• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu bekleyenler var mı?

amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bAkalım şubatta yıl dönumümüz var belki ozaman gidebilirsem gitmek isityorum orduya..

allahım askerlerimizi bize bagışlasın en yakın zamanda kavuşmak nasip etsin bizinde 20ocakta evlilik yıl dönümümüz tam 1yıl olacak evleneli ilk evlilik yıldönümümüzü ayrı yaşıyacagız çok üzülüyoruz ama seneye inşallah beraber olucaz

kızlar üzülmeyin bakın bende sizin gibiydim insan alışıyor.günler nasıl geçicek,eşim olmadan ne yaparım diyordum 93 günümüz kaldı rabbimee şükür

benımde sevgılım 12 gunluk asker onu cok ozluorum ama cok sukur nerdeyse her aksam arıyo ama yanımda olması gıbı dgl her gece 1 2 saat telde konusuoduk sımdı 2 dk bıle konusamıorum ama bu bıle yeter benım ıcın.daha 449 gunu var gelemsıne beklemek gercekten zor ama sevıosan sonuna kadr sabretceksın bunu ogrendım bende allah butun askerlerımızı korusun aılelerıne sevdıkelrıne kavustursun askım seni cok seviyorum

ya dayanamıorum cok ozluorum her konustugumda aglamamak ıcın zor tutorum kendımı ya benım ıcın ne kadar degerlıymıs sımdı daha ıyı anlıorum:S:S

benım sevgiliminde 5 ayı kaldı 10 ayı devirdik allahın izniyle geride bıraktıkn çok şükür..bugün geri döndu butun iznini kullandı mayısda burda allahın izniyle..allah herkese sabır versin..

ne guzel allah kavustursun tez zamanda sag salım ıns. benım sevgılımde 12 gunluk asker gecermı ya cok uzulup aglıorum sesını duymak bıle yetmıo allah butun askerlerımızı aılelerıne sevdıkelrıne kavustursun cok zor beklemek ama kıymetını sımdı daha ıyı anlıorumsenağlama

canım benim,bende bekliyorum önce samsun sonra sivas.geçen yıl şubatta gitti,bitti son 18 günümüz kaldı.ben bile inanamıyorum,geçti.çok ağladım çok özledim,lakin hep söyleyenlerin dediği oldu,geçti işte,bende diyorum.GEÇECEK.....

benim sevgilim 14 aralıkta gitti ankaraya.. onu çok özlüyorumm :( iki günde bir arıyo. sesini duymak bile ii geliyo bana.. canım sevgilim.. allah hepimize sabır versin askerlerimiz de allah a emanet olsunlar...

canlarım allah hepinize sabır versin bende nişanlıyken asker yolu bekledim sizin yazdıklarınızı görünce aklıma o günler geldi çok zor günler sesini duymak istersin duyamazsın offffff offf...
benimki acemiligini hatayda usta birligini manisada yapmıştı.
allah herkez sabır versin sağsalim kavşmayı nasip etsin.

canım iyi akşamlar benim eşimde ustabirliğini manisada yapıyor
size yakın yani.2 ay 27 günümüz kaldı,rabbime şükür kaldı.bu arada ben yalovadan gülçin 29 yaşındayım,20aylık evliyim

arkadaşlar tek kendimi sanıyordum bu kadar acı çeken dünyası kararan.eşimi 15 gün önce askere gönderdim.9 senedir birlikteyiz 1.5 senelikte evleyiz.ilk defa ayrılıyoruz çok şükür kısa dönem ama ben onsuz yapamıyorum.o benim arkamda dağ gibiymiş canmış herşeymiş...yatağa giremiyorum gece asla uyuyamıyorum ağlamaktan telefonda konuşamıyorum ve içimde bitmek bılmeyen sıkıntı hergün ağlamaktan şişen gözlerim ...nerdeyse nefes alamıyorum çok yoruldum içimin sıkıntısından.arkadaşlar size tavsiyem bekleyebiliyorsanız nişanlıyken askerliğini yapsınlar.sakın evliyken beklerim demeyin keşke nişanlıyken gitseydi benim eşim.çok zor yaşamayan bilemez...dua edin arkadaşlar allah hepimize sabır versin yardım etsin onları bize bağışlasın

arkadaşlar tek kendimi sanıyordum bu kadar acı çeken dünyası kararan.eşimi 15 gün önce askere gönderdim.9 senedir birlikteyiz 1.5 senelikte evleyiz.ilk defa ayrılıyoruz çok şükür kısa dönem ama ben onsuz yapamıyorum.o benim arkamda dağ gibiymiş canmış herşeymiş...yatağa giremiyorum gece asla uyuyamıyorum ağlamaktan telefonda konuşamıyorum ve içimde bitmek bılmeyen sıkıntı hergün ağlamaktan şişen gözlerim ...nerdeyse nefes alamıyorum çok yoruldum içimin sıkıntısından.arkadaşlar size tavsiyem bekleyebiliyorsanız nişanlıyken askerliğini yapsınlar.sakın evliyken beklerim demeyin keşke nişanlıyken gitseydi benim eşim.çok zor yaşamayan bilemez...dua edin arkadaşlar allah hepimize sabır versin yardım etsin onları bize bağışlasın

canım allah sabır ve güç versin... ben 2 senedir beraberim böle bile beklemek zor geliyo onu öyle özledim ki anlatmam imkansız ama dualarla ayakta durmaya çalışıyorum allah hepimize sabır versin.... bide bu kadar ağlama canım ona pozitif enerjini gönder eminim hissedecektir...

canım allah sabır ve güç versin... ben 2 senedir beraberim böle bile beklemek zor geliyo onu öyle özledim ki anlatmam imkansız ama dualarla ayakta durmaya çalışıyorum allah hepimize sabır versin.... bide bu kadar ağlama canım ona pozitif enerjini gönder eminim hissedecektir...

amin canım amin allah hepimize sabır versin.ağlamak istemiyorum ama elimde değil kendime söz geçiremiyorum.insan sevdiğinden ayrılınca 2 sene yada 9 senenin önemi yok muhakkak sanada çok zordur canım.sayılı gün geçicek ama çabuk geçer diyenlere diyorum hayır çabuk geçmiyor bizim gibi günün değil saatin hesabını yapanlara geçmiyor.1 saat geçince ona 1 saat yaklaştım diye sevinip bekleyenlere geçmiyor.allah hepimize sabır versin bizi ömür boyu sevdiklerimizden ayırmasın.iyi dileklerin için teşekkür ederim canım

cok duygulandim aglamak istiyorum ya... senağlama ben ne evliyim nede nisanliyim nede sozluyum bu haldeyken bile dayanamiyorum Allah sizlere bol bol sabir vaersn

amin canım allah sanada sabır versin sanada kolay değildir sevmek çok başka bişey ya onu gözünden sakınıyorsun için gidiyor ona çok merak ediyorsun herşeyini düşünüyorsun hatta kendinden çok onu düşünüyorsun.yani sevdiğini askere yollamak herkes için çok zordur allah hepimize sabır versin ama evliyken çok daha zor ona alışıyorsun hayatı paylaşıyorsun ve en önemlisi evinde yatağında yalnız kalıyorsun.sevgilisi yada nişanlısını askere yollayanları şanslı görüyorum evlenince bir ömür hep beraber olucaklar ve hiç ayrılmayacaklar inşallah

arkdaşlar benim eşim kütahyaya havacı olarak giti şu anda orda yakını olan varmı?muhakkak bana anlatmadıkları vardır ne şartlarda olduğunu merak ediyorum lütfen duyduklarınızı yazarmısınız?

bende 5 yıllık evliyim,eşim askere gideli bu haftayı da sayarsam 3 hafta olacak,ilk günler zordu,sanki beni tek başıma başka bir gezegene göndermişlerde yapayalnızım gibi hissettim,sersemledim,yemek falan yiyemedim,uyuyamadım,konuşamadım,eşim gittiğinde ilk aradığında hıçkırıklar boğazıma düğümlendi,1 hafta böyle geçti,şimdi yavaş yavaş alışmaya başladım,mecburen,çaresizlikten,5 ay yapacak kısa dönem ve dedim ki zaman hayırlısıyla geçsin çabucak,Allah hepimize sabır versin,zor gerçekten...

Back
X