asker psikolojisi. Tecrübeli kızlar yardıımm :(

benimkinin Erzincan çıktı martta gidicek inşallah güzel yapıp gelir bakalım..

Hiçbi şey yapmana gerek yok sen askerim de askerim diye pohpohlamazsan o da tribe girmez. Muhakkak yaptığı şeyleri abartacaktır bugün atış yaptık en iyi skor bende, çatışmaya girdik mermi tepemden uçtu, havan topu yanıma düştü vs vs vs endişelenme he de geç

Çok pohpohlama olmaz da alttan alitim gibi geliuor. Huyum kurusun sahte veya gerçek birinin çok çok üzülmesine kötü olmasinq dayanamam ksldi ki bu kişi sevdiğim adam..

Eheheheeeee

D
Ayyy inşallah Allah kavustursun şimdiden hayırlısıyla gidip gelirler inşallah

Doğu çıkarsa diye çok korkmuştum yine Erzincan iyi çıktı ama işte Hakkari çok ters oldu umarım çıkmaz.. Bide insan ister istemez baya tedirgin oluyor gitmeden önce son zamanlarınızı çok iyi değerlendirin ya .. Oraya gidince nasıl olucak çok merak ediyorum ama psikolojiyi bahane etmesine izin vermiycem tabikide anlayışlı sabırlı olucam mektuplar flan :)

Biz zaman geciremiyoruz burda degil haftasonu geldi yanima işte dolu dolu geciremiyoruz anlayacağın. Hakksri olmaz inşallah canim. Bende aynen öyle düşünüyorum sevdigimi bilsin hissetsin ama simarmasin :)

Biz zaman geciremiyoruz burda degil haftasonu geldi yanima işte dolu dolu geciremiyoruz anlayacağın. Hakksri olmaz inşallah canim. Bende aynen öyle düşünüyorum sevdigimi bilsin hissetsin ama simarmasin :)

Bizde öyleyiz hergün görüşemiyoruz malesef ,ben ayrı ilde o ayrı ilde haftada 1 ve 2 sefer görüşebiliyoruz yüzyüze ben birde ygsye hazırlanıyorum çok zor oldu bu durum güzelce atlatmak istiyorum bu dönemi.. Tabikide canım her zaman yanında olduğunu hissettir destekçinim de ona, gurur flan hiç yapmayın gerçekten sevdikten sonra.. Ben çok gördüm askerden hakarettir küfürü edeni askerlik bittikten sonra hemen düzeleni o dönem biraz zor oluyor o kadar. Ben kendimi onun yerine koyuyorum çokda abartmaya gerek yok ama biraz zor tabi sen bunu düşünerek yanaş ona :)

Yok kiiiiiz küfür etmez bizimki yani umarim.
Bakalim artık bizim iciçinde onlar içinde kolay olur insallah. Bekleyip görelim haberleselim :)

Yok kiiiiiz küfür etmez bizimki yani umarim.
Bakalim artık bizim iciçinde onlar içinde kolay olur insallah. Bekleyip görelim haberleselim :)
Komutandan tut askerine kadar sadece erkeklerin olduğu yerde emin olmayın okadar. Genelde herkes lügatına duyulmamış sözcükler ekleyip geliyor, şunu yaparmısın canımlı konuştuklarını düşünmüyorsundur heralde Benim erkek arkadasımda kısa dönem şuan 85 günü kaldı, ilk aradığı zamanlarda konuşurken yanlışlıkla birader diye hitap ettiği bile oluyordu Ama çok stres yapma, biz mesela çok rahat bir şekilde konuşabiliyoruz telefonlara karışılmıyor merak etme. Zorlu bir acemi dönemi bekliyor sadece seni, alışma süresi ve özlem en çok ozaman hissediliyor.

Allah kavustursun :) ona bisey diyememde kasıtlı şahsıma hhakaret etmesini hoş karsilayacagimi sanmıyorum :) kisa dönemler daha rahat oluyomuş duyduguma göre ne kadar doğru bilmiyorum. .

Allah kavustursun :) ona bisey diyememde kasıtlı şahsıma hhakaret etmesini hoş karsilayacagimi sanmıyorum :) kisa dönemler daha rahat oluyomuş duyduguma göre ne kadar doğru bilmiyorum. .
Evet o konu malesef ki doğru. Uzun dönemlere daha ağır, kötü işler veriyorlarmış ama dilerim ki hayırlısı olur sağ salim gidip gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…