derincim nasılsın,bebiş nasıl![]()
Canım çok iyyiz ikimizde,yarın tam 8 haftalık oluyoruz. Her şey yolunda çok şükür:) Sen nasılsın toplantın varmış nasıl geçti?
türkçe öğretmeniyim bende. 2010 haziranda mezun oldum temmuzda nişan şubatta nikah düğün ev hazırlıkları derken çok zorlandım bu arada da tabi dersleri düzenli çalışamadım.
bende eşim tatbikata gitmişken sıkı bir şekilde çalışmaya tekrar başlamak istiyorum arkadaşlar da sağolsunlar buradan fikir verdiler. biraz motive oldumkonuları dediği gibi günlere bölerek çalışmak banada daha mantıklı geliyor bir arkadaş da bunu söyledi o da atanmış
yarından itibaren kendimi kampa alacağım
sınav sonrası keşke dememek istiyorum elimden geleni yapacağım. tavsiyelerin içinde çooook teşekkür ederim inşallah sınav sonrası güzel haberler veririm
![]()
Canım benim seni çok anlıyorum. Ben de sınava girmeden önce babama eşimden bahsetmiştim o zman çıkıyorduk biz. Annem abim falan biliyordu,ama babama söylediğimizde sınavı kazanmazsan benden onay çıkmaz demişti. Bende bi hırs yapmışım

mrb hanımlar giremiyorum pek malum bebiş le ugraşıyorum işte...
handan ablam normal oldu ama nasıl oldu birde bana sor günüm dolmuştu ama bebişin geledi yoktu doktorumda suni sancı ile dogum başlattı. sabah dokuzda girdiğim hastaneye 23:30 da dogum oldu...şuan gayet iyim allaha şükür oglumda iyi maşallah kayınvalidem yanımdaydı iki haftadır. yarın gidecek kendi annem gelecek çok mutluyum....
Canımmm hadi gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün

çok tşk ederim canımminsallah tek isteğim bu artık saglıklı bi şekılde kucagıma almak
![]()
sucu hala daha gelmedi demek aramamıs yarın ona dunya kaç bucakmıs gosterecem.. kantınde kapandı kapancak taa dısardakı marketten gidip almam gerekıyor meccbureeen üfff... sopalık bu adam sopaaaalıkkkya kanser ya katil edecek bıgun benı yaaaa
![]()
Canım hadi gözün aydın çok sevindim,kaç aylık seninki benim tam 8 hafta oldu bügün