Asker Yolu Bekleyenler Askerliğin Düşmesi Hakkında Fikirleriniz...

eee kızlar yorumlar yok mu :) benim askerim çok umutlu 12 aya düşceğinden komutanlarda öyle diyor sizler umutlumusunuz ben değilimde umut arıyorm :)

Bende umut arıyorum ama umutlanmakta istemiyorum pek Ama kesin düşücek diyolar umarım öyle olur seçimlerden sonra görücez hep birlikte

evet canım görücez ama referandumdan sonra düşecek denmişti hala düşecek :s anlamadım gitti inş düşerde bizede vurur ya :S

biz o kadar bekledik düşer diye..ne kadar hayal kırıklığına uğradık..sanmıyorum düşeceğini..siz düşmeyecek gibi düşünün,çünkü sonra benim gibi çok üzülürsünüz..

aslında bnde hayal kurmak istemiyorum ama hani seçimden sonra söz diyince insan ister istemez umutlanıyor ya :S

Haberleri dinleyemiyorum bu aralar sınavlardan ötürü..Benim sevgilimde asker Allah nasip ederse Mayısta keşke düşürseler..

valla cnm bn hep haberleri izliyorum mayısta annelere süprizm var demişti haziranda seçim seçimden sonra olacaksa hazirandan sonra olucak :) bnmki 12 ay yaparsa şubatta 15 ay ise mayısta gelcek 2012de of offf

bence bu uzun iş bnmde erkek arkadasım askerde temmuzda gelcek inş
hazıranda secımler olcak sonrasında yenı hukumet kurulcak da sonrasın da askerlık masaya yatırılcak asker ıhtıyacı v.s konular görusulecekde karara baglanılacak. uzun hıkaye anlıyacagınız . kısalsa bıle bu yılbaşını bulur anca net olarak.

Düştü düşcek derken hep kalbimizi yerinden oynatıp umutlandırıp sonra hayal kırıklığına uğratıyolar.Bence zaten her yönden adaletsizlik var 4yıllıklar 5 ay yapabiliyo ama 2 yıllıklar diğer herkesle eşit tutulıyo..en azından onlrınkinde de üni.okudukları için bişeyler yapmaları gerekirdi..İnş düşer 1.Aralık.2011de gelir ama düşmezse 1mart2012 ...

valla kızlar ben bekliyorum yani tayyip erdoğan eğer en ağır hakaretleri duymak istemiyorsa yapacak yapmak zorunda.. ben miting yapmayı düşünüyorum o derece :) gidip sölücem hani söz verdin diyee ahuahua şu haziran bi an önce gelsin artık ya :26:

valla asker yolu beklemiş ve beklediğine kavuşamamış biri olsam bile düşmesin askerlik.. on sekiz aya yirmi aya çıksın, burunları sürtsün erkeklerin ühühühü :)

arkadaş tam yaşayamamış sanırım !!! ne kadar zor olduğunu sevdiğin canım dediğin ölümle burun buruna geldiği zaman anlarsın arkadaşım !!!!! ve rica ediyorum bu sayfadan uzak dur..!

ben daha askerimi yolladığım zaman askerlik düşecek dediler hem de kesin hani nerde askerim teskereyi alacak 47 gün soraaa o yüzden sakın umut bağlamayın bunlaraaaa

valla asker yolu beklemiş ve beklediğine kavuşamamış biri olsam bile düşmesin askerlik.. on sekiz aya yirmi aya çıksın, burunları sürtsün erkeklerin ühühühü :)

çok yazık sanaaa çokkkk başkaaa bişiy sölemiorum en büyük erdem susmaktır çünküüü yatağındaaa rahat uyuyabiliosan şuandaaa sokaktaa rahat rahat yürüyebiliosan bunlar mehmetciklerimiz sayesindedir hayatta senn gibi acımasız insanların olduğunu görmek beni gerçekten çok üzüo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…