• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker psikolojisi mi acaba :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gulay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gulay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
154
1
96
35
Diğer
merhaba arkadaşlar düşünmekten kafayı yemek üzereyim erkek arkadaşım askerden döndü ve beni istemiyor!!!hiç kimseyi istemiyormuş hiç bişey yapmak istemiyormuş..çok güzel giden bir ilişkimiz vardı ciddiydik annelerimiz tanıştı herşey çok iyiyken son 2 ayda çatırdamalar başladı benim de fevri davranışlarım oldu tabi beklemek kolay değil herneyse askerliği bitti 1 hafta oluyor önce memleketine gitti çok garip çok uzak ben mesaj atarsam atıyor ara dersem arıyor içimde duygu kalmadı hiç bişey istemiyorum diyor çok seviyorum ama çok incitiyor beni anneside psikolojisi iyi değil idare et diyor ama sevmiyorum diyen birini nasıl idare edebilirim ne soruyosam net cevap alamıyorum hep çelişkili konuşuyor mesela sevmiyorum diyor ama benimle görüşmeyi de çok istiyor..kızlar biraz karışık anlatmış olabilirm kusura bakmayın ben bile ne düşündüğümü bilmiyorum o kadar doluyum kii ne yapıcam bilmiyorum gitsem olmuyor kalsam üzülüyorum bana bir yol gösteriin.bu arada erkek arkadaşımın zor bir askerlik dönemi oldu doğudaydı...bu geçici bişey midir yoksa beni gerçekten sevmiyor mu anlamadım psikolojim alt üst oldu :((

o zaman da içim içimi yiyor haketmediğimi düşünüyorum hazmedemiyorum bi türlü gün gün saydın şu yaşadıklarıma bak ama doğru söylüyosun üstüne gitmektense zamana bırakmak daha iyi olur umarım teşekkür ederim jervez1:25:

sonuç yok canım herşey bi muamma bende öyle merak ediyorum ki sonucunu...

Canim kendine hakim ol ve üstüne dü$me ..
Bu Erkekler Bir Askerlik Piskolojisidir Tuturmus gidiyorlar ..
benimde 3.5 senelik iliskim bu yüzden bitti .. ben ne kadar sükunet saglasamda
olmadi .. hep kirilan taraf ben oldum .. üstüne düsdüm anlamaya calistim ama
nereye kadar bizde bir insaniz demi ..

bi kac gün arka arka arkadaslarina bulus kendine oyalanacak biseyler bul
ve arama sorma mesaj yazma ..
eminim ki dönecek sana .. oda anlayacak abarttigini ..

Tamam kolay seyler yasamamis olabilir ama kendi piskolojisini kendi düzelte bilir ..
bunun icin gayet göstermesi lazim ..
senin yapabilecegin bisey yok yani :)
sadece kendini üzme .. ! Bir o askere gidip gelmedi ya.. öyle düsün ..

canım erkeklerin psikolojisi askerden gerçekten bozuluyor. bizde sevgilim askerden döndüğü zaman çok sıkıntılar yaşadık. sivil hayata alışmakta güçlük çekti. 2 ayda ancak toparlandı. ayrılığın eşiğine geldik zar zor toparlandık. şimdi herşey eskisinden de iyi. canım sabret ve üstüne gitme hiç arama sorma. bırak toplasın kafasını. eninde sonunda aklı başına gelir. biraz kaybetme korkusu yaşat ona. biraz kendine de ona da zaman ver. baktın düzelmiyor düzelecek gibi görünmüyor sende artık ilişkinizle ilgili ciddi ciddi düşünürsün. kararını verirsin. kendini üzmemeye çalış canım herşey olacağına varır. seni gerçekten seviyorsa eninde sonunda anlayacak ve sana gelecektir. senin yapman gereken tek şey onu hiç aramaman. sabırlı olman.

Canım benimde 2 senelik ilişkim vardı. Erkek arkadaşım askere gitmişti baska konu açtım sorunlarıı yazmıstım istiyorsan bakabilirsin. Beni çok üzdügü zamanlar oldu hiç umursamıyor kaybetme korkusu hiç yoktu. en sonunda canıma tak etti. ve ben bitrdim. 1 ay oldu hiç aramadım sormadm.Şimdi çok değişti hiç ayrı kalamıyor, gören onun aynı kışı olup olmadıgına şaşırıyor. Çünkü beni kaybettigini anladı. artık benım ıçın farketmiyor sevgim bittiği için ama erkekler böyle.. bencede hiç arama sorma. seni nekadar kırdıgını anlasın. kaybetme korkusu yerine gelsin, seni seviyorsa o seni arıyacaktır. :71:

bugün yanıma gelmesini bekledim mesaj attım özledim hadi gel dedim bugün olmaz müsait değilim dedi çok kırıldım biiraz mesajlaştık öyle beni görmek istemiyo musun deyince tepki verdi neden sürekl soru soruyomuşum neyse aradım konuştuk içimde sevgi yok aşk yok dedi resmen sevmediğini istemediğini açık açık söylüyor kendimi çok yüzsüz hissediyorum :(( sevmiyor işte sevse görmek isterdi beni antidepresan ilaçlar kullanmak istiyorum hep uyumak istiyorum düşünmek istemiyorum çünkü ama elimde de değil artık umudum kalmadı..:2: şu anda benden bişey bekleme elimde değil o yüzden sana bekle diyemem dedi:25:

canım neden bu kadar ısrar ediyorsun.kendini küçültüyorsun böyle. sakın yapma. arama sorma sensizliği biraz tatsın. seviyorsa gelecek zaten. sevmiyorsada zorlama. gururunu ayaklar altına alma

Son düzenleme:
bugün yanıma gelmesini bekledim mesaj attım özledim hadi gel dedim bugün olmaz müsait değilim dedi çok kırıldım biiraz mesajlaştık öyle beni görmek istemiyo musun deyince tepki verdi neden sürekl soru soruyomuşum neyse aradım konuştuk içimde sevgi yok aşk yok dedi resmen sevmediğini istemediğini açık açık söylüyor kendimi çok yüzsüz hissediyorum :(( sevmiyor işte sevse görmek isterdi beni antidepresan ilaçlar kullanmak istiyorum hep uyumak istiyorum düşünmek istemiyorum çünkü ama elimde de değil artık umudum kalmadı..:2: şu anda benden bişey bekleme elimde değil o yüzden sana bekle diyemem dedi:25:

acaba hayatına başkasımı girdi? aklıma bu geldi. Ya bu kelimeler bana cok tanıdık geliyor. aynı eski erkek arkadaşım soru sorma,özledim seviyorum deme güzel laflar söyleme. seni sevmiyorum aynı bu laflar. Heralde gerçekten psikolojileri bozuluyor,ama bence senden okadar emin oldugu için böyle rahat konuşabiliyor. keşke bugun mesaj atmasaydın bundan sonra sen bilirsin de köşene cekil. bence en iyisi bu :31:

sen de benim yaptığım hataya düşmüşsün.sen ne kadar üstüne düşersen o daha da kaçar.kendini garanti altında hisseder,seni kaybetmekten korkmaz.bırak seni kaybetmekten korksun biraz.ben de senin gibiyim,duramıyorum bi türlü üstüne düşüyorum hep ama gerçekten hata yapıyoruz.ondan sonra naparlarsa yapsınlar bizim onlara katlanıcağımızı,terk etmiyceğimizi sanıyolar,onlar gönüllerinin her istediğini yaparken biz mahvediyoruz kendimizi.bırak o da biraz korksun.fazla ilgilenme.hem kaçan kovalanır sen de kaç biraz

kızlar evet kendimi küçük düşürüyorum bugün farkettim aslında hiç yapmadığım bişey fakat annesiyle konuştuğumda o sağlıklı düşünemiyor sen üzülme sevmiyorum dese de ben seviyorum de gibi şeyler söyledi birazda ondan etkilendim sanırım başka biri yoktur garip ama o konuda eminim her mesajıma da cvp veriyor anlamadım ki insan sevmediği biriyle ne diye ilgilensin off yarın gelecek yanıma bi yüzyüze görüşeyim telefonla olacak gibi değil ondan sonra yapılması gerekeni yapayım diyorum yanlış mı düşünüyorum?:26:

sevmiyorum, istemiyorum, kafam karisik diyen insan karsisinda yapabilecegin en dogru sey geri basmaktir. icin parcalansa da, kafanda sorular dolu olsa da, her an elin telefona gitse de, ona istedigini ver. bak bakalim baski olmadiginda, istedigini yapabildiginde nasil davraniyor. once daha da sacmalayacak buyuk ihtimalle, senden ilgi gorebilmek icin seni ofkelendirmeye calisacak. dusunerek yapmiyor bunu, ofkelenme bu yuzden. askerlik yuzunden psikolojisi bozulmus onun. birak uzerinden biraz zaman gecsin. zaman sogukluk yaratir diye korkma, gercekten salim kafayla dusunebildigi an aklina sen geleceksin ve seni geri kazanmaya calisacak. zaten bunu yapmazsa gercekten seni haketmiyor demektir, askerligin altindan kalkamamistir, sen zaten bu insanla o noktada mutlu olamazsin.

merhaba arkadaşlar düşünmekten kafayı yemek üzereyim erkek arkadaşım askerden döndü ve beni istemiyor!!!hiç kimseyi istemiyormuş hiç bişey yapmak istemiyormuş..çok güzel giden bir ilişkimiz vardı ciddiydik annelerimiz tanıştı herşey çok iyiyken son 2 ayda çatırdamalar başladı benim de fevri davranışlarım oldu tabi beklemek kolay değil herneyse askerliği bitti 1 hafta oluyor önce memleketine gitti çok garip çok uzak ben mesaj atarsam atıyor ara dersem arıyor içimde duygu kalmadı hiç bişey istemiyorum diyor çok seviyorum ama çok incitiyor beni anneside psikolojisi iyi değil idare et diyor ama sevmiyorum diyen birini nasıl idare edebilirim ne soruyosam net cevap alamıyorum hep çelişkili konuşuyor mesela sevmiyorum diyor ama benimle görüşmeyi de çok istiyor..kızlar biraz karışık anlatmış olabilirm kusura bakmayın ben bile ne düşündüğümü bilmiyorum o kadar doluyum kii ne yapıcam bilmiyorum gitsem olmuyor kalsam üzülüyorum bana bir yol gösteriin.bu arada erkek arkadaşımın zor bir askerlik dönemi oldu doğudaydı...bu geçici bişey midir yoksa beni gerçekten sevmiyor mu anlamadım psikolojim alt üst oldu :((

gerçekten dediğin gibi "çok güzel"di ise ilişkiniz kafa karışıklığıdır yorma kafanı beynini. atlatması için dua et. kendini hırpalama.
ama o cümle sadece öyle olmasını istediğin içinse hiç uğraşma,yoluna bak:45:

beni sevmiyor iki gündür ben arayıp sormuyorum onda da tık yok sadece dün annesi aradı ailesi bitmesini istemiyor ama önemli olan onun isteyip istememesi içim çok acıyor ben bugünleri mi bekledim o kadarr:5::5::5::5::5::5:

beni sevmiyor iki gündür ben arayıp sormuyorum onda da tık yok sadece dün annesi aradı ailesi bitmesini istemiyor ama önemli olan onun isteyip istememesi içim çok acıyor ben bugünleri mi bekledim o kadarr:5::5::5::5::5::5:

canım iki gün bişey değilki bekle hele 1 hafta ongün sonra belli olur.

sence aramalı mıyım?ne yapmam gerek beklemeye devam mı edeyim kendimi çok kötü hissediyorum olur olmaz şeylere ağlıyorum evde işte sokakta hiç farketmiyor :(( o kadar özledim sadece bir kez görebildim onda da gidicem diye tutturdu en çok canımı ne acıtıyor biliyor musun görüşmeden bir gece önce bana mesaj attı ''senin hatrın büyük ama yanına gelmemi yanlış anlamandan korkuyorum'' yani bana umut vermek istemiyor beni bu kadar mı kafasında bitirmiş ya kahroluyorum o mesajı aklıma geldikce :5::5::5:

sana yazdığı mesajdaki sözler gerçekten biraz ağır ve düşündürücü bu yüzdende sakın arama canım. gelmek istiyorsa zaten gelecektir. çok ısrarcı olursan geleceği varsada gelmez. zamana bırak biraz. sabırlı ol canım. inşallah herşey düzelecek. üzme kendini sakın.

kızlar bittii sevemiyorum elimde değil dedi duyguların karmaşık olabilir istersen bu süreçte yanında olabilirim dedim bilmiyorum ne desem yalan olur dedi içinde bana karşı adını koyamadığı bişey varmış sadece o kadar gideyim mi vazgeçeyim mi senden dedim gitme demesini umut ederek böylesi ikimiz için daha iyi olur dedi ve bittim içimde bir ateş var sanki nefes almak bile ağır geliyor şu an 15 ay bekledim sevdim güvendim en özel şeyleri onda yaşadım sevgisine inandım bir kadının kocasını beklediği gibi bekledim onu 15 ay hayatımı dondurdum izin günlerimi evde oturup telefon beklemekle geçirdim sinemaya bile gitmedim herşeyi ona sakladım o geldi ve beni sevemediğini söylüyor istemediğini söylüyor neden böyle oldu şimdiye kadar seviyodu da ne oldu da sevmiyor bu nasıl bir sevgiymiş kii içim çok acıyor yaşamak istemiyorum dayanacak halim kalmadı bana önerebileceğiniz antidepresan var mı kendime zarar vermekten korkuyorum :43::43::43:

Back
X