- 19 Aralık 2014
- 308
- 54
- 118
- 35
- Konu Sahibi Pembemsi07
-
Canım sağlığına dikkat et sevdiceğin üzülmeni istemezdi sonuçtaevet çatlıyorum anlatmak istiyorum ama onun derdi ona yetiyor. bide onun dertleride üstüme kalınca şuanki ruh halim bir dağa gidip bağırıp çığırıp aglamakAma doktorum bu aralar ağlamayı yasakladı giderken çok ağladım herhalde 2 haftadır 5 tane damla kullanıyorum
Ağlamayı yasaklamak mı? Bn ağlamadan duramazdım heralde. Ağlayınca biraz rahatlıyo insan. Diğer türlüsü sağlığa zararlıevet çatlıyorum anlatmak istiyorum ama onun derdi ona yetiyor. bide onun dertleride üstüme kalınca şuanki ruh halim bir dağa gidip bağırıp çığırıp aglamakAma doktorum bu aralar ağlamayı yasakladı giderken çok ağladım herhalde 2 haftadır 5 tane damla kullanıyorum
Seninki izin kullanmıcakmış yinede bi sebebi var. Benimki ben ve ailesi arasında tercih yapıyo resmen ona sinir oluyorum. Ailesini hayat boyu böyle bnden üstün mü tutcak diye endişe ediyorum :-(Canim bende göremicem o iznini kullanmadan direk geçecek iyi olsun haber alıyım da yeter
Evet sürekli öyle olursa sorun ailesi nerde sen nerde o nerde böyle üçgen oluşmuş :)Seninki izin kullanmıcakmış yinede bi sebebi var. Benimki ben ve ailesi arasında tercih yapıyo resmen ona sinir oluyorum. Ailesini hayat boyu böyle bnden üstün mü tutcak diye endişe ediyorum :-(
Ailesi acemi birliğine yakın, bn usta birliğine yakınımEvet sürekli öyle olursa sorun ailesi nerde sen nerde o nerde böyle üçgen oluşmuş :)
İyi bari usta birliği sana yakınmış :)) neredeydi ustasıAilesi acemi birliğine yakın, bn usta birliğine yakınım
Zonguldakta. Ama yakın olsa bile gidemem ki. O da gelemez zaten artıkİyi bari usta birliği sana yakınmış :)) neredeydi ustası
Ahh aynı durum. Her Sabah günaydın mesajları öğlen ikindi akşam her daim ına yazıyorum he birde bir gunlgum var onda da sürekli o. Oysa Ki hiç sevmezdim gunluk tutmayı. Ama ışte aşk sevdiriyormus hayatta yapmam dediğin şeyleri yaptiriyormus.Ben de canım ya hiç sorma bazen WhatsApp dan yazıyorum sanki okutacak gibi
Neden hafta sonu tatili var. Cumartesi yada pazar bir gün çarşı izinleri yokmuZonguldakta. Ama yakın olsa bile gidemem ki. O da gelemez zaten artık
Var da işte ailem gitmemi istemez :-(Neden hafta sonu tatili var. Cumartesi yada pazar bir gün çarşı izinleri yokmu
Anladım. Çok şükür ailem bişey demiyor yani demiyor çünkü gitmek istediğimde abim goturucek:) bende yazıyorum sen bana bunu bunu dedin askerdesin diye bişey demiyorum ama gelince hesabını sorucam diye tehdit ediyorum deftere:))Var da işte ailem gitmemi istemez :-(
Bu arada bn de onun için günlük tutuyorum. Ama son günlerde hep kızdığım şeyleri yazıyorum. Okuduğunda mutlu mu olur yoksa üzülür mü bilmiyorum :-D
Ay sorma aynı sorun bende de yasandi. Teli titresime aldığımı düşünüp cebime attım öğlen 10cevapsiz aramAYa of yaaaaa aramış duymadım telefonu bugün konuşmadık
Ya hep öğlen arardı bugün aramadı bende titreşimde şarja taktım odaya bıraktım arayacsğını bilemedim daha aramaz bugünAy sorma aynı sorun bende de yasandi. Teli titresime aldığımı düşünüp cebime attım öğlen 10cevapsiz aramAdaha yeni aradı çok sinirlenmiş oysaki telefonun titresimi bozulmuş nasıl becerdiysem. Pazartesi ilk isim garantiye vermek olccak
Boşver 5 ay boyunca böyle şeyler mutlaka olur. Tuvalete banyoya da telefonla giremeyiz ya :)Ya hep öğlen arardı bugün aramadı bende titreşimde şarja taktım odaya bıraktım arayacsğını bilemedim daha aramaz bugünbundan sonra yanımdan ayırmıcam telefonu
Canım öylede insan üzülüyor aradığında açamayınca :)Boşver 5 ay boyunca böyle şeyler mutlaka olur. Tuvalete banyoya da telefonla giremeyiz ya :)
zaten usta birliğine geçtiklerinde daha rahat etcez inş
Aynen oyle . Ben tuvalete de gidiyorum telefonlA:) bu arada benim hazırlıklar başladı gece yola çıkıyoruz Allah nasip ederse. Yarın sevdicegimin yanındayım insallahCanım öylede insan üzülüyor aradığında açamayınca :)
Ne güzel. Senin adına çok sevindim. Çok da kıskandımAynen oyle . Ben tuvalete de gidiyorum telefonlA:) bu arada benim hazırlıklar başladı gece yola çıkıyoruz Allah nasip ederse. Yarın sevdicegimin yanındayım insallah
Hepimiz yarın biraz olsun rahatlıcaz sanırım :)Cuma aksami saat 6 da geliyor =))
Benimkinin meslegi subaylik Allah sizlere sabir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?