asker psikolojisi. Tecrübeli kızlar yardıımm :(

Benim nisanlim da askerde suan safak atarsa 96:)
Aslinda degisen bir sey olmuyor sadece ozlem fazla oluyor dogal olarak ama gunler cabucak geciyor hic merak etme.Hayirlisiyla kavusmaniz dilegiyle.

Asker psikolojisi de erkeklere bahane oluyor valla
Askerlik artık eskisi gibi değil, amcamın oğlu Şemdinlide askerdi, her gün faceden foto paylaşıp duruyordu.
Bu olayı bu kadar abartmasına izin verme, iş sende bitiyor

Benim nisanlim da askerde suan safak atarsa 96:)
Aslinda degisen bir sey olmuyor sadece ozlem fazla oluyor dogal olarak ama gunler cabucak geciyor hic merak etme.Hayirlisiyla kavusmaniz dilegiyle.
Allah kavuştursun az kalmış sizinki. Bizim daha 365 günümüz var :/

gerçi doğru söylüyorsun zor değil eskisi kadar telefonu bile rahatlıkla kullanabiliyorlar. abartmaz umarım paşamız :) nazlı değil zaten pek

Ben her seyden fazlasiyla ödün vermistim haliyle tepeme cikmisti. Ki gelince de ayrildik. 15 ay beklemistim. Saglik olsun. Tabi uzulur ozler duygusallasir ama dengesizlesmesine izin verme sen yine de.
ayrılık nedeni neydi özel değilse. değişimde oluyor o zaman gidip geldikten sonra

adam orduevinde garson olarak askerlik yapiyor, girdigi mod: sarikamis, canakkale, hicaz-yemen cephesi..

gercek asker psikolojisine girme hakki onlara ait zaten.. Rabbim darda koymasin.. benim sozum o simarik veletlere..
erkek arkadasım hiç şımarık değil kan kussa kızılcık şerbeti içtim der ( bu söz böyleydi galiba :)) yansıtmaz yani ama benden uzak olacağı için endişeli galiba ben gidince sen ne yapacaksın deyip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…