Inşallah ya 1 sene cok uzun bi zaman. Hayirlisiyla geçer inşallah. .Evet o konu malesef ki doğru. Uzun dönemlere daha ağır, kötü işler veriyorlarmış ama dilerim ki hayırlısı olur sağ salim gidip gelir.
erler icin belli oldu.yedek subaylar icin yarın belli olucakmıs kısa dönemler icin.neresi cıktı sizin?Belli oldu ki yerler
Ha o kadar bilgim yok valla. Istanbul çıktıerler icin belli oldu.yedek subaylar icin yarın belli olucakmıs kısa dönemler icin.neresi cıktı sizin?
o boşlukla bişeyler yapmasından bende biraz çekiniyorum açıkçası. Bunu yaşayanda çoğunlukta çünkü
Allah im sen sevenleri ayirma. AminAmiiin allah tum sevenleri bekleyenleri kavustursun
AmiiiiiinnAllah im sen sevenleri ayirma. Amin
sorunlu bi eski kız arkadaşı var aslında marasını falan değiştirdi ama emin olamıyorum çünkü kız benim varlığımdan haberi olmasına rağmen defalarca aradı mesaj atıı gece yarıları filanUmarim yapmaz ama yaparsa da sasirma.
Ha o kadar bilgim yok valla. Istanbul çıktı
Erkek arkadasina bu kiz meselesini hic hatirlatma hatirlatrsan konusmak Isteyebilir belki snrda asker psikolojisi sacmaligi. Gerci herjes yapicak diye bir sey yok ama yapmayacak diye bir sey de yok. Umarim yapmaz.sorunlu bi eski kız rkadaşı var aslında marasını falan değiştirdi ama emin olamıyorum çünkü kız benim varlığımdan haberi olmasına rağmen defalarca aradı mesaj atıı gece yarıları filan
3 ay orda galiba sonra neresi çıkarsa. . Allah kavustursun canım bizi de olumlu etkiler inşallahtatlımm hiç üzme kendini.. askerlik psikolojisi dediğimiz şey yok diyemem var ama bu demek değilki askerin sana kötü davranacak, soğuk davranacak.. yanındayken sana nasıl davranıyorsa askerdeyken onun kat be kat daha fazlasını göreceksin.. çok şükür bizi hep iyi yönden etkiledi bu askerlik, zaten bana düşkündü daha da düşkün oldu
istanbul çıkmış daha ne olsun şükret tatlımm
biz askerliği şanlıurfa da yapıyoruz şafak 199
hayırlı teskereler
Hatırlatmam ama öyle bişey olursa Allah karsima çıkarır inşallah. Duam olmamasi yonunde tabiiki ama olursa gizli kalmasınErkek arkadasina bu kiz meselesini hic hatirlatma hatirlatrsan konusmak Isteyebilir belki snrda asker psikolojisi sacmaligi. Gerci herjes yapicak diye bir sey yok ama yapmayacak diye bir sey de yok. Umarim yapmaz.
3 ay orda galiba sonra neresi çıkarsa. . Allah kavustursun canım bizi de olumlu etkiler inşallah
Amiiiiiinnn canım :)Amin canım cümlemizi
mrbb canim bnde asker yareniyim..sevdicegimi ağustosta gonderdim safak 199 :) bu askerlik bizi pek olumlu etkilemedi,tabi bizim yerimizde sıkıntılı biraz ondanda kaynaklaniyo,yinede asilmayacak şeyler degil..dert etme hersey yoluna girer..alismasi icin en basta biraz sabırlı olman gerekicek o kdr:)Amiiiiiinnn canım :)
Nerde yapıyo askerliğini? Sizi hangi anlamda olumsuz etkiledi peki. Allah seninde onunda yardimcisi olsun :)mrbb canim bnde asker yareniyim..sevdicegimi ağustosta gonderdim safak 199 :) bu askerlik bizi pek olumlu etkilemedi,tabi bizim yerimizde sıkıntılı biraz ondanda kaynaklaniyo,yinede asilmayacak şeyler degil..dert etme hersey yoluna girer..alismasi icin en basta biraz sabırlı olman gerekicek o kdr:)
Tunceli pülümür de tatlim..çarşısı yok biseyi yok dagin basinda yani:) e haliyle bunaliyo..bazen cok soguk konusuyo bnmle bazen gayet sicak,neseli..dengesizlesti yani anliyacagin:) sennki kisa donm mi gidiyo canim?Nerde yapıyo askerliğini? Sizi hangi anlamda olumsuz etkiledi peki. Allah seninde onunda yardimcisi olsun :)
Benimki istanbulda gezer bol bol :) yok canım uzun dönemTunceli pülümür de tatlim..çarşısı yok biseyi yok dagin basinda yani:) e haliyle bunaliyo..bazen cok soguk konusuyo bnmle bazen gayet sicak,neseli..dengesizlesti yani anliyacagin:) sennki kisa donm mi gidiyo canim?
oo iyimis ama tabi ustasi onmli. .bak bizim topigimiz var hep beraber orda dertlesiyoruz kizlarla bekleriz oraya :)Benimki istanbulda gezer bol bol :) yok canım uzun dönem
Gelirim vallaaaa:))oo iyimis ama tabi ustasi onmli. .bak bizim topigimiz var hep beraber orda dertlesiyoruz kizlarla bekleriz oraya :)
telden girdiğim icin link atamiyorum tatlım. .2014 yarenleri sayfanin ismiGelirim vallaaaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?