evet canım salon ayarlandı ..hazırlıklar devam ediyor tabi çok zor zamanlar bunlar
gelinlik felan bakmadım zaten gelinlik kousunda hazır düşünüyorum ve içime sine ilk gelinligi almayı ..eşya konusuna gelince beyaz eşya lar lcd felan alındı biz memlekette ev kuruyoruz yani burda hakkariye fazla eşya düşünmüyorum sonuçta 2 yıl kalacagız yatakodası ve oturma gurubu fazla abartmak istemiyorum ..burda evleri var eşyayıda nişanlım hazirazda izine gelecek ozaman alacagız nikah ta ozaman olacak galiba hem maddi olarak salonda ücret farkı oluyor hemde düğünde bi kaçgün önce belki gelirse biaksilik olmasın diye düşünüyoruz ....offff ca nı sagolsunda gerisi boş
Şekerler ben kaçıyom iyi geceler yarın görüşürüz uykum geldi mirmirmirmir
evet salonda ücret farkı oluo.. biz öle yaptırcaz artık napalım olmuşken tam olsun..
hadi iyi geceler canım yatıyım artık uyku bastırdı
günaydın güzellikler günaydın ablacım günaydın rüyanaz ...
günaydın herkese kahvaltı yapıcam şimdi sonra temizliğim var bayadır yapmıyorum üffff keşke bir robot olsaydı
camlarımı neyseki silmiştim gerçi dün yağmur yağdı üstünden geçerim ama evi sil süpür toz al banyoyu temizle daha çok yoruyo beni
of be oku oku bittim ben yokkken ne kaar da muhabbet olmuş böyle hafta sonu giremedim e anneler günüydü ve bu benim annemin yanında olcam son anneler günüydü çok güzel geçirdik canım annem her zaman fadakardı yine öyle yaptı.. temizlik işine gelince canım annem yine beni uyandırmadan her işi yapmış kahvaltımı hazırlamış gelip öyle kaldırdı. düğüne az kaldı yakıyamıo bana e bende ona kıyamıom çok üzülcek ama ne yapalım işte...
slm kızlar herkeze iyi haftalar olsun
eylemcim sen nasılsın tatlım?
of be oku oku bittim ben yokkken ne kaar da muhabbet olmuş böyle hafta sonu giremedim e anneler günüydü ve bu benim annemin yanında olcam son anneler günüydü çok güzel geçirdik canım annem her zaman fadakardı yine öyle yaptı.. temizlik işine gelince canım annem yine beni uyandırmadan her işi yapmış kahvaltımı hazırlamış gelip öyle kaldırdı. düğüne az kaldı yakıyamıo bana e bende ona kıyamıom çok üzülcek ama ne yapalım işte...
camlarımı neyseki silmiştim gerçi dün yağmur yağdı üstünden geçerim ama evi sil süpür toz al banyoyu temizle daha çok yoruyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?