asker yolu bekleyenler 2015

Yok tatlım yorumlar gözükmüyor sadece bu sayfaya mesaj atın gibisinden mesajlar resmi sayfa sonuçta mesajlar gözükmez :)
Aman kuzu okusunlar dikkate alsınlar da gerisi önemli değil :) gene arastiralm başka yerlere de doldurulursa gonderrz:) geri dönüş yapilacak size yazdı gnderdgmzde msn adresine cvp mi atacaklar

Aman kuzu okusunlar dikkate alsınlar da gerisi önemli değil :) gene arastiralm başka yerlere de doldurulursa gonderrz:) geri dönüş yapilacak size yazdı gnderdgmzde msn adresine cvp mi atacaklar
Canım ya mail adresine yada telefonundan ulaşıyorlarmış tüm bilgileri doldurduk sonuçta ikisinden birine ulaşacaklar :)

Ben baya oldu saniyorum balım ya ALLAH buyuk benm can da yakın zaman da gelimcek zor olacak beklemek :KK43:
329 günümüz var kuzum daha bugün de arayamadı telefonu yok daha öyle çok özledim ki nasıl geçecek bilmiyorum şafak korkutmuyor da beni onsuzluk çok korkutuyor :(

Aynen tatlm ya bnm de şafak 230 larda falan özlem zor temmuzda izne gelmeyi dusunyor daha çok var :KK43:
Benimki de temmuz ağustos gibi gelecek ama gerçekten çok zor . Nasıl geçecek bilmiyorum zaman geçmiyor günler geçmiyor umutsuzlukla oturup ağlıyorum her gece :(

Benimki de temmuz ağustos gibi gelecek ama gerçekten çok zor . Nasıl geçecek bilmiyorum zaman geçmiyor günler geçmiyor umutsuzlukla oturup ağlıyorum her gece :KK43:
Ağlama. Kız o kadar da değil :) çok şükür geçiyor zaman öyle de byle de bak daha dün gbi gittiler sanki olumlu düşünen güzel gecsn:)

Ağlama. Kız o kadar da değil :) çok şükür geçiyor zaman öyle de byle de bak daha dün gbi gittiler sanki olumlu düşünen güzel gecsn:)
Kuzum elbet geçiyor ama geceleri insana bir hüzün çekiyor eskiden akşam olunca kimseyle konusmazdim şimdi iyiki buraya attım kendimi . İzmirde zaten kimseyle görüşmüyorum ben sadece sözlümle zamanımı geçirirdim arkadaş falan herkesi silmiştim ben onun için buraya gelmeseydim evin içinde nasıl olurdum bilmiyorum valla :O

Kuzum elbet geçiyor ama geceleri insana bir hüzün çekiyor eskiden akşam olunca kimseyle konusmazdim şimdi iyiki buraya attım kendimi . İzmirde zaten kimseyle görüşmüyorum ben sadece sözlümle zamanımı geçirirdim arkadaş falan herkesi silmiştim ben onun için buraya gelmeseydim evin içinde nasıl olurdum bilmiyorum valla :O
Aynı bende öyle kmseyle derdimi paylaşmiyorum burada sizlerden başka inan yakınlarım ne beni anlıyor ne de iyi yorum yapıyorlar hep bi cekememe kiskanclik falan ALLAH nazar lardan korusun hepimzn iliskisini:) buraya gelnce Bi huzur bulyorm ki anlatamam:)

Aynı bende öyle kmseyle derdimi paylaşmiyorum burada sizlerden başka inan yakınlarım ne beni anlıyor ne de iyi yorum yapıyorlar hep bi cekememe kiskanclik falan ALLAH nazar lardan korusun hepimzn iliskisini:) buraya gelnce Bi huzur bulyorm ki anlatamam:)
Bende öyle canım çekmeyen anlamıyor bu hasreti rabbim nazar değdirmesin kocaman nazar boncuğu :nazar::nazar: İnşallah tez zamanda geçer vakit 9 aya bi dusseydi cidden içim biraz rahatlayacak ya :(

Bende öyle canım çekmeyen anlamıyor bu hasreti rabbim nazar değdirmesin kocaman nazar boncuğu :nazar::nazar: İnşallah tez zamanda geçer vakit 9 aya bi dusseydi cidden içim biraz rahatlayacak ya :KK43:
Aynen balım MASSALLAH hepimize :) :nazar::nazar: düşerse bile Tayip anca Mayıs yakın paylaşır kuzu seçime yakın adam da işini biliyor :)

Aynen balım MASSALLAH hepimize :) :nazar::nazar: düşerse bile Tayip anca Mayıs yakın paylaşır kuzu seçime yakın adam da işini biliyor :)
Keşke mayısta yapsın , önemli olan laf değil icraat sonuçta tatlım. Tüm oylar onun olsun o zaman :)

Aynen. Ya yemin ederim 9 aya dusursn oyum ona gözümü kırpmadan oy verrm .d.d
Herkes öyle diyor şimdi adam şimdi o kadar anneye kıyamaz heralde şuan engel durumda yok terör olayları falan durulmuşken ayrıca intihar eden askerlerimizi göz önünde bulundurursa inşallah düşürür . Rabbimde dualarımızı geri çevirmez inşallah

Back
X