- 3 Ocak 2015
- 143
- 64
- 38
- Konu Sahibi Pembemsi07
asker yolu bekleyen varmı
çok üzülüyorum çok özlüyorum sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama geçmiyor kiii :'
mad:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba. Bende bekliyorumm.. Özlem çok zor gerçektenn ama dayanmaktan başka çaremiz yok sağlıkları iyi olsunn yeterrasker yolu bekleyen varmıçok üzülüyorum çok özlüyorum sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama geçmiyor kiii :'
mad:
şafak 151Ben de çok özledim![]()
Ya ben göremicem gidemiyorum töreneşafak 151ama 5 gün sonra yemin törenimiz var çok şükür 1 güncükte olsa görücemmm
![]()
sizin nerde yapıyor askerliği ? kısa dönem mi ? ama neden gidemiyorsun özel değilseYa ben göremicem gidemiyorum törene![]()
Canim ailem den ve ayrıca işten izin alamadımsizin nerde yapıyor askerliği ? kısa dönem mi ? ama neden gidemiyorsun özel değilse![]()
Canim ailem den ve ayrıca işten izin alamadımİskenderun da
Üzülüyorum o yüzden kendisi teselli veriyo banaanladım canm hayırlısı olsun![]()
Hangi bölükte canım nişanlımda İskenderun daCanim ailem den ve ayrıca işten izin alamadımİskenderun da
17 canım senin kiHangi bölükte canım nişanlımda İskenderun da
15 canım benimkide17 canım senin ki
Gidecen mi canım sen15 canım benimkide
Yok canım gidemiyorum, işten izin alamam, birde o kalabalıkta birbirimizi bulmak imkansız, ona uçak bileti aldık akşam burda olucak inşallahGidecen mi canım sen
ailesi oraya gidiyor izin kullanmayacak ordan uçakla ist A sonra Yalovaya geçecek zaten gitsem de zamanımız olmayacakYok canım gidemiyorum, işten izin alamam, birde o kalabalıkta birbirimizi bulmak imkansız, ona uçak bileti aldık akşam burda olucak inşallah
Yalnız değilizbnde asker yolu bekliyorum ki![]()
ewwt ztn burda bnmle ayni durumdaki yarenlerim sayesinde alistim..beraber alistikYalnız değiliz![]()