- 20 Mart 2008
- 142.037
- 214.109
- 1.423
- 60
slm kızlar herkeze iyi haftalar olsun
handan ablacım ne kadar mutlu olmussundur bende duygulandım okurken seni ne kadar çok seven kızların var bak göruyormusun :1hug:
sorma gülşahcım bana süpriz yaptı işte cadı kızım
sağolsun kızlarım çoğaldı burada :1hug:
hayırlısı cakılımmmslm kızlar herkeze iyi haftalar olsun
handan ablacım ne kadar mutlu olmussundur bende duygulandım okurken seni ne kadar çok seven kızların var bak göruyormusun :1hug:
ebrucum benimde içime kız doğuyor ama hayırlısıyla sağlıklı dünyaya gelsinde önemli olan o tabıkıopuyorumnanaktan
duygucum kolay gelsin canımopuyorumnanaktan
dilercim bende seni öpüyorum tatlımopuyorumnanaktan
kuzummmm güle güle güzel günlerde kullan eşyalarını opuyorumnanaktan
eylemcim sen nasılsın tatlım?
hehhe hayırlısı olsun :)hoşgeldin gülşahım iyiyim teşk.ederim şekerim sen nasılsın ...ebrunun bebişi banada kız doguyor ama hayırlısı dedigin gibi sen ne yapıyosun bakalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
En güzeli işte gülüp geçecen yoksa kendini üzersin sonra yaklaşımı çok yanlış ama karşındakini kırdığının farkında olmuyorlar işte ahhhh ahhhh
hayırlısı cakılımmm
hehhe hayırlısı olsun :)
öyle ablacım öyle...
bugun okula gıttım kı okul bombos:1shok:
3 gundur sularımız yok rezıllık dız boyu anlatamam...o yuzden okulu bugun tatıl etmısler... bakalım yarına Allah kerım... ama işime geldı valla hııc halim yoktu bugun...
evet ablacım demelerı lazımdı... esım gorevde falan olsa kalmıstım ortada valla...yarın solıcem okula...
Haber vermeleri lazım ama okula gelmeyin diye sularda olmayınca olmaz tabi dinlen bugün bakalım iyide olmuş aslında senin için tatil yaparsın opuyorumnanaktan
hoşgeldim ebrucum aman dikkat et canım sen hicyen bakımındanda ...nasılsın yeğenimiz rahatsız etmiyor degilmi seni dün akşam erkenden kayıplara karıştın kocişin geldi ya ..:):) dur içimden geldi bikere öpeyim doya doya kaydirigubbakcemile3
mrb serpilim nasılsın evet biraz hareket vardı burda handan ablamın süprizi çok güzeldi işallah kızı onu hep gururlandırır böyle...evet annelerimiz için zor olacak ayrılık bizler için de benim annemde aynı öncedende öleydi ama şimdi daha çok üzerime düşüyor elinden gelse işe göndermicek :) sen nasılsın bakalım bak kuzu eşyalarını almış bizede gidip evinde çay içmek düşüyor :):)
Selam kızlar ne haber
ıyı aksamlarrrrrr gene yalnızıııımmmm... nsılsınız canlar
selam eylemcım... esım gorevde kuzu... geldıgınden berı 2 aksam evde durabıldıgorevler cok sıklastı bu ara... dısarıda da nasıl fırtına var anlatamam zaten böbreklerınden rahatsız aklım hep onda kalıyor...
sen nasılsın fıstık?
of yaaa sende yalnızsın ...dikkat etmesi lazım böbrek hastaları en ufak bi soguk ta rahatsızlanıyor bende yarın sabah gitcem böbreklerim için galiba intahap oldu 3 gündür bi agrı var hastane olaylarını hiç sevmiyorum annemler kızıyorlar sürekli ihmal ediyorum agrılarım oluyor fakat dedigim gibi hastaneleri pek sevmiyorum allahım kimseyi saglıgından etmesin bu gün hamilelikle ilgili bi yazı okudum bebekler anne karnında herşeyi algılıyorlarmış ve annenin üzüntüsü sitresi onlarıda etkiliyormuş inan aklıma sen geldin hemen artık öle içinizden hissediyorumki kendimi etrafımdaki insanlara bile kırk yıldır arkadaşmışız gibi anlatıyorum ...kaydirigubbakcemile3
ıyı geceler kmkm cımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?