:) hayırlısı o zaman bekleyip göreyimnerden bilebiliriz ki..
Allah kavuştursun az kalmış sizinki. Bizim daha 365 günümüz var :/Benim nisanlim da askerde suan safak atarsa 96:)
Aslinda degisen bir sey olmuyor sadece ozlem fazla oluyor dogal olarak ama gunler cabucak geciyor hic merak etme.Hayirlisiyla kavusmaniz dilegiyle.
kendini boyle ruh haline sokma ve her zamankinden farkli davranma..:) hayırlısı o zaman bekleyip göreyim
izin vermemeye çalışacağım. Başarılı olabilirim inşallah :)
gerçi doğru söylüyorsun zor değil eskisi kadar telefonu bile rahatlıkla kullanabiliyorlar. abartmaz umarım paşamız :) nazlı değil zaten pekAsker psikolojisi de erkeklere bahane oluyor valla
Askerlik artık eskisi gibi değil, amcamın oğlu Şemdinlide askerdi, her gün faceden foto paylaşıp duruyordu.
Bu olayı bu kadar abartmasına izin verme, iş sende bitiyor
Aminn cumlemizi insaallah. Hic merak etme sonunda kavusmak varsa beklemek guzeldirAllah kavuştursun az kalmış sizinki. Bizim daha 365 günümüz var :/
çok sağolun öyle yapacağım. sadece yanında oldugumu söylemem yeterli abartmaya gerek yok dediğiniz gibi..kendini boyle ruh haline sokma ve her zamankinden farkli davranma..
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldırAminn cumlemizi insaallah. Hic merak etme sonunda kavusmak varsa beklemek guzeldir
ayrılık nedeni neydi özel değilse. değişimde oluyor o zaman gidip geldikten sonraBen her seyden fazlasiyla ödün vermistim haliyle tepeme cikmisti. Ki gelince de ayrildik. 15 ay beklemistim. Saglik olsun. Tabi uzulur ozler duygusallasir ama dengesizlesmesine izin verme sen yine de.
adam orduevinde garson olarak askerlik yapiyor, girdigi mod: sarikamis, canakkale, hicaz-yemen cephesi..Asker psikolojisi de erkeklere bahane oluyor valla
Askerlik artık eskisi gibi değil, amcamın oğlu Şemdinlide askerdi, her gün faceden foto paylaşıp duruyordu.
Bu olayı bu kadar abartmasına izin verme, iş sende bitiyor
ilk zamanlar zorlanır sadece sonra alışır herhalde. Tavsiyeler için çok teşekkürler tepeme çıkardı bana kalsaydı :)adam orduevinde garson olarak askerlik yapiyor, girdigi mod: sarikamis, canakkale, hicaz-yemen cephesi..
adam orduevinde garson olarak askerlik yapiyor, girdigi mod: sarikamis, canakkale, hicaz-yemen cephesi..
Haha aynen:)beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır
Hiçbir şey olmuyor. daha çok özlem sadece...
Eşimi 1 sene bekledim...
bol bol kk asker topiklerine takılırsın.
gercek asker psikolojisine girme hakki onlara ait zaten.. Rabbim darda koymasin.. benim sozum o simarik veletlere..Kesinlikle
Tabi zor şartlar altında askerlik yapan Mehmetçiklerimizin de Allah yardımcısı olsun... Ama çok şey değişti, çok rahatlar artık.
adam orduevinde garson olarak askerlik yapiyor, girdigi mod: sarikamis, canakkale, hicaz-yemen cephesi..
erkek arkadasım hiç şımarık değil kan kussa kızılcık şerbeti içtim der ( bu söz böyleydi galiba :)) yansıtmaz yani ama benden uzak olacağı için endişeli galiba ben gidince sen ne yapacaksın deyip duruyorgercek asker psikolojisine girme hakki onlara ait zaten.. Rabbim darda koymasin.. benim sozum o simarik veletlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?