek lojmana eger bize çıkarsa 3 hafta sonra taşınıyorum yani inşallah bize çıkar eşimle 3 ay daha ayrı kalmak istemiyoruz haber bizi çok sevindirdi hayırlısı bakalım şans dileyin bize........

aaayyy canım yaaa.. hadı bakalım hayırlısı olsun ınsallah sıze cıkarrr yaaa.. yeter senınde cektıgın canım yaa... hadı ınsallah ınsallah

inşallah canım çıkar hayırlısıyla ne zamandan beri ayrısınız sen nerde duruyorsun rüyanazcım ben sonradan geldim ya haberim yok

afiyet olsun canım yermisin yanındamı yatarsun bilm artık uykum geldi gidm yatım ben ii gecelr szeee öptümmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:1hug::1hug:

günaydın,hayırlı cumalara.s.

hoşgeldiniz aramıza nerdesiniz istanbulda a.s.

inşallah çıkar lojman canım ne kadar kalacaksınız diyarbakırda

gunaydınnn hanımlarrrrr
herkese hayırlı bereketli cumalarrrrr

mıyasecım o güzelll pastanın yanında sabahlayamadım maalesef :))
cokacimcoook

günaydın hanımlar hayırlı cumalar pasta süper ya kızz miyase sen mi yaptın bunu

günaydın hanımlar hayırlı cumalar pasta süper ya kızz miyase sen mi yaptın bunu

aaayyy canım yaaa.. hadı bakalım hayırlısı olsun ınsallah sıze cıkarrr yaaa.. yeter senınde cektıgın canım yaa... hadı ınsallah ınsallah
inşallah canım çok istiyoruz bakalım.........
inşallah canım çıkar hayırlısıyla ne zamandan beri ayrısınız sen nerde duruyorsun rüyanazcım ben sonradan geldim ya haberim yok
canım ekimden beri ayrıyız ben amasyadayım biz amasyada görev yaparken ara tain çıktı eşime diyarbakıra ara tain oldugu için lojmanda yoktu biz gidemedik rüyanazla ben amasyada kaldık....
hadi gözün aydın rüyanaz sevindim senin adına canımmmmmm
saol canım inşallah çıkarda giderim............

inşallah çıkar lojman canım ne kadar kalacaksınız diyarbakırda

canım ablam inşallah saolasın.............diyarbakırda 1yada 2 sene genetain durumuna baglı belli degil eşim haftaya ögrencek onuda.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…