Asker Eşleri

ne haber şekerler işlerim bitti geldim yoruldum wallaha yap yap bitmiyor ya bedavadan iş yapıyoz yani günlük ücret bile alamıyoz yani kocalardan sempatiksalakcinni

hayırlısı cakılımmm
hoşgeldin gülşahım iyiyim teşk.ederim şekerim sen nasılsın ...ebrunun bebişi banada kız doguyor ama hayırlısı dedigin gibi sen ne yapıyosun bakalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hehhe hayırlısı olsun :)

En güzeli işte gülüp geçecen yoksa kendini üzersin sonra yaklaşımı çok yanlış ama karşındakini kırdığının farkında olmuyorlar işte ahhhh ahhhh

öyle ablacım öyle...

bugun okula gıttım kı okul bombos:1shok:
3 gundur sularımız yok rezıllık dız boyu anlatamam...o yuzden okulu bugun tatıl etmısler... bakalım yarına Allah kerım... ama işime geldı valla hııc halim yoktu bugun...

Haber vermeleri lazım ama okula gelmeyin diye sularda olmayınca olmaz tabi dinlen bugün bakalım iyide olmuş aslında senin için tatil yaparsın opuyorumnanaktan

hoşgeldim ebrucum aman dikkat et canım sen hicyen bakımındanda ...nasılsın yeğenimiz rahatsız etmiyor degilmi seni dün akşam erkenden kayıplara karıştın kocişin geldi ya ..:):) dur içimden geldi bikere öpeyim doya doya kaydirigubbakcemile3

Haber vermeleri lazım ama okula gelmeyin diye sularda olmayınca olmaz tabi dinlen bugün bakalım iyide olmuş aslında senin için tatil yaparsın opuyorumnanaktan
evet ablacım demelerı lazımdı... esım gorevde falan olsa kalmıstım ortada valla...yarın solıcem okula...lmaz:

saol kusum sende hosgeldın...
yegenımız bugun cok dürtüyor annesını kasık agrılarım var... o yuzden ıyı kı evdeyım bugun... buyuyo yavrum sanırım ondan agrı yapıyor herhalde:sm_confused:

eee canım ana yüreği die boşa demiolarya eylemcim.. kuzu eşyalarında hayırlı olsun canım.. bizde işte evi eşyaları aldık geçende işte biliosun gelinliği aldık bir düğün kaldı hayırlısı ile 7 ayda oda olcak .. eylemcim benim nişanlımda göreve çıkıo bu akşam seninkinin yanına gitcekmiş daglıcaya takviye destek olayı herhalde allah yardımcıları ve koruyucuları olsun ne diyelimturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Son düzenleme:
amin canım aminnn allahım hepisini korusun bitanem ...senin nişanlın eşyaları tam takımmı aldı yoksa
koltuk yatak odası felanmı
biz memlekete ev açtıgımız için fazla eşya istemiyorum hakkariye ama nişanlım bana bırakıyor istersen kelebek mobilyanın kampanyası var dedi geçende kondollu vitrin oturma gurubu felan ama bana göre fazla ne yapayım sizce

selam eylemcım... esım gorevde kuzu... geldıgınden berı 2 aksam evde durabıldı gorevler cok sıklastı bu ara... dısarıda da nasıl fırtına var anlatamam zaten böbreklerınden rahatsız aklım hep onda kalıyor...

sen nasılsın fıstık?

of yaaa sende yalnızsın ...dikkat etmesi lazım böbrek hastaları en ufak bi soguk ta rahatsızlanıyor bende yarın sabah gitcem böbreklerim için galiba intahap oldu 3 gündür bi agrı var hastane olaylarını hiç sevmiyorum annemler kızıyorlar sürekli ihmal ediyorum agrılarım oluyor fakat dedigim gibi hastaneleri pek sevmiyorum allahım kimseyi saglıgından etmesin bu gün hamilelikle ilgili bi yazı okudum bebekler anne karnında herşeyi algılıyorlarmış ve annenin üzüntüsü sitresi onlarıda etkiliyormuş inan aklıma sen geldin hemen artık öle içinizden hissediyorumki kendimi etrafımdaki insanlara bile kırk yıldır arkadaşmışız gibi anlatıyorum ...kaydirigubbakcemile3

aman canım ıhmal etme gozunu seveyım,cok onemlı...esım kışın ne cektı anlatamam o halde bıle goreve gonderdıler daha da berbat olmustu ama cok sukur bu ara ıyı,ınsan ıste korkuor yıne de,ıhmal etme cnmm...ınan bızler bıde kadınız böle onemsemıyoruz sonra ılerıde farklı sekılde karsımıza cıkıor...

evet cnm bende okudum hıssedermıs bebişler... o yuzden stresten uzak durmak gerekmıs ama anacım benım oldugum yerde de stresten bol sey yok :)

burada artık arkadaslıklarımız sanladan öte cıktı... mesela yagmurla(bulutla)telefonlasıyoruz,dıer arkadaslarla msnden faceden gorusuyoruz... esımde artık hergun soruo gorustun mu arkadaslarınla bugun,kk ya ugradın mı dıye :)

evet Kezbancım... cok sık gıdıyor hemde... uzun gorevlerın dısında bıde böyle gunluk gorevlere cıkıorlar... bu ara cok sıkıldım ızıne gonderseler hemen kacıcaz zaten ama tayıncılerde bu ara ıstedıgı ıcın sıkıstı bakalım nolcak... Allah yardımcımız olsn cnm cok zor gercekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…