canım istersen pendikten hızlı trene bn direk polatlıda inersin eğer otobüsle gidicem dersen ben ulusoyla gidiyorum ona süpriz yapmıştım..küçücük bi yer zaten ulusoya bindim gece 11.30 da sabah 5 te ordaydım otogarda in baysal arabaları var polatlıya gidiyo yada kime sorsan otogarda polatlıya gitmek istiyorum diye gösterir.. o benim gelceğimden habersiz çarşıya çıktı meydanda karaköy börekçisi var bütün askerler nerdeyse oraya gidiyo orda oturdum.. dışarıya hattını çıkarabiliyo telefonculardan bütün gün boyunca 5 tl ye telefon kiralayabiliyo benim ki öyle yapıyo kendi telefonunu askeriyede bırakıyo hattını alıyo yanına telefon kiralıyo bütün gün konuşuyoruz.. benimkide telefon kiralamıştı tabi beni evde biliyo aradı tam önümden geçiyodu arkana bak dedim baktı koşa koşa arıldı ve ağladı çok .. onlara böyle süprizler yaptın mı gözü dışarda olmuyo

çarşı izinleride bi cum<rtesi bi pazar cnm yani bi hafta cumartesi çıkıyosa öte ki hafta pazar günü çıkıyo.. üstte bak telefonla ilgili bi şey paylaştım kışlada serbest oluyo iki aya kadar hazır olcakmış oku istersen bi