- 19 Eylül 2014
- 256
- 47
- 38
- Konu Sahibi huzurgerek
merhaba... benim sevgilim dun kutahyaya acemi birligi icin gitmisdi.... sizinkilerin arama durumlari nasildi konuyla ahlakasi yok ama bu siyeyi yeni uye oldum.. cok merka ediyorum onu...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba... benim sevgilim dun kutahyaya acemi birligi icin gitmisdi.... sizinkilerin arama durumlari nasildi konuyla ahlakasi yok ama bu siyeyi yeni uye oldum.. cok merka ediyorum onu...
Benim eşim astsubay canım..askerler askeri hastanede tedavi olup gerek görülürse hava değişimine gönderilirler,buda askerlik yaptığı süreden düşer..para konusunda hiçbir fikrim yok neden merak ettin anlamadım ama ıstersen hemen sorabilirim...hayırlı teskereler,geçmiş olsun..
ya iyi olsunda baska birse istemiyorum cok erak ediyorum yemek yiyemiyorumCanım benim ki İzmirdeydi hergün de arıyordu.
Az konuşuyorduk ama yemeğe gitmiyordu beni ariyordu her fırsat bulduğunda aramaya çalışır.
ya iyi olsunda baska birse istemiyorum cok erak ediyorum yemek yiyemiyorum
canım sadece aylık ücret veriyorlar. ameliyat olanlara ekstra bi ücret vermiyolar bnm sevgilimde asker en yakın arkadası ameliyat olmuştu hava değişimine gittim ona sordum aldı mı para diye hayır oyle bişey yok dedi. bide senin sevgilimde diyarbakır merkeze gidecekti yanlış hatırlamıyorsam. diyarbakırdaki askerler doğudaki diğer askerlerden daha az alıyorlar bnm sevgilim Diyarbakır merkezde ve aylık 70tl alıyor
hahaha ayirmiyom zaten :) neyle yaliyacanki yurt disinda yasiom suan yagio tam depresyon havasi burasi
valla cay yaptim kendime... koly gelsin canim sanadaTam kahveni alıp battaniye altı keyfi yapma havası yani bende çalışıyorum![]()
Kızlar size birşey soracam sevgilim şimdi usta birliğine gidicek.
Orada ameliyat olacak ve askeriye para veriyor diyor bana hiç mantıklı gelmedi bileniniz var mı ?
Canım benm sevdiceğim 2 ay önce ameliyat oldu 1 aylk hava değişimine geldi ..
Geliş gidiş bilet parasını faln bile vermediler
Ama burda biraz uğraştı askeriyeyle yol paraları veriymuş gibi bişey duydu da olmadı yani başka para işini bilmyrm biz görmedk en azndan![]()
VERİYOLAR DİYE BİLİYORUM BEN Bİ ARKADŞIM ASKERDEYKEN OLDU Bİ AY KADAR EVDE KALDI GİDERKEN UÇAK BİLETİ ALDILARKızlar size birşey soracam sevgilim şimdi usta birliğine gidicek.
Orada ameliyat olacak ve askeriye para veriyor diyor bana hiç mantıklı gelmedi bileniniz var mı ?