merhaba arkadaşlar düşünmekten kafayı yemek üzereyim erkek arkadaşım askerden döndü ve beni istemiyor!!!hiç kimseyi istemiyormuş hiç bişey yapmak istemiyormuş..çok güzel giden bir ilişkimiz vardı ciddiydik annelerimiz tanıştı herşey çok iyiyken son 2 ayda çatırdamalar başladı benim de fevri davranışlarım oldu tabi beklemek kolay değil herneyse askerliği bitti 1 hafta oluyor önce memleketine gitti çok garip çok uzak ben mesaj atarsam atıyor ara dersem arıyor içimde duygu kalmadı hiç bişey istemiyorum diyor çok seviyorum ama çok incitiyor beni anneside psikolojisi iyi değil idare et diyor ama sevmiyorum diyen birini nasıl idare edebilirim ne soruyosam net cevap alamıyorum hep çelişkili konuşuyor mesela sevmiyorum diyor ama benimle görüşmeyi de çok istiyor..kızlar biraz karışık anlatmış olabilirm kusura bakmayın ben bile ne düşündüğümü bilmiyorum o kadar doluyum kii ne yapıcam bilmiyorum gitsem olmuyor kalsam üzülüyorum bana bir yol gösteriin.bu arada erkek arkadaşımın zor bir askerlik dönemi oldu doğudaydı...bu geçici bişey midir yoksa beni gerçekten sevmiyor mu anlamadım psikolojim alt üst oldu
(