erkekler bu psikolojiyi genelde ayrılmak için kullanırlar. bunun dışında çok fazla bu psikolojinin sorun olduğunu görmedim çok ücrada değilse.beni bu psikolojiye sokan kendi ama şimdiden huzursuz gibi
amin amin Allah kaza bela vermesin. Bol bol dua edeceğim. bizimki büyük ateş gibi duruyor benim açımdan hadi bakalım :)İnşallah mesafeler küçük ateşi söndürür büyük ateşi alevlendirir derler doğrudur inşallah hakkıyla herşeyin üstesinden gelirsiniz merak etmeyin bol bol dua edin sadece Rabbim hepsini korusun herkesi de kısa zamanda sevdiğine kavuştursun inşallah
Allah korusun öyle ayrılmak gibi bir düşüncesinin oldugunu sanmıyorum inşallah yoktur. Kısa sürede kendinin belli eder zaten varsa da..erkekler bu psikolojiyi genelde ayrılmak için kullanırlar. bunun dışında çok fazla bu psikolojinin sorun olduğunu görmedim çok ücrada değilse.
herkes için geçerli değil tabi.işte genelde derler ya “moralim bozuk, psikolojim bozum o yüzden seni arayamıyorum”falan filan.Allah korusun öyle ayrılmak gibi bir düşüncesinin oldugunu sanmıyorum inşallah yoktur. Kısa sürede kendinin belli eder zaten varsa da..
ha yok öyle bişey olursa tepkimi gösteririm ama canım sıkkın arayamadım gibi bi bahaneye kanmayacağımı bilir kendiside zatenherkes için geçerli değil tabi.işte genelde derler ya “moralim bozuk, psikolojim bozum o yüzden seni arayamıyorum”falan filan.
amin amin Allah kaza bela vermesin. Bol bol dua edeceğim. bizimki büyük ateş gibi duruyor benim açımdan hadi bakalım :)
çok çekmiyim o zaman tavrını tribini haklıysa haklı hakszsa haksız :)Pek farklılık yok. Özlem ve mesafe var. Artık eskisi gibi zor değil ki ulaşım. Ellerinde telefon çatır çatır yazıyorlar. Oraya gidince anlıyorlar kıymetimizi. Aman asker yapar eder alttan alayım dersen ipi ucu bir kez kaçarsa daha toplayamazsın gelene kadar triplerini çekersin :) Ben 15 ay bekledim. Tabiki tartışmalar oluyor ki bu zaten normaldede var. aman aman abartılacak bir durum değil çünkü askerlikler eskisi gibi değil.
ayrılık nedeni neydi özel değilse. değişimde oluyor o zaman gidip geldikten sonra
acemi birlik istanbulda orda rahat olur diyorlar. Teşekkür ederiiim :)Terörün içine gitmiyorsa sıkıntı yok.Yok komutandan emir almak ağırıma gidiyor vs.diyeni duydum.Sanki sivil hayatta üstleri,amirleri yok gibi...Şımarıklığa vardırmadığı,her dediğini bunun arkasına sığınarak yaptırmaya çalışmadığı sürece sorun çıkmıyor.Biz berbat,pislik bir yerde geçirdik,sürgün yeri resmen...Geçti gitti,takmayın fazla.Hayırlı teskereler.
o boşlukla bişeyler yapmasından bende biraz çekiniyorum açıkçası. Bunu yaşayanda çoğunlukta çünküAskerdeyken sevgili olmamiza ragmen, su meshur asker psikolojisiyle kendini boslukta hissedip eski sevgilisine yazdi. Hakkimda o benm kardesm sevglim degil gibi laflar soyledigi icin.
ya yinede uzaklık falan sorun olabilir. Aileden sevgiliden eşten uzak..Bu da yeni akım herhalde " Asker psikolojisi " acemilikte biraz süründürürler usta birliğinde paşa gibiler şimdikiler ondan abartmaya gerek yok.
kıskanacak evet sorun yaşarsak bundan dolayı çok sorun yaşarız biz :/canım gidicek törpülenicek başka da olcak bişey yok. sana bikaç yaş olgunlaşmış olarak döncek bi de snei kıskancak sen dışardasın o orda diye
kıskanacak evet sorun yaşarsak bundan dolayı çok sorun yaşarız biz :/
Merak etme arkadaslari seni takip eder. Normalde nasilsan öyle olmaya devam et.kıskanacak evet sorun yaşarsak bundan dolayı çok sorun yaşarız biz :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?