Asker Eşleri

ayy sorma ebru cum ismi mi çok severdim ama her yer aslı oldu bu yıllarda. sıkıldım ismimden kaydirigubbakcemile3
kıyamam sana...

olsun canım ya guzel ısım yınede..

taşıyana bakıcaksın...:jeyyar:
miyasem beni öpeceğine git eşini öp öyle kız adam gidiyormuş zaten :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız ebru senin eşin sana kızmıyormu hep pc başındasın birde yeni evlisin canım sakın beni yanlış anlama ama adam kıskanmıyormu benden çok pc başındasın demiyormukaydirigubbakcemile3

kızlar ben şu renk olayınıda anlamdın nasıl rengi değişiyor yazıların bende ne çok soru sordum ya:mymeka:

kız ebru senin eşin sana kızmıyormu hep pc başındasın birde yeni evlisin canım sakın beni yanlış anlama ama adam kıskanmıyormu benden çok pc başındasın demiyormukaydirigubbakcemile3

yok tatlısım ya... oda kendı pc sınde :)) yanyanayız daima :jeyyar:...
bızı bır görsenız cırcır böceği gıbıyız cırcırcır hıc susmayız...
hatta suan senın yazdıgını okudu gülüyor hhehhe

iyi geceler hanımmmlar bugün komşuları gezdim biraz
şimdide kızı uyutmaya çalışıyorum iyi kaynatmışsınız hanımmlarrrr ben yokum diye dimi ben gelince kimse kalmıyor

düşünsenize kızlar bizler böyleysek ilerde çocuklarımız nasıl olur :) bilg,sayrdan haberleşen hiç konuşmayan bi aile falan olurmuyuz acaba kaydirigubbakcemile3

canım ya yakalandık desene eşine bazende benim öyle oluyor yazdıklarınıza gülüyorum komik birşey yazılınca ne oluyor kendi kendine gülüyorsun diyr onun için ben gece pek girmiorum şimdi nöbetçide ondan oturuyorum oğlanda tv izliyor uykum geldi diye bağırıyor

siz kaynatmaya devam edin hanımlar ben yatmak zorundayım.tatil bittiiii senağlama yarın yine okul var.fal taşı gibi açılmış beni bekleyen gözlere anlatacam dersimi.tatillerin de kötü yanı bu.fırlama gibi geliyolar okula afacanlar kaydirigubbakcemile2 hadeee iiiii geceler hihoyyyt

düşünsenize kızlar bizler böyleysek ilerde çocuklarımız nasıl olur :) bilg,sayrdan haberleşen hiç konuşmayan bi aile falan olurmuyuz acaba kaydirigubbakcemile3
:)))
cok şükür bız aştık böle seylerı...
bırbrıne guvenmeyen cıfler yapar bunu problem...

hehe aynen canım...
ama eşimde cok memnun kk takılmamdan,cunku pek arkadasım olmadıgı ıcın burada en azından sıkılmıyosun dıyor..
ızıne cıktıgımız zaman falan hep soruyor senın kulup ne kaynatmıstır şimdi dıyor :)) özledın dımı kulübünü dıyor canım benim ya :)):asigim:

aloo slm verdik kimse kale almamış.............
mrb canımmm....
elin nasıl oldu kuşum....

benide kimse duymamış canım :mymeka:
aa noluyo bu kızlara görmüyolar kız bizi...........

daha iyi cnm sancı falan yok sade hafif şişlik kaldı ...

birde profilime resim eklemesini beceremiyorum yapabilirsem koyacağım

merak ediyoz ama senide olsa ne güzel olur

Ablacım sadece percem11 dıye bı kullanıcı var oda en son kasım ayında gırmıs ama hıcbır faalıyetı yok,aktıf deıl sıtede...

yok canım o değil sadece perçem isimli arkadaşımızdı bol bol ban yerdi son zamanlarda

aa noluyo bu kızlara görmüyolar kız bizi...........

daha iyi cnm sancı falan yok sade hafif şişlik kaldı ...
ıyı olmasına sevındım canım,elinin içi olması daha cok rahatsız eder seni,bıde esya toplama falan..

merak ediyoz ama senide olsa ne güzel olur

yok canım o değil sadece perçem isimli arkadaşımızdı bol bol ban yerdi son zamanlarda
hımmm baktım ablam sanırım üyelıgı yok ya da nıck deısmıstır ya da bannnn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…