Asker Eşleri

ne haber kız nasılsın bakalım süpriz güzeldi ama ayaklarım yerden kesildi çokta gurur duydum ama
ayakkabı meselesine hiççç girmiyom zaten sempatiksalakcinni

olur ya merak etme takma kafanıda o kadar

o
kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun kuzum iyi günlerde huzurla mutlulukla agız tadı ile kullanmaknasip etsin allahım

saol cnm benim darısı başına.opuyorumnanaktan

tşk ederim ablacım
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

mutlu oldu demi eşin
anacım kızlar varya kızlar ne şirinlikler yapıyo bir görsen :ecrin_bebek: biraz daha büyüsün o zaman kesin teşhisi koyarız kımı erkekmi diye
nasıl mutlu oldu valla :) kızları bılmem mı cevremde hep kız bebek var cok cımcımeler :)))
geldı cnm yıne goreve ckıor ama buna da sukur...
kız iki oldu :) valla kan degerım baya yuksek cıkmıstı dedık bızde yoksa ıkız mı dıye ama ıkımızde de ıkız yok sulalede :)) bızde senı sefıoruz canmmm
en guzelı cnm valla eferım :))

Ebrucum bugün bunu yaşadım canım işte kız çocukları böyle oluyor her zaman daha düşünceli oluyorlar

dogru ablacım en basıtı kendımden bılıyorum :))) ay abla kayınvaldeme ılk soledım bana ne dedı bılıyor musn? ay bıkmıstım artık mılletın yok mu daha yok mu daha demesınden dıye:bbo:
kendı 5 sene yapmamıs evlendıgınde benımkını gurur yapıo bıde asker esı olacak görmus etmıs bırısı...
gecen de nasılsın bulnatıların varıdır sımdı senın dedı... dedım evet ara ara oluor,ne desın bana... eee anne olmak kolay deıl ıste gör dedıkafamçokkarıştı

ey guzel Allahım sabrımı ölçuyorrrr

boşver bitanem salla gitsin hiç takma kafana bile kendi söyler kendi dinler nasılsa
tabiki bulantın olcak sanki kendi yaşamadımı birde senin yaşadığın yer sıkıntılı eşinde yok yanında daha rahatlatıcı olması lazım sana karşı opuyorumnanaktan

kayın validen beyendimi ablam hediyeni :):)

beğendi canım güzel bir hırka aldım kolsuz tam mevsimlik

bizim sülaledede yok canım ikiz ama yeğenlerim ikiz oldu hemde 6 aylıkken söledi doktor ikiz oldugunu yani mevlambilir sagsalim olsunda hayırlı evlat olsunda ikiz tek fark etmez allahım aratmadan olduyaşükürler olsun bacım ..kayın validenide takma hepsiaynı oluyor genelde ...:kaynanalık iç güdüsü :):)

yok valla takmıyoru ablacım esıme de soledım gulduk sadece :) ama ıste oda sonucta benımle aynı sıkıntıları yasamıs saglıgını kaybetmıs hatta ona ragmen böle yaklasması uzuyor sadece...

Allahın işi işte canım... valla evlenmeden once derdım yok kız olsun yok erkek olsun ama hamiş olunca iş deısıyor :)

Benim kız diyorki anne eğer oğlun olsaydı sen gelininle çok iyi anlaşırdın diyor kavga neyim etmezdiniz dio..

En güzeli işte gülüp geçecen yoksa kendini üzersin sonra yaklaşımı çok yanlış ama karşındakini kırdığının farkında olmuyorlar işte ahhhh ahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…