hosgeldın canım,yoktun sen nasılsın
ıyı aksamlarrr mıyasecimmmmmii akşamlar herkeseeeeeeeeeeeee
oh oh ne güzell sevındım senın adına canımm... ıyı yapmıssın ne guzelll... bende evde pineklıyorum,aksamları eşim gelınce cıkıyoruz yürüyüş yapıyoruz,sonra balkonda cay ve kek keyfi :))iyiyim canım sağol bu aralar pek evde durmadım gezdim öyle dünde hıdırellez eylencesi vardı tugayda oraya gittim arkadaşlar felan eğlendik anlıycan bu aralar keyfim yerinde:lepi:
geldim şeker...........Hoscakal ruyanazcım...Çabuk gel hemi....
Kızlar dr a nst sonucumu göstermek için gitmiştim bugün,bebeğim iyi ama dr bebeğimin boynuna kordon dolandığını söyledi, pzt gününe sezaryen için gün verdi, sağlıkla kavuşalımda varsın sezaryen olsun
geldim şeker...........
canım hayırlısı olsun sezeryan olsun önemli degil sen takmaböle şeyleri çok öptüm.....
kızlar bugun bize tel geldi diyarbakırda 1 tane lojman boşalmış bizde istek yaptık bakalım perşembe günü belli olcak en yüksek puan kiminse o geçecek lojmana eger bize çıkarsa 3 hafta sonra taşınıyorum yani inşallah bize çıkar eşimle 3 ay daha ayrı kalmak istemiyoruz haber bizi çok sevindirdi hayırlısı bakalım şans dileyin bize........
ben yokken yiyin artık pastamdan afiyet olsunnnn
Bende asker eşiyim,istanbuldayız bu sene geldik.5 yıl kalacağız allah nasip ederse.yerimizden çok memnunum.lojmandayım çocuklar için harika oldu burası rahat rahat güvenli şekilde oynuyorlar.onlar mutkuyken bende mutluyum.son bir doğumuz kaldı sona emeklilik nasipse.
geldim şeker...........
canım hayırlısı olsun sezeryan olsun önemli degil sen takmaböle şeyleri çok öptüm.....
kızlar bugun bize tel geldi diyarbakırda 1 tane lojman boşalmış bizde istek yaptık bakalım perşembe günü belli olcak en yüksek puan kiminse o geçecek lojmana eger bize çıkarsa 3 hafta sonra taşınıyorum yani inşallah bize çıkar eşimle 3 ay daha ayrı kalmak istemiyoruz haber bizi çok sevindirdi hayırlısı bakalım şans dileyin bize........
ben yokken yiyin artık pastamdan afiyet olsunnnn
inşallah canım çok istiyoruz bakalım.........aaayyy canım yaaa.. hadı bakalım hayırlısı olsun ınsallah sıze cıkarrr yaaa.. yeter senınde cektıgın canım yaa... hadı ınsallah ınsallah
canım ekimden beri ayrıyız ben amasyadayım biz amasyada görev yaparken ara tain çıktı eşime diyarbakıra ara tain oldugu için lojmanda yoktu biz gidemedik rüyanazla ben amasyada kaldık....inşallah canım çıkar hayırlısıyla ne zamandan beri ayrısınız sen nerde duruyorsun rüyanazcım ben sonradan geldim ya haberim yok
saol canım inşallah çıkarda giderim............hadi gözün aydın rüyanaz sevindim senin adına canımmmmmm
inşallah çıkar lojman canım ne kadar kalacaksınız diyarbakırda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?