- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
INSALLAH ya temmuza daha cok var ben temmuzu beklıyormOrası öyle canım su 2 ayı bi atlatsak oraya git burayı git çalış ev derken geçer ya :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
INSALLAH ya temmuza daha cok var ben temmuzu beklıyormOrası öyle canım su 2 ayı bi atlatsak oraya git burayı git çalış ev derken geçer ya :)
Hesaba katmadım şimdi onu o da gelir be kuzum napalim kaderimiz de varmış rabbim ayirmasin canları sağ olsun yeterINSALLAH ya temmuza daha cok var ben temmuzu beklıyorm![]()
aynen AMİN kuzum bu gunlerımız de gececek ALLAH ın ıznyle INSALLAHHesaba katmadım şimdi onu o da gelir be kuzum napalim kaderimiz de varmış rabbim ayirmasin canları sağ olsun yeter![]()
İnşallah bitanem rabbim sabır versin hep birlikte atlaticaz inşallah neyse kuzum ben yatışa geçiyim her an uyuyakalabilirim yarıda gitmek istemem yarın konuşuruz bol bol :)) iyi geceler tatlı rüyalar :)aynen AMİN kuzum bu gunlerımız de gececek ALLAH ın ıznyle INSALLAH
aynen tatlım :) tamam kuzum ALLAH rahatlık versın ıyı gecelerı yarın gorusurz :)İnşallah bitanem rabbim sabır versin hep birlikte atlaticaz inşallah neyse kuzum ben yatışa geçiyim her an uyuyakalabilirim yarıda gitmek istemem yarın konuşuruz bol bol :)) iyi geceler tatlı rüyalar :)![]()
aynen tatlım :) tamam kuzum ALLAH rahatlık versın ıyı gecelerı yarın gorusurz :)
Günaydın canım :)aynen tatlım :) tamam kuzum ALLAH rahatlık versın ıyı gecelerı yarın gorusurz :)
Günaydın tatlim:)Günaydın canım :)
Napıyorsun :)Günaydın tatlim:)
Oturuyorm tatlım işyerinde ya bse soracam smdi akım.é başvuru yaptk ya tc mızı de aldılar sence guvenlimidir orası tc mizide verdikNapıyorsun :)
Canım sonuçta resmi sayfa tatlım birşey olmaz :)))Oturuyorm tatlım işyerinde ya bse soracam smdi akım.é başvuru yaptk ya tc mızı de aldılar sence guvenlimidir orası tc mizide verdik
INŞALLAH tatlm:) sen napyorsunCanım sonuçta resmi sayfa tatlım birşey olmaz :)))
Napiyim canım oturuyorum öyle :)INŞALLAH tatlm:) sen napyorsun
Iyi bakalım hemen zaman geçse yaa gecmiyor:)Napiyim canım oturuyorum öyle :)
Şimdi iş görüşmesi yapmaya çıkıcam bendeeeeee :)))Iyi bakalım hemen zaman geçse yaa gecmiyor:)
Hadi hayırlısı tatlım ne işi :)Şimdi iş görüşmesi yapmaya çıkıcam bendeeeeee :)))
Muhasebe canım da bakalım artık saatler uygundur umarım muhasebenın pek saati olmuyorHadi hayırlısı tatlım ne işi :)
Aynen tatlım bde kolay is de değil INŞALLAH uygundur sana da saatleri:)Muhasebe canım da bakalım artık saatler uygundur umarım muhasebenın pek saati olmuyor![]()
Napalım kuzum muhasebeye çok meraklıydım kaç kursa gittim sonunda aldım tüm belgeleri bakalım hayırlısı inşallah ::)))Aynen tatlım bde kolay is de değil INŞALLAH uygundur sana da saatleri:)
Anladım tatlım hayırlısı olsun hadi INŞALLAH kafana yatar calismaya baslarsn:)Napalım kuzum muhasebeye çok meraklıydım kaç kursa gittim sonunda aldım tüm belgeleri bakalım hayırlısı inşallah ::)))![]()