Asker Eşleri

ay sorma kız ebru ank keşke siizlerde olsanız napimki sıkıldım gel çay yapim dedim gene duramadım sağolsun geldi yaş pastamla poğaçamla yudumladık çayımızı

:dilcikar: senağlama kaydirigubbakcemile3

Handan ablacım yaaaaa duyuyor musunnnn...

Halen yaş pastamla poğacamla içtik cayı dıyooooo.....:çok üzgünüm:

Bu kadar olmas ki amaa...

Duydum canım duydum :çok üzgünüm:

Nasılsa yaz geldi artık şiş göbekleriyle ne yapacaklar bakalım kendileri diyor kilo vermemiz lazım diye :sm_cool:

Kızlar ya yakında tayin gecesi var bende ilk defa katılıcam acaba ne giysem uygun olur herkes nasıl giyiniyor takım elbise giymekmi gerek yardımcı olursunuz sevinirim kararsız kaldımmmm....

Canım nasılsa havalar sıcak olur o günlerde varsa eğer siyah kolsuz bir elbise giyebilirsin diz üstü olursa çok şık durur.

Yada pantolon üstüne kolsuz güzel abiye tarzı bir bluz giyebilirsin ayakkabın ve çantan kesinlikle birbirine uymalı.

Hanımlar şıklık yarışına giriyor böyle gecelerde bence çok şık olmalısın sonuçta eşini temsilen orada bulunuyorsun.

Bunlar hep bir tecrübe sana benden tavsiye takıldığın bir şey olursa sorabilirsin canım.

evet canım nedense bugün görmüyorlar bizi unuttular küstüm onlara :çok üzgünüm: :a015:
sana kıyamam ben.. gelmişinde görmemısmıyız bız senı... yerim senı ben...
neyse ben yattım kızlar grş.............
ıyı geceler canımmm
dimi ablammm....

ohh bız gıycez bıkınılerı :))) onlar yıyedursunlar :))) valla bugun dilek vurcak beni,iyi ugrastım onlarla :)))

o kadarda güzel değiliz ama şişkoyuz işte ekranı kaplıyoruz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyyyyyyyyyyy canım beniiiiiiiiiiimmmmmmm nasıl yumuşatıyorsun hemen :1hug:

evet vallah yakınmışızda gelirim bak gidene kadar burdan 3 saat ha ona göreeeeeeeee:jeyyar:hoşgeldin elmasım atla hemen muhabbete kız

kızlar ben şu renk olayınıda anlamdın nasıl rengi değişiyor yazıların bende ne çok soru sordum ya:mymeka:

bak canım yazını yazdıktan sonra klavyedeki Ctrl ve A tuşuna iki parmağınla bas
sayfadaki Bharfi varya onada bas sonra yazını yolla ama bunu her yazıdan sonra yapacaksın yapmazsan renksiz çıkar

aloo slm verdik kimse kale almamış.............

nan ben şimdi geldim daha yawru kuşum benim elin nasıl oldu daha iyidir şimdi umarım

benide kimse duymamış canım :mymeka:

yeni geldim kuşum bende ne haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…