- 20 Mart 2008
- 142.037
- 214.109
- 1.423
- 60
slmmmm herkeze iyiakşamlar yüreklerigüzel dostlarım ...handan ablacım çok sevindim süprizine bak haklıymışım degilmi ayakkabıyaisim yazma konusunda çiçeklere bukadar kızdına göre:):) ikinci aday meselesine daha çok tepki verirdi:) ebrucum gözün aydın canım eşin gelmiş galiba buarada benim de içime yeğenimiz kız dogdu :) birde ikiz olmasın:):):)son andadoktor süpriz yapıyormuş:):) hepiniziseviyorum iyiki varsınız
saol ablam benim içimi rahatlattın kaç gündür elimde metre ölçüyordum her salonu acaba bu kadar olsa sığarmı die eheheh
saol ebuşcum merak etme villada oturacak olsam fazla eşya almam sevmiyorum çünkü tıklım tıkış evi aydınlık ferah olmalı benim için evsüprizzzzz
kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun kuzum iyi günlerde huzurla mutlulukla agız tadı ile kullanmaknasip etsin allahım
ne haber kız nasılsın bakalım süpriz güzeldi ama ayaklarım yerden kesildi çokta gurur duydum ama
ayakkabı meselesine hiççç girmiyom zaten sempatiksalakcinni
olur ya merak etme takma kafanıda o kadar
nasıl mutlu oldu valla :) kızları bılmem mı cevremde hep kız bebek var cok cımcımeler :)))
mutlu oldu demi eşin
anacım kızlar varya kızlar ne şirinlikler yapıyo bir görsen :ecrin_bebek: biraz daha büyüsün o zaman kesin teşhisi koyarız kımı erkekmi diye
geldı cnm yıne goreve ckıor ama buna da sukur...slmmmm herkeze iyiakşamlar yüreklerigüzel dostlarım ...handan ablacım çok sevindim süprizine bak haklıymışım degilmi ayakkabıyaisim yazma konusunda çiçeklere bukadar kızdına göre:):) ikinci aday meselesine daha çok tepki verirdi:) ebrucum gözün aydın canım eşin gelmiş galiba buarada benim de içime yeğenimiz kız dogdu :) birde ikiz olmasın:):):)son andadoktor süpriz yapıyormuş:):) hepiniziseviyorum iyiki varsınız
en guzelı cnm valla eferım :))saol ablam benim içimi rahatlattın kaç gündür elimde metre ölçüyordum her salonu acaba bu kadar olsa sığarmı die eheheh
saol ebuşcum merak etme villada oturacak olsam fazla eşya almam sevmiyorum çünkü tıklım tıkış evi aydınlık ferah olmalı benim için evsüprizzzzz
Ebrucum bugün bunu yaşadım canım işte kız çocukları böyle oluyor her zaman daha düşünceli oluyorlar
erkek bence ebruninki :)))
nasıl mutlu oldu valla :) kızları bılmem mı cevremde hep kız bebek var cok cımcımeler :)))
geldı cnm yıne goreve ckıor ama buna da sukur...
kız iki oldu :) valla kan degerım baya yuksek cıkmıstı dedık bızde yoksa ıkız mı dıye ama ıkımızde de ıkız yok sulalede :)) bızde senı sefıoruz canmmm
en guzelı cnm valla eferım :))
dogru ablacım en basıtı kendımden bılıyorum :))) ay abla kayınvaldeme ılk soledım bana ne dedı bılıyor musn? ay bıkmıstım artık mılletın yok mu daha yok mu daha demesınden dıye:bbo:
kendı 5 sene yapmamıs evlendıgınde benımkını gurur yapıo bıde asker esı olacak görmus etmıs bırısı...
gecen de nasılsın bulnatıların varıdır sımdı senın dedı... dedım evet ara ara oluor,ne desın bana... eee anne olmak kolay deıl ıste gör dedıkafamçokkarıştı
ey guzel Allahım sabrımı ölçuyorrrr
kayın validen beyendimi ablam hediyeni :):)
yok valla takmıyoru ablacım esıme de soledım gulduk sadece :) ama ıste oda sonucta benımle aynı sıkıntıları yasamıs saglıgını kaybetmıs hatta ona ragmen böle yaklasması uzuyor sadece...
boşver bitanem salla gitsin hiç takma kafana bile kendi söyler kendi dinler nasılsa
tabiki bulantın olcak sanki kendi yaşamadımı birde senin yaşadığın yer sıkıntılı eşinde yok yanında daha rahatlatıcı olması lazım sana karşı opuyorumnanaktan
beğendi canım güzel bir hırka aldım kolsuz tam mevsimlik
bizim sülaledede yok canım ikiz ama yeğenlerim ikiz oldu hemde 6 aylıkken söledi doktor ikiz oldugunu yani mevlambilir sagsalim olsunda hayırlı evlat olsunda ikiz tek fark etmez allahım aratmadan olduyaşükürler olsun bacım ..kayın validenide takma hepsiaynı oluyor genelde ...:kaynanalık iç güdüsü :):)
bizim sülaledede yok canım ikiz ama yeğenlerim ikiz oldu hemde 6 aylıkken söledi doktor ikiz oldugunu yani mevlambilir sagsalim olsunda hayırlı evlat olsunda ikiz tek fark etmez allahım aratmadan olduyaşükürler olsun bacım ..kayın validenide takma hepsiaynı oluyor genelde ...:kaynanalık iç güdüsü :):)
yok valla takmıyoru ablacım esıme de soledım gulduk sadece :) ama ıste oda sonucta benımle aynı sıkıntıları yasamıs saglıgını kaybetmıs hatta ona ragmen böle yaklasması uzuyor sadece...
Allahın işi işte canım... valla evlenmeden once derdım yok kız olsun yok erkek olsun ama hamiş olunca iş deısıyor :)
Benim kız diyorki anne eğer oğlun olsaydı sen gelininle çok iyi anlaşırdın diyor kavga neyim etmezdiniz dio..
kesinlikle katılıyorumvereliniortak
EYLEMcim sizin düğün ne zamandı canım?
kesinlikle katılıyorumvereliniortak
EYLEMcim sizin düğün ne zamandı canım?
13 eylül canım allahtan bişey olmazsa
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
handan abla ben senin blog yazılarını neden okuyamıyorum.. pro olmadığım içinmi?
blogum kapalı canım ondan bir ara açarım okursun
prokartla ilgili değil..
aa hemen hemen aynı tarihlerde evleniyoruzz..olumunekankayizsmile
evet canım çok yakın mesafeler olacak düğün terihimiz senin düğüne geliriz artık:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?