• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker sorunsalı

merhaba... benim sevgilim dun kutahyaya acemi birligi icin gitmisdi.... sizinkilerin arama durumlari nasildi konuyla ahlakasi yok ama bu siyeyi yeni uye oldum.. cok merka ediyorum onu...

merhaba... benim sevgilim dun kutahyaya acemi birligi icin gitmisdi.... sizinkilerin arama durumlari nasildi konuyla ahlakasi yok ama bu siyeyi yeni uye oldum.. cok merka ediyorum onu...

Canım benim ki İzmirdeydi hergün de arıyordu.
Az konuşuyorduk ama yemeğe gitmiyordu beni ariyordu her fırsat bulduğunda aramaya çalışır.

Benim eşim astsubay canım..askerler askeri hastanede tedavi olup gerek görülürse hava değişimine gönderilirler,buda askerlik yaptığı süreden düşer..para konusunda hiçbir fikrim yok neden merak ettin anlamadım ama ıstersen hemen sorabilirim...hayırlı teskereler,geçmiş olsun..

Canım sorabilirsen memnun olurum tekrar teşekkürler

hahaha ayirmiyom zaten :) neyle yaliyacanki yurt disinda yasiom suan yagio tam depresyon havasi burasi

canım sadece aylık ücret veriyorlar. ameliyat olanlara ekstra bi ücret vermiyolar bnm sevgilimde asker en yakın arkadası ameliyat olmuştu hava değişimine gittim ona sordum aldı mı para diye hayır oyle bişey yok dedi. bide senin sevgilimde diyarbakır merkeze gidecekti yanlış hatırlamıyorsam. diyarbakırdaki askerler doğudaki diğer askerlerden daha az alıyorlar bnm sevgilim Diyarbakır merkezde ve aylık 70tl alıyor

Sağol canım evet d.bakır da bugün gitti:KK61:

Kızlar size birşey soracam sevgilim şimdi usta birliğine gidicek.
Orada ameliyat olacak ve askeriye para veriyor diyor bana hiç mantıklı gelmedi bileniniz var mı ?

Canım benm sevdiceğim 2 ay önce ameliyat oldu 1 aylk hava değişimine geldi ..
Geliş gidiş bilet parasını faln bile vermediler :KK43:
Ama burda biraz uğraştı askeriyeyle yol paraları veriymuş gibi bişey duydu da olmadı yani başka para işini bilmyrm biz görmedk en azndan
o_O

Canım benm sevdiceğim 2 ay önce ameliyat oldu 1 aylk hava değişimine geldi ..
Geliş gidiş bilet parasını faln bile vermediler :KK43:
Ama burda biraz uğraştı askeriyeyle yol paraları veriymuş gibi bişey duydu da olmadı yani başka para işini bilmyrm biz görmedk en azndan
o_O

Allah'ım ya askere hiç değer verilmiyor resmen sevgilimin gittiği yerde çarşı izni bile yok :KK43:
Devlet karşılıyormuş geliş-gidişi bakalım ne olacak sağol kuzum :KK69:

Kızlar size birşey soracam sevgilim şimdi usta birliğine gidicek.
Orada ameliyat olacak ve askeriye para veriyor diyor bana hiç mantıklı gelmedi bileniniz var mı ?
VERİYOLAR DİYE BİLİYORUM BEN Bİ ARKADŞIM ASKERDEYKEN OLDU Bİ AY KADAR EVDE KALDI GİDERKEN UÇAK BİLETİ ALDILAR

hava değişimi alan asker belirli bir miktar para alıyor, kaç gün hava değişimi aldıysa günlüğüyle çarpılıyor yanılmıyorsam, eğer doguda ise 300 küsür para alıyor aylık, ona göre hesapla canım işte.

Back
X