aah aaah sensible cim
benim ki de aralikta askere gidiyor..
ondan evvel de memleket'ne gidecek.. annecigini de ozlemis..
5 ay cikar mi belli degil..
bizim hemen her gunumuz beraber gecerdi..
bu ayriliga nasil dayancam bilmiyorum.
aklima geldikce agliyorum ona uzuldugumu belli etmemeye calisiyorum..
dua etmekten baska elden ne gelir ki..mafoldumben
bende senin gibiydim hergun aglıodum ona belli etmeden alısıosun zaman gecince ama icinden biseyler kopuo sadece dua edebiliosun caresizce bana simdi deselrki git onla skerlik yap hiç durmam burda
onceden derdim saklarim seni gondermem birakmam diye..
arkadas ortaminda bu konular acila acila adamin aklina girdiler.
gideyim yapayim kurtulayim dedi,
sinir oluyorum ya
onu bekleyecek olan benim ozleyecek olan benim
tamam gitsin yapsin bir an evvel belki guzel birsey bu ama
insanin ici el vermiyor yine de..
ya uzun donem cikarsa
ya cok uzak bir yere duserse..
dusunmekten her gun bi hal oldum..
bunlari yazarken bile gozlerim doluyo ya.. gitmesin ya..:sinifsinif::sinifsinif:
elbet bigun gidicek cnm bırak gitsin...bak bnmki kaza gecirmişti kolu sargılıydı daha öncedende gcirmis yani saglık taramalarında hasarlı gözüküodu bende seviniodum kesin bunu yakın yerlere geri hizmete veririler die 10 agustos gecesi hiç beklemedigim bi haberle dünyam yıkıldı okadar kötü oldumki aklımı kaybediodum dayanamam die cok agladım cok parcaladım kendimi ya ona bisey olursa die...ama herkes aglamak aglamayı getirri aglama asker arkasından aglanmaz dediler hayırlısı neyse o olsun die dua ettiler ve bende susum gittikten sora hiç aglamadım hiç bukadar güçlü diildim normalde hakkaten sende aglama hayırlısı neyse o olsun die dua et
ne bleyim canim ya biz hic ayrildmadik ki bguune kadar uzak kalmadik birbirimizden o yuzden uzaktan ve o askerde iken iliskimiz nasil olacak dahasi O nasil olacak bilmiyorum. ve cok korkuyorum degismesinden o sevdigim sefkatli yumusacik adamin gidip yeriine sert bir adamin gelmesinden aklina vesveseler gelmesinden. evelallah hepsini atlatiriz bu gunlerin ama guzel gecsin birbirimizi uzmeyelim istiyorum.
aklimin bir kosesinde beni kemirip duran birsey olcak hep uzakta oldugu muddetce.
askerden donunce nasil olur bilmiyorum..
acikcasi bunlarin bu dusuncelerin hepsi kafamda. ugurlarken dahi aglamicam kendime sozum var beni hep mutlu hatirlasin istiyorum uzgun hatirlamasini istemiyorum.
ama gel gor ki gonlum hic razi degil boyle gitmesine..
degisicek ama emin ol ii yönde burda evlilik lafı acmayan sevgilim oraya gittiginden beri dönunce hemen evlenelim dio...burdayken bizde hiç ayrılmazdık ama kavga ederdik cok hepsine pişmanım dio bidaha kavga etmem senle etsemde hemen gelir yanına sarılırım gecer dio korkma sevgine inanıosan korkma ben hep ona inandım aramızdaki bağ bizi bugünlere getirdi simdi sölediğine göre hersabah bgeni özlediği için aglıomus ki bu adam asla aglamazdı tam tersi burdayken katıydı
yaaa... cok duygulandim.. bizim belki de bu tur ornekleri okumaya ihtiyacimiz var.. neden cunku bu forumda hic asker yolu beklerken iliskileri super giden ciftler okumadim.. ne zaman sorun olsa bi de bakiyorum nisanlim sevdigim askerde.. soyle soyle davraniyor..
sevdigim adama guveniyorum dahasi sevgime de guveniyorum. bunca zaman yuregim ondan baskasina hic isinmadi cunku. yillar olmus. umarim aramizdaki bag daha da guclenir.. umarim kotu yonde degil iyi yonde degisir askerde iken..
gideyim de adam etsinler beni der bizimki de..
adam olsun bakalim buyusun sevdigim..turkbayragi
yaaa... cok duygulandim.. bizim belki de bu tur ornekleri okumaya ihtiyacimiz var.. neden cunku bu forumda hic asker yolu beklerken iliskileri super giden ciftler okumadim.. ne zaman sorun olsa bi de bakiyorum nisanlim sevdigim askerde.. soyle soyle davraniyor..
sevdigim adama guveniyorum dahasi sevgime de guveniyorum. bunca zaman yuregim ondan baskasina hic isinmadi cunku. yillar olmus. umarim aramizdaki bag daha da guclenir.. umarim kotu yonde degil iyi yonde degisir askerde iken..
gideyim de adam etsinler beni der bizimki de..
adam olsun bakalim buyusun sevdigim..turkbayragi
dal canim dal :)) ask olsun :))cnm bnm inan olsun ki askere gitmesi dahaçok sevgiyi güçlendirip birbirine bağlıyorr!!!
ara sıra atışmalar oluyor!
bi an gelior askerin orda o kadar bunalmış oluyor kiii anca o zaman atışıyosun
bende 400 küsür gün geçtii deidm yaa bunca zaman bizimde öle aşırı olmadı tartışmalarımız
hıı bazı aylar oldu örn mart vee ağustos tartışmalı geçti vee birkaç gün sonra geçicek:1ninca::1ninca:
ama şundan emin ol ufak ARA SIRA atışmada olsaaa askeriyede ONLARIN DİYİŞİYLE BÜYÜYORRLAR! gerçekten!
bu arada konuşmanıza daldım:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?