• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu bekleyenler var mı?

Kızlarrr bende sizdenim yaaaa Evlilik fikri hiç aklımdan çıkmıyooo..
bi an önce gelsede evlensek diyorum yaaa inş. görcez o günleridee.. zaten 2.yada 3. izne geldiginde istemeye gelceklerr inş. askerlk btncede nişan hemen peşinede dügünnnnn ohhhh ohhhh :)

kaydirigubbakcemile2

kııızz ne çabuk evleniyon öylee delikafadulden
üni..fisfisfis

o ev almadan ben evlenmeemmm zaten o da ev almadan beni almicakmışşş.
inşallah ben üni.yi bitirene kadar o da evi halledeerrr.....
laelaelaelaelae

şaka bi yana da, inşallah olur diyelim hayırlısıyla yerimseniben

368 mi :S ah ah ogünleri allahdan atlattım ben ya. zor ama atlatıo insan benimm 264 :) senden bi farkı yok ama allahdan 300leri bitirdim

Benim Sevglim dün teslim oldu ama hala aramadı :( çok merak ediyorum :1no2:

Benim Sevglim dün teslim oldu ama hala aramadı :( çok merak ediyorum :1no2:

canım arar merak etme üzülme sen yoğundur telefon için sırada beklior olabilir kayıt işlemleri vardır canım bugün arıyamasa bile yarın kesn arıcaktır canım

allah kolaylık versin kızlarr yeni teslim olanlara sabırr sadece başka bişi gelmiyo elinizden.. uzun dönemmi hepinizin..

bnm aşkımda gitti 15 ay yapıcak safranboluda hergün aradı bu zamana kdr...umarım böylede devam eder ve cabucakbiter... şafak: 454

bnm aşkımda gitti 15 ay yapıcak safranboluda hergün aradı bu zamana kdr...umarım böylede devam eder ve cabucakbiter... şafak: 454

inş. çabuk biter canım benimkide uzun dönem.Acemide safranboludaydı hergün bi kaç kere aradı beni saolsun şimdi usta birliğinde istanbulda yapıyo şafak 175 :dilcikar:

aynen cnm bnmkide safranbolu da su an acemlikte inş. usta birliği de o zmn istanbula düşer...şafak 454...

benimkiside uzun dönemm.. :( bekliyoruzz bakalımm nereye kadar giderse. acemideyken benide hergün arıyordu. usta birlikdeyken aramalar kısaldı artık hafta içi aramadığı zamanlar bile oluyordu.. şafağımız 261:)

uzun dönem askerlik yapıcak gideli daha üç gün oldu,amasyada:( askerliiği kaçtan düşüyoruz?460tan mı?????????eyvahedigeldismile

Back
X