- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım sevgiliminde 5 ayı kaldı 10 ayı devirdik allahın izniyle geride bıraktıkn çok şükür..bugün geri döndu butun iznini kullandı mayısda burda allahın izniyle..allah herkese sabır versin..
arkadaşlar tek kendimi sanıyordum bu kadar acı çeken dünyası kararan.eşimi 15 gün önce askere gönderdim.9 senedir birlikteyiz 1.5 senelikte evleyiz.ilk defa ayrılıyoruz çok şükür kısa dönem ama ben onsuz yapamıyorum.o benim arkamda dağ gibiymiş canmış herşeymiş...yatağa giremiyorum gece asla uyuyamıyorum ağlamaktan telefonda konuşamıyorum ve içimde bitmek bılmeyen sıkıntı hergün ağlamaktan şişen gözlerim ...nerdeyse nefes alamıyorum çok yoruldum içimin sıkıntısından.arkadaşlar size tavsiyem bekleyebiliyorsanız nişanlıyken askerliğini yapsınlar.sakın evliyken beklerim demeyin keşke nişanlıyken gitseydi benim eşim.çok zor yaşamayan bilemez...dua edin arkadaşlar allah hepimize sabır versin yardım etsin onları bize bağışlasın
canım allah sabır ve güç versin... ben 2 senedir beraberim böle bile beklemek zor geliyo onu öyle özledim ki anlatmam imkansız ama dualarla ayakta durmaya çalışıyorum allah hepimize sabır versin.... bide bu kadar ağlama canım ona pozitif enerjini gönder eminim hissedecektir...
cok duygulandim aglamak istiyorum ya... senağlama ben ne evliyim nede nisanliyim nede sozluyum bu haldeyken bile dayanamiyorum Allah sizlere bol bol sabir vaersn