ayrı şehirlerdeyiz burda pek tanıdığı yok takip edeceğini ettireceğini sanmıyom :)Merak etme arkadaslari seni takip eder. Normalde nasilsan öyle olmaya devam et.
yok kız hiç öyle huylarım yok normalde de sadece iş bulursam çalışma konusunu takar kafasına çok :)benim sevgilim askerliğini ypmıştı biz tanıştığımızda ama çevremdekilerden duyduğum bu :) sabır diliyorum sana balım :) ama benden bi tavsiye o yokken atıyorum etek giymeni istemiyo mu giyme. erkeklerle çok samimi olma. çünkü sizi çekemeyenler hemen yetiştirir ona ve o da ordaki psikolojiyle kafada kurar kurar kötü olur sonra
yok kız hiç öyle huylarım yok normalde de sadece iş bulursam çalışma konusunu takar kafasına çok :)
uzun dönemkısa dönem mi gitcek uuzn dönem mi :)
yalan söylediğim an anlar zaten söyleyemem :)o zaman işe girsen dahi anlatcan hiçbişey saklamak yok :)
yalan söylediğim an anlar zaten söyleyemem :)
Yalana ne gerek var zaten. Dürüstlük her zaman kazandırıryalan söylediğim an anlar zaten söyleyemem :)
zaten bana güveniyor. Söylediğine göre :)Kötü bence olsa en azından sana güveni derinlesirdi
tabiiki. Kazandırdı da zaten bana :)Yalana ne gerek var zaten. Dürüstlük her zaman kazandırır
hemde öyle bi yiyolar ki baksanıza halime :)Ya şu kadar yıllık psikolojinin içindeyim, psikoloğum
asker psikolojisi diye bir şey yok yani literatürde
onu erkeklerin kendisi uydurmuş balını kaymağını yiyorlar şimdi
Bunu yalan konusu için yazmamistim. Arkadaşlarıyla aynı şehirde olmak konusundaKötü bence olsa en azından sana güveni derinlesirdi
zaten bana güveniyor. Söylediğine göre :)[/QUOTE
ha pardon. Yok o zaten takip ettirmezdi ama arkadasları bilgi verirlerdi eminim :)Bunu yalan konusu için yazmamistim. Arkadaşlarıyla aynı şehirde olmak konusunda
Normalde de ayrı sehirlerdeyseniz hiç bir sorun olmaması lazım. Bence sen büyütüyorsun. Adam o sehirdeyken başka bir şehre taşınıyor.ayrı şehirlerdeyiz burda pek tanıdığı yok takip edeceğini ettireceğini sanmıyom :)
6 ayda 6 7 kez görüştük çok uzak mesafe değil yani. büyüttüğümden değilde endişelerim vardı sadece paylaşmak sormak istedimNormalde de ayrı sehirlerdeyseniz hiç bir sorun olmaması lazım. Bence sen büyütüyorsun. Adam o sehirdeyken başka bir şehre taşınıyor.
Amiiin allah tum sevenleri bekleyenleri kavustursunuzak olunca daha mı kıymet biliyolar ne :) bizde de öyle olur umarım bekleyip görecegim. Allah kavuştursun :)
Amiiiiiinn canım :)Amiiin allah tum sevenleri bekleyenleri kavustursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?