aynen oyle.. Rabbim esirgesin tum Mehmetciklerini..allahım bütün askerlerimizi korusun ama gerçekten doğuda görev yapanla orduevindekiler arasında bir dünya fark var.
senin icin dua edecegim ve donmeni bekleyecegim dersin..erkek arkadasım hiç şımarık değil kan kussa kızılcık şerbeti içtim der ( bu söz böyleydi galiba :)) yansıtmaz yani ama benden uzak olacağı için endişeli galiba ben gidince sen ne yapacaksın deyip duruyor
seni bekleyeceğim dedim defalarca :) bakalımm artık herşey güzel olur inşallah. Allah bütün askerlere ve bekleyenlere yardım etsin, sabır versin..senin icin dua edecegim ve donmeni bekleyecegim dersin..
Eski sewgilim tayland a antalyaya gidip br çok yabancı kızla birlkte olmuş askere gıttıkten sonra tövbe edip namaza basladı dine yöneldi zina yı bıraktı bence askerlik onu iyi yönden değiştrdiiki hafta sonra sevgilim askere gidiyor. Beni neler bekliyor nasıl davranmam gerekiyor? Hangi yönden değişimler bekliyor beni?
darısı bize o zamaannn :)Eski sewgilim tayland a antalyaya gidip br çok yabancı kızla birlkte olmuş askere gıttıkten sonra tövbe edip namaza basladı dine yöneldi zina yı bıraktı bence askerlik onu iyi yönden değiştrdi
İnşallah :)darısı bize o zamaannn :)
ayy canımbnm sevgilimde mardin midyatta asker. once diyarbakırdaydı 1 aydır görevlendirmeyle mardine geçti 45 günümüz kaldı. Naz için yapanlar var mıdır bilemem ama asker psikolojisi zor bişey. Sevgilim 300 gündür orda hiç izne gelmedi 300 gün boyunca toplasan 5 kez anca carsıya çıkmıştır en son kurban bayramında dişariya cıkmıştı. Şuan askeriyede sartlar eskisine göre cok iyi ama onları bu psikolojiye iten yemekler yataklar fln değil. Sanki ben burda doğmuşum hiç dışarı çıkmamışım gibi hissediyorum diyor. her gün aynı suratlar, her gün sabahtan akşama kadar aynı işi yapıyor. pazar günleri boş ama koğuştan ve kantinden başka gidebileceği yer yok. Tek imkanları, sosyalleştikleri yer ara sıra izledikleri tv ve telefon var. Benmki de normalde sakin bir insandır ama artık agresifleşmeye basladı en basit bi şeyden dolayı sinirlenip bağırabiliyor. bi müddet sonra o da farkına varıyor ama cok önemsemiyorm hepimiz hayatımızın zor zamanlarında gergin olabiliyoruz. Sana düşen bol sabır. Ona bol bol sevdiğini hissettir. Buna cok ihtiyaçları var. Sonuçta gecici bi süreç. Askerliğin en rahatında bile sonuçta gurbet var hasret var özlem var. bilmedikleri yabancı oldukları ortama gidiyorlar. o askerlik psikolojisine sokma bilmem ne senin elinde olan bi durum değil. güzel günlerde beraber olmak mesele değil onemli olan bu sıkıntılı günlere beraberce göğüs gerebilmek. Zaman gecmiyor gibi görünüyor ama öyle bir geciyor ki. Allahım tek acılarını göstermesin onları beklemek bile cok büyük gurur bence Alaahım yardımcınız olsun inş sağsalim bititir gelir bi an önce
acemi birliği İstanbul. sonra neresi gelir bilmiyorum. sizinki nereye çıkmış?aynen benim erkek arkadaşımda 2 hafta sonra gidiyor. yerleri belli olmuş nere gidiyor ??
sivasacemi birliği İstanbul. sonra neresi gelir bilmiyorum. sizinki nereye çıkmış?
doğu değil en azından
Benim de sevgilim yeni gitti sayilir safak 332iki hafta sonra sevgilim askere gidiyor. Beni neler bekliyor nasıl davranmam gerekiyor? Hangi yönden değişimler bekliyor beni?
abartmayın lütfen şu meseleyi.iki hafta sonra sevgilim askere gidiyor. Beni neler bekliyor nasıl davranmam gerekiyor? Hangi yönden değişimler bekliyor beni?
uzak olunca daha mı kıymet biliyolar ne :) bizde de öyle olur umarım bekleyip görecegim. Allah kavuştursun :)Benim de sevgilim yeni gitti sayilir safak 332. Benimki daha bi romantiklesti bu ayrilik bizi daha cok bagladi sanki birbirimize oyle trip atmalar falan olmadi ama dedigim gibi yeni gitti sayilir bakalim ilerleyen gunlerde neler olacak. Vedalasmak cok cok zor ama sevdigini beklemek inan bana cok gurur verici
sabrın sonu selamet :) olumlu değişimleri bende görebilirim inşallah birbirimizin kıymetini daha iyi anlama fırsatımız olur..Askerlik çaresizliğin hissedildiği mantığın bittiği bir yer yaşadıkça göreceksiniz fazlaca sabır ve anlayış istiyor ama abartıldığı gibi değil hiçbirşey çiftler anlayışla çok rahat herşeyin üstesinden geliyor kimsenin değiştiği falan yok hatta adam gibi adam daha da güzel şekilde geri dönüyor askerlik iki tarafı da olgunlaştırıyor triplerin gereksiz olduğu anlaşılıyor en azından bizim için öyle olduzor ama asker yolu beklemek güzel herkes yaşamalı derim özlemi hasreti çok farklı
beni bu psikolojiye sokan kendi ama şimdiden huzursuz gibiabartmayın lütfen şu meseleyi.
Askerlik herkesin geçtiği bir yol.
Bu psikolojiyi yaratan kadınlar başka kimse değil.
Merkez mi? Üzülme sakın sivas rahattır. Kışın soğuktur o kadar. Ben sivaslıyım için rahat olsun.
İnşallah mesafeler küçük ateşi söndürür büyük ateşi alevlendirir derler doğrudur inşallah hakkıyla herşeyin üstesinden gelirsiniz merak etmeyin bol bol dua edin sadece Rabbim hepsini korusun herkesi de kısa zamanda sevdiğine kavuştursun inşallahsabrın sonu selamet :) olumlu değişimleri bende görebilirim inşallah birbirimizin kıymetini daha iyi anlama fırsatımız olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?