• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu bekleyenler var mı?

ayy mehser selamını almak istiyorumm. özledim istanbul umu

yaa bugün sevgili askerim yüzünden iyi bi iş fırsatını teptim ya martta izne gelcek gelince görüşemeyiz dedi çok özledim dedi :( dayanamadım ama çok pişmanım böle evde oturup beklemek çok zor

yaa bugün sevgili askerim yüzünden iyi bi iş fırsatını teptim ya martta izne gelcek gelince görüşemeyiz dedi çok özledim dedi :( dayanamadım ama çok pişmanım böle evde oturup beklemek çok zor

Aynı şeyi bende yaptım canım şubatta izne gelicek görüşemeyiz diye geri çevirdim işi

aman benim gittim görüşmeyede ne oldu şiddetli rüzgar yiyip boğaz ağrısı ile baş ağrısına kaldım...:kızgın:
Canım annem o da benimle gelmişti..aynı şeyleri yaşadı..
sonuç salak yerine koyulmaya çalışan ben olacaktım ki Allah'tan anacım yanımdaydı
opuyorumnanaktan

ya benimkide şanssızlık aylardır iş arıyorum o yokken günlerim bi zor geçiyoki tam ben iş aramayı bıraktım arkadaşım arayıp benim yanımda çalış dedi :( telefonda söyledim ama sonuç malum oda haklı 20günlüğüne gelcek bi pazar günleri adam gibi görüşcez onun dışında akşam 7den sora 1 2 saat anca oof of bu zamanda da böyle iş kaçmazdı :((

valla keşke kaçırmasaydın bu fırsatı...
boş boş beklemek inan çok zor...

ŞAFAK: 32 :nazar::asigim:

bilmezmiyim 5 ayım böyle geçti zaten ne kadar yalnız olduğumu iyice anladım herkesin işi gücü kendi hayatı var kimse sevgilinin yerini dolduramıyo bana en çok vakit ayıran beni düşünen iş için çok pişmanım ama izne geldiğinde çalışıyo olsaydım da onu yolcu ederken çok pişman olurdum yeterince görüşemediğimiz için bidaha taaaa kasımda görcem yüzünü

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

allah'ım çok şükür yanlız değilmişim yaa kaydirigubbakcemile3

beende bir kendimi bilirdim habire gelde evlenelim diye sevgilimin beynini yiyenaklinialirimsmile

yok ya olur mu bu kadar uzun süre ayrı kalınca böyle oluyo insan yoksa ben böyle değildim artık sadece ikimiz olalım gece gündüz birlikte olalım istiyorum eeee bunun çareside evlenmek :)

Kızlarrr bende sizdenim yaaaa Evlilik fikri hiç aklımdan çıkmıyooo..
bi an önce gelsede evlensek diyorum yaaa inş. görcez o günleridee.. zaten 2.yada 3. izne geldiginde istemeye gelceklerr inş. askerlk btncede nişan hemen peşinede dügünnnnn ohhhh ohhhh :)

kaydirigubbakcemile2

Back
X