• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu bekleyenler var mı?

arkadaşlar benim erkek arkadaşımda 5ay sonra gidecek çok korkuyorum bu terör olaylarndan sağ salim gider gelir inşallah

korkma canım böyle şeyler getirme aklına bunalıma girersin, sonuçta doğuyada düşse korkma doğudaki her askere bişey olmuyo. böyle şeyler düşünme. şimdi birlikteliğiniz tadını çıkarın çünkü önünüzdeki 5 ay 5dk gibi geçecek. ama o 15 varya 15 ay hiç geçmiyo:1no2:
şimdiden Allah kavuştursun:Saruboceq:

asker yolu beklemeyi isterdim ama kısa sürdü erkek arkadaşıma öğretmen askerlik çıkmıştııı 18 gün gitti ve sonra yine aynı okulunda devam ettti yani anlamadım askere gittiğiniii şanslıyım galiba bu konudaaa

şafakımız 161 bitti çok şükür çok azkaldı 10 ay bekledim allahın izniyle 5 ay da ha da beklerim..

herkes sevdiceğini bekliyomuş burda fakat benimde abim pazar günü teslim olacak. hayırlı teskereler herkese. allah sağ salim kavuştursun askerlerimize

merhaba benım nısanlımda 4 aydır askerde bursada rahat ama olsun askerlık cok zor beklemek dahada zor ısın kısacası zorrrrrrrrrrrrrrrrrr zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

yaww ben burayı hiç görmedim sevdiğini özleyenlerde yazışıyoduk burayada açılmış benim şafak 351 allah hepimizide kazasız belasız sağ salim kavuştursun inşallah

ya 15 ay ne kadar zor Allah sabır versin 15 ay beklemek zorunda olanlara..
erkek arkm benim kısa donem gıttı 12 agustosda.. ocagın 17 sınde donecek ınsalah.. bu bile bizi inanılmaz darallttı.. döndügünde de eminim ki sanki hiç gitmemiş gibi gelicek.. cok garip olcak.. hersey kaldgı yerden devam edicek.. eminim..ne ara gittin geldin sen .. nası gecti ya diye konuscaz ..

benim erkek arkadaşım ise van da, kısa dönem askerliğini yapacak. herkese hayırlı teskereler diliyorum.

ya 15 ay ne kadar zor Allah sabır versin 15 ay beklemek zorunda olanlara..
erkek arkm benim kısa donem gıttı 12 agustosda.. ocagın 17 sınde donecek ınsalah.. bu bile bizi inanılmaz darallttı.. döndügünde de eminim ki sanki hiç gitmemiş gibi gelicek.. cok garip olcak.. hersey kaldgı yerden devam edicek.. eminim..ne ara gittin geldin sen .. nası gecti ya diye konuscaz ..

güzel yaşmışsın cidden öyle olacak galiba. ben uzun dönem yolu bekliyorum şafak 455 daha ama o döndüğünde de geçicek dedik geçti dicez inşallah gamyoncuiremsu

Back
X