• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu bekleyenler var mı?

canlarım bende kardeşimi bekliyorum evlendim 2 ay sonra gitti şimdi 8 aylık hamileyim paşam benim böyle hiç görmedi ama 35 gün kaldı gelmesine ve üstelik şırnak cizrede allahtan mesleği olduğundan dolayı içeride çarşı zaten yasak en son ağustosta izine gelmişti görüştük.allah bekleyen herkezi kavuştursun.ama şu var kardeşim gelicek bebeğim gelicek 1 ay sonra diğer kardeşim gidicek...offf offf gel tezkere....

arkadaşlar allah bir an önce şafaklarınızı sıfırlasın,
asker yolu bekleyen arkadaşlar sevdiğini özlyenler buyrun kısmındada var

arkdaşlar benim eşim kütahyaya havacı olarak giti şu anda orda yakını olan varmı?muhakkak bana anlatmadıkları vardır ne şartlarda olduğunu merak ediyorum lütfen duyduklarınızı yazarmısınız?

canım benim arkadasım kütahyalı hatta geçen sene düğününe gittim orası çok güzel bir yer inan hiç zor değil oranın yasam sartları ve çok temiz bi şehir... eger askerlik olarak soruyosan da bi arkadasım da kütahyaya gitti asker suan orda 14 ünde teslim oldu belki aynı yerdedirler.. o arkadasımın kız arkadası görmeye gitmiş çocuğu ve çok rahat olduğunu söyledi.hafta sonu görüşleri var ya cmts gitmiş işte çok rahat çok ii dedi inan.hiç sıkılma bu konuda.. beklemek çok zor arkadasım ben bazen nefes alamıyorum bunu anlatmak çok zor ama sabır canım sabır. hep şükret 5 ay die uzun dönem olsa ne yapardık tatlım? sükret ve hep onun için dua et hep pozitif ol ve ağlama o aradığında ki orda rahat olsun canım...

canım benim arkadasım kütahyalı hatta geçen sene düğününe gittim orası çok güzel bir yer inan hiç zor değil oranın yasam sartları ve çok temiz bi şehir... eger askerlik olarak soruyosan da bi arkadasım da kütahyaya gitti asker suan orda 14 ünde teslim oldu belki aynı yerdedirler.. o arkadasımın kız arkadası görmeye gitmiş çocuğu ve çok rahat olduğunu söyledi.hafta sonu görüşleri var ya cmts gitmiş işte çok rahat çok ii dedi inan.hiç sıkılma bu konuda.. beklemek çok zor arkadasım ben bazen nefes alamıyorum bunu anlatmak çok zor ama sabır canım sabır. hep şükret 5 ay die uzun dönem olsa ne yapardık tatlım? sükret ve hep onun için dua et hep pozitif ol ve ağlama o aradığında ki orda rahat olsun canım...

sağol canım allah razı olsun rahatlattın beni.evet çok şükür kısa dönem.bende nefes alamıyorum kötü olanı yokluğuna alışamıyorum ama geçicek biliyorum.benim eşimide 14 de teslim ettik.ama ben daha ziyaretine gitmedim gelme ayrılamayız daha kötü oluruz diyor bi gel dese koşucam yanına ama gelme diyor daha kötü oluruz diyor.arkadaşının sevgilisi kaçıncı bölük canım benimki onuncu bölük aynı yerdeler kütahyada tek yer var belki bölükleri farklıdır

bende 5 yıllık evliyim,eşim askere gideli bu haftayı da sayarsam 3 hafta olacak,ilk günler zordu,sanki beni tek başıma başka bir gezegene göndermişlerde yapayalnızım gibi hissettim,sersemledim,yemek falan yiyemedim,uyuyamadım,konuşamadım,eşim gittiğinde ilk aradığında hıçkırıklar boğazıma düğümlendi,1 hafta böyle geçti,şimdi yavaş yavaş alışmaya başladım,mecburen,çaresizlikten,5 ay yapacak kısa dönem ve dedim ki zaman hayırlısıyla geçsin çabucak,Allah hepimize sabır versin,zor gerçekten...

canım ya aynı şeyleri yaşıyoruz allah sanır versin yazdıklarını bire bir yaşıyorum ama ben alışamıyorum.allah seni beni ve bizim gibileri birdaha sevdiklerinden ayırmasın

canlarım bende kardeşimi bekliyorum evlendim 2 ay sonra gitti şimdi 8 aylık hamileyim paşam benim böyle hiç görmedi ama 35 gün kaldı gelmesine ve üstelik şırnak cizrede allahtan mesleği olduğundan dolayı içeride çarşı zaten yasak en son ağustosta izine gelmişti görüştük.allah bekleyen herkezi kavuştursun.ama şu var kardeşim gelicek bebeğim gelicek 1 ay sonra diğer kardeşim gidicek...offf offf gel tezkere....

canım ya kimbilir ne kadar isterdi ablasını öyle görmek.benim kardeşimde geçen sene askerdeydi bizim annemiz vefat etti onun anneside bendim ablasıda.çok zor bende nişanlıydım 15 ay onu bekledim şimdi 5 ay eşimi etti 20 ay ömrüm asker beklemekle geçiyor:)....ama güzel olanı dayısı yeğeninin bebek halini ve büyümesini görücek allah bebeğini kucağına almayı ve kardeşine kavuşmanı nasip etsin canım

sağol canım allah razı olsun rahatlattın beni.evet çok şükür kısa dönem.bende nefes alamıyorum kötü olanı yokluğuna alışamıyorum ama geçicek biliyorum.benim eşimide 14 de teslim ettik.ama ben daha ziyaretine gitmedim gelme ayrılamayız daha kötü oluruz diyor bi gel dese koşucam yanına ama gelme diyor daha kötü oluruz diyor.arkadaşının sevgilisi kaçıncı bölük canım benimki onuncu bölük aynı yerdeler kütahyada tek yer var belki bölükleri farklıdır

canm ben bi sorayım öğrenince yazarım sana kaçıncı bölük olduğunu.. bende mektup yazdım mesela bana da yollama dedi adresi vermedi ben burda bunalıma girer kötü olurum arkadaslar hergün mahvoluyo onları görünce bile üzülüyorum diyo.. ben 9 ocakta yemin törenine gidicem.. ozaman getir mektubu diyo ama öyle özldim ki anlatamam.. sende git yemin törenine mutlaka ve birşeyler yaz.. bak ben o gittiğinden beri her gün ona günlük neler yaptım ne hissediyorum kısaca yazıyorum.sanki o yanımdaymış gibi.. bi defter aldım ona hergün yazıyorum ve geldiğinde ona vericem.. sende yap bak daha katlanması kolay hale geliyo en azından onun için bişey yapıorum ve yarın olsun yine yazayım die can atıyorum.. defterin basına da sen askerdeyken sevgilim ben hep seninleydim ve bak nasıl geçirmişim yazdım.. sonra 155 ten başladım yazmaya har sayfa 1 gün demek oluyo yani takvim gibi düşün. bugün 138 i yazdım en son.. sende yap canım çok ii gelicek ve geldiğinde verince eminim çok sevinecek.. ama gittiği günden başla yazmaya ilk uğurladığın günden başla.. giderken ne hissettin o gün yazmaya başlamışsın gibi yaz.. sonra tekrar konuşuruz zaten canım..

bende 5 yıllık evliyim,eşim askere gideli bu haftayı da sayarsam 3 hafta olacak,ilk günler zordu,sanki beni tek başıma başka bir gezegene göndermişlerde yapayalnızım gibi hissettim,sersemledim,yemek falan yiyemedim,uyuyamadım,konuşamadım,eşim gittiğinde ilk aradığında hıçkırıklar boğazıma düğümlendi,1 hafta böyle geçti,şimdi yavaş yavaş alışmaya başladım,mecburen,çaresizlikten,5 ay yapacak kısa dönem ve dedim ki zaman hayırlısıyla geçsin çabucak,Allah hepimize sabır versin,zor gerçekten...

benim 2 senelik sevgilim gitti.. ben bile yemeden içmeden kesildim nefes alamaz oldum seni tahmin bile edemiyorum çok zor ama çooookkkk... sabredicez mecburuz baska yolu yok.. allah hepimize sabır versin onlar da sağ sağlim dönsünler inşallah...

şafak: 029
bitiyor aşkım 1 aydanda az bişey kaldı artık
şükürler olsunn
bide sağ salim geldiğin günü görsem bi oh çekicem

sswweett yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm benm nişanlımda askere gtti 14 aralıkta kısa dönem,mayısta gelcek inşş.ve bende gittiği günden beri günlük tutuyorum her akşam yatmadan önce yazıyorum gerçekten çokk iyi geliyor,yemin törenine gidicem hayırlısıyla 3 gün beraberiz o arada götürcem okusun diye,,off ama bugün çok zor her yılbaşını beraber geçiririrdik,6 yıldır hiç bu kadar ayrı kalmamıştık :( bu akşam çok moralim bozuk..

arkadaşlar tek kendimi sanıyordum bu kadar acı çeken dünyası kararan.eşimi 15 gün önce askere gönderdim.9 senedir birlikteyiz 1.5 senelikte evleyiz.ilk defa ayrılıyoruz çok şükür kısa dönem ama ben onsuz yapamıyorum.o benim arkamda dağ gibiymiş canmış herşeymiş...yatağa giremiyorum gece asla uyuyamıyorum ağlamaktan telefonda konuşamıyorum ve içimde bitmek bılmeyen sıkıntı hergün ağlamaktan şişen gözlerim ...nerdeyse nefes alamıyorum çok yoruldum içimin sıkıntısından.arkadaşlar size tavsiyem bekleyebiliyorsanız nişanlıyken askerliğini yapsınlar.sakın evliyken beklerim demeyin keşke nişanlıyken gitseydi benim eşim.çok zor yaşamayan bilemez...dua edin arkadaşlar allah hepimize sabır versin yardım etsin onları bize bağışlasın

senın ısın daha bı zor ya allah sabır versın banada tabı sevgılım daha gıdelı 20gun oldu aglıorum sureklı cok ozledım gecermı ya 460 gun dayanamıorum sımdıden arıo hergun ama yanıdma oldugu gıbı dgl sankı telde 5 dk 5 sanıye gıbı gelıo allah hepımızın yardımcısı olsun en onemlısı askerlerımızın askım senı cok sevıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm safak:441senağlama :1no2:

selam bayanlar bu formu yenı gördüm benım esımde askerde:(((( 1 tanede oglum var :)))
istanbul taksımde safak 84 üfff bıtmıyooo yaaaa sızınkıler nerelerde :)
sevdıgını özlüyenler formunda da coook asker bekleyen arkadaslar var bızım gıbı :)))))

Bende varım asker yolu gözleyenlerden laelaelaelaelae

Şafak 43 :lepi:

sswweett yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm benm nişanlımda askere gtti 14 aralıkta kısa dönem,mayısta gelcek inşş.ve bende gittiği günden beri günlük tutuyorum her akşam yatmadan önce yazıyorum gerçekten çokk iyi geliyor,yemin törenine gidicem hayırlısıyla 3 gün beraberiz o arada götürcem okusun diye,,off ama bugün çok zor her yılbaşını beraber geçiririrdik,6 yıldır hiç bu kadar ayrı kalmamıştık :( bu akşam çok moralim bozuk..

bende 9 unda yemin törenine gidicem...çok özledim artık ama sabretmek zorundayız bizde 2 senedir en fazla 1 hafta ayrı kalmıştık buna alışmam zor oluyo.. ben yemin törenine götürmiycem günlüğü geldiğinde vericem.. yemin törenine giderken mektup yazmıştım daha önce onu götürcem..hayırlısıyla kavuşalım da başka birşey istemiyorum..

benim 127.................. ama şu sıralar benim geçiyo çünkü çok yoğun yaşıyorum günün nasıl geçtiğini anlamıyorum. ama tabi bunu aşkıma söylemiyorum:))))

Back
X