Asker sevgilim zaman istedi?

dogrubayan87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2022
16
0
1
27
Asker sevgilim izne gelene kadar ona zaman vermemi istedi bende o süreçte hiçbir şekilde onunla iletişim kurmayacağımı söyledim. Sizce neden benden zaman istedi?

Bilemeyiz öncesi ve sonrasında ne gibi diyaloglar oldu ki ? Ya da sizden soğudu ayrılmaya karar veremediğinden sizi oyalıyor

Tartıştınız mi ?
Durduk yere niye böyle desin ki bir açıklama can sıkıcı bir şey yaşamadınız mi ?

Ben bu zamanı hep söyle anlarım bitiricem bitti demeye cesareti yok uzatmalara bırakıp soğukluk olması için böyle bir şey diyorlar

Bir diğeri biri var onla olucak olmuyacak deneme sürecinde sana diyor ki aslında şu kenarda dur yada yan cebimde onla olmazsa sana dönerim

Ha askerde olunca ek olarak Genelde askerlik psikoloji oluyor oda olabilir onla konuşmanız lazım

Böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum çünkü tam 1 senedir izne gelemiyor türkiyeden uzakta aşırı bunaldığını bu sebepten de beni farketmeden üzdüğünü söyledi zaten izne gelene kadar zaman istedi bende bu kararına saygı duydum

Böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum çünkü tam 1 senedir izne gelemiyor türkiyeden uzakta aşırı bunaldığını bu sebepten de beni farketmeden üzdüğünü söyledi zaten izne gelene kadar zaman istedi bende bu kararına saygı duydum

Eee o zaman sorun yok niye dert ettin madem saygı duyup kabullendin

Bide sevgilin seni üzdüğünü düşünüyor yani seni üzdü mü üzdüyse gönlünü alsın yada izne gelmesini bekle ne kadar kaldı izne

Ha bide Türkiye den uzak yerde olunca biri olamaz mi artık her yerde herşey olabilir bu zaman da aklinizi bulandirmak istemem ama herşeye hazır olup izne gelmesini bekleyin

Başkasını bulmuş seni oyalıyor. O kızla işler ciddiye binince seni postalayacak.
+1
Kesinlikle aklımdan gecen buydu benimde. Göremiyorsa sesini duymak ister, izne gelemiyorsa bunun cözümü gelene kadar ara vermek degil de , her fırsatta konusup o boslugu telafi etmeye calısması olmasıdır.
Konu sahibi üzgünüm ama iyi seyler gelmedi aklıma benim.Baskasıyla mesgul kendisi bence de.

Askerde millete bir şeyler oluyor :)
Sevgilim bedelli yaptı ama o 20 gün burnumdan geldi :)
Sen evlenince çalışma boşver ne yapacaksın çalışma falan diyordu ki bu adamın ailesindeki bütün kadınlar çalışıyor. Modern bir ailede yetişmiş.
Gereksiz kıskançlık yapıyordu. Belli yani orda değişik tipte insanlar görünce ayarı şaştı.
Şimdi evleniyoruz, hep çalıştım çalışmaya da devam edeceğim. Bir daha da ağzından çalışmasan lafı çıkmadı.
Oradaki ortam etkilemiş olabilir yani
İkinci ihtimal ise hayatında başka biri olabileceği ama umarım öyle değildir

Başkasını bulmuş seni oyalıyor. O kızla işler ciddiye binince seni postalayacak.
Eski sevgilim çok bunaldım iyi hissetmiyorum hafta sonu kafa dinleyeceğim iletişim kurmayalim dedi . Sonuç o hafta sonu diğer kızlar görüşmüş onunla netleştirmeye yanına gitmiş :)

Benim takıldığım zaten senin sonda söylediğin şeyler o yüzden sizlere sorup fikir almak istedim teşekkür ederim :)

Bende böyle düşünüyorum ben aramadığım yazmadığım sürece yazmıyordu ve sürekli bu yüzden tartışıyorduk en sonunda zaman istedi

Üzdüğü zaman gönlümü almaya çalışıyor zaten ve izne 15 gün falan kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…