Asker Eşleri

evet canım salon ayarlandı ..hazırlıklar devam ediyor tabi çok zor zamanlar bunlar

gelinlik felan bakmadım zaten gelinlik kousunda hazır düşünüyorum ve içime sine ilk gelinligi almayı ..eşya konusuna gelince beyaz eşya lar lcd felan alındı biz memlekette ev kuruyoruz yani burda hakkariye fazla eşya düşünmüyorum sonuçta 2 yıl kalacagız yatakodası ve oturma gurubu fazla abartmak istemiyorum ..burda evleri var eşyayıda nişanlım hazirazda izine gelecek ozaman alacagız nikah ta ozaman olacak galiba hem maddi olarak salonda ücret farkı oluyor hemde düğünde bi kaçgün önce belki gelirse biaksilik olmasın diye düşünüyoruz ....offff ca nı sagolsunda gerisi boş

evet salonda ücret farkı oluo.. biz öle yaptırcaz artık napalım olmuşken tam olsun..
hadi iyi geceler canım yatıyım artık uyku bastırdı

günaydın şekerler dün giremedim yogundum...kocişle arkadaşlarla brança gittik sonrada gezdik akşam yemeginide kocişimle kızım hazırladılar bana çok güzel bir anneler günü geçirdim..
herkesin annler gününü kutluyorum geçde olsa...

Günaydın şekerler hayırlı haftalar olsun herkese ..
Dilercim sanada günaydın ohhh keyif yapmışsın ne güzel ..opuyorumnanaktan

günaydın herkese kahvaltı yapıcam şimdi sonra temizliğim var bayadır yapmıyorum üffff keşke bir robot olsaydı

günaydın herkese kahvaltı yapıcam şimdi sonra temizliğim var bayadır yapmıyorum üffff keşke bir robot olsaydı

günaydın duygucum kolay gelsin sana benimde temizlik günüm bugün üşeniyorum resmen iş başa düşüyor kurtuluş yok canım camların silinmesi lazım benimde

camlarımı neyseki silmiştim gerçi dün yağmur yağdı üstünden geçerim ama evi sil süpür toz al banyoyu temizle daha çok yoruyo beni

of be oku oku bittim ben yokkken ne kaar da muhabbet olmuş böyle hafta sonu giremedim e anneler günüydü ve bu benim annemin yanında olcam son anneler günüydü çok güzel geçirdik canım annem her zaman fadakardı yine öyle yaptı.. temizlik işine gelince canım annem yine beni uyandırmadan her işi yapmış kahvaltımı hazırlamış gelip öyle kaldırdı. düğüne az kaldı yakıyamıo bana e bende ona kıyamıom çok üzülcek ama ne yapalım işte...

camlarımı neyseki silmiştim gerçi dün yağmur yağdı üstünden geçerim ama evi sil süpür toz al banyoyu temizle daha çok yoruyo beni

Çok yağmur yağmış demi dün bende telde konuşmuştum yğmur var dediler anacım yap yap aynı wallaha toz alıyorum 1 saat sonra yine toz masanın üstü aslında toz biledeğil resmen kum yağıyor resmen evlerin içine

ya bak neler kaçırdın döktürdük resmen anneler böyle işte serpilcim kıyamıyoruz çocuklarımıza

slm kızlar herkeze iyi haftalar olsun

handan ablacım ne kadar mutlu olmussundur bende duygulandım okurken seni ne kadar çok seven kızların var bak göruyormusun :1hug:

ebrucum benimde içime kız doğuyor ama hayırlısıyla sağlıklı dünyaya gelsinde önemli olan o tabıkıopuyorumnanaktan

duygucum kolay gelsin canımopuyorumnanaktan

dilercim bende seni öpüyorum tatlımopuyorumnanaktan

kuzummmm güle güle güzel günlerde kullan eşyalarını opuyorumnanaktan

eylemcim sen nasılsın tatlım?

mrb serpilim nasılsın evet biraz hareket vardı burda handan ablamın süprizi çok güzeldi işallah kızı onu hep gururlandırır böyle...evet annelerimiz için zor olacak ayrılık bizler için de benim annemde aynı öncedende öleydi ama şimdi daha çok üzerime düşüyor elinden gelse işe göndermicek :) sen nasılsın bakalım bak kuzu eşyalarını almış bizede gidip evinde çay içmek düşüyor :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…