asker psikolojisi. Tecrübeli kızlar yardıımm :(

Umarim yapmaz ama yaparsa da sasirma.
sorunlu bi eski kız arkadaşı var aslında marasını falan değiştirdi ama emin olamıyorum çünkü kız benim varlığımdan haberi olmasına rağmen defalarca aradı mesaj atıı gece yarıları filan

Ha o kadar bilgim yok valla. Istanbul çıktı

tatlımm hiç üzme kendini.. askerlik psikolojisi dediğimiz şey yok diyemem var ama bu demek değilki askerin sana kötü davranacak, soğuk davranacak.. yanındayken sana nasıl davranıyorsa askerdeyken onun kat be kat daha fazlasını göreceksin.. çok şükür bizi hep iyi yönden etkiledi bu askerlik, zaten bana düşkündü daha da düşkün oldu
istanbul çıkmış daha ne olsun şükret tatlımm
biz askerliği şanlıurfa da yapıyoruz şafak 199
hayırlı teskereler

Erkek arkadasina bu kiz meselesini hic hatirlatma hatirlatrsan konusmak Isteyebilir belki snrda asker psikolojisi sacmaligi. Gerci herjes yapicak diye bir sey yok ama yapmayacak diye bir sey de yok. Umarim yapmaz.

3 ay orda galiba sonra neresi çıkarsa. . Allah kavustursun canım bizi de olumlu etkiler inşallah

Erkek arkadasina bu kiz meselesini hic hatirlatma hatirlatrsan konusmak Isteyebilir belki snrda asker psikolojisi sacmaligi. Gerci herjes yapicak diye bir sey yok ama yapmayacak diye bir sey de yok. Umarim yapmaz.
Hatırlatmam ama öyle bişey olursa Allah karsima çıkarır inşallah. Duam olmamasi yonunde tabiiki ama olursa gizli kalmasın

Amiiiiiinnn canım :)
mrbb canim bnde asker yareniyim..sevdicegimi ağustosta gonderdim safak 199 :) bu askerlik bizi pek olumlu etkilemedi,tabi bizim yerimizde sıkıntılı biraz ondanda kaynaklaniyo,yinede asilmayacak şeyler degil..dert etme hersey yoluna girer..alismasi icin en basta biraz sabırlı olman gerekicek o kdr:)

Nerde yapıyo askerliğini? Sizi hangi anlamda olumsuz etkiledi peki. Allah seninde onunda yardimcisi olsun :)

Nerde yapıyo askerliğini? Sizi hangi anlamda olumsuz etkiledi peki. Allah seninde onunda yardimcisi olsun :)
Tunceli pülümür de tatlim..çarşısı yok biseyi yok dagin basinda yani:) e haliyle bunaliyo..bazen cok soguk konusuyo bnmle bazen gayet sicak,neseli..dengesizlesti yani anliyacagin:) sennki kisa donm mi gidiyo canim?

Tunceli pülümür de tatlim..çarşısı yok biseyi yok dagin basinda yani:) e haliyle bunaliyo..bazen cok soguk konusuyo bnmle bazen gayet sicak,neseli..dengesizlesti yani anliyacagin:) sennki kisa donm mi gidiyo canim?
Benimki istanbulda gezer bol bol :) yok canım uzun dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…