• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu bekleyenler var mı?

cnm bende erkek arkadaşıma mektup yazıcam diyince o da bana yollama diyo eline ulaşmadan önce açıp okuyolarmış ondan olabilir

canım orda mektuplar yazıcılar tarafından okunuyo ya
belki arkadaşları arasında konuşulr falan
sonuçta senin yazdıklarında özelse ondan istememiştir belki

ben de acemilikteyken 17 sayfa yazmıştım ne günlerdi : ))

peki sizce yollıyım mı?? yada orda kuzeni var bitane ona göndereyim ordan alsın ama mutlu olur mu sizce de?? yorumlarınız için çok saolun..

okursa mutlu olur tabi kuzenine yollayabilirsin ordan alsın

benim askerim de usta birliğine yazma diyodu bende internette sayfa yapmıştım oraya yazıyodum günlük gibi o da çarşılarda okuyodu cvp veriyodu sende öyle yapabilirsin istersen

evet aslında güzel fikir internet olayı olmadı mail le yollarım ama ben yazılı bisey olsun elinde istiyorum.. bakalım biraz bekliyim ozaman kuzenine yollarım olmaz sa.. çok saol canım ... bu arada döndü mü senin asker??

evet aslında güzel fikir internet olayı olmadı mail le yollarım ama ben yazılı bisey olsun elinde istiyorum.. bakalım biraz bekliyim ozaman kuzenine yollarım olmaz sa.. çok saol canım ... bu arada döndü mü senin asker??

bişey değil canım
askerim cuma günü tezkere alıyo
inanamasamda bitti galiba bizim askerlik...

yaa kızlar bana bi konuda akıl verebilir misiniz? ben sevgilime mektup yazmıstım acemiliğinde yollıycaktım yollama benim burda psikolojim bozulur burda asker arkadaslarım zaten kötü onlara moral veriyorum sen yemin törenine gelirken demisti.. bende götürdüm yemin törenine giderken verdim içeri soktu mektubu okumus çok beğendim ağlıycak tım ya çok güzel yazmıssın sıkıldıkça okurum dedi çok mutlu oldumm.. simdi yine yazdım bugün telefonda söyledim yollıyım die hayır istemiyorum gönderme ben gelince verirsin o zaman okurum hepsini dedi... niye acaba ?? bide ben yollamak istiyorum yaa çok güzel seyler yazdım ne kadar sevdiğimi bilsin görsün istiyorum... sizce yine de yollasam mı_??? yoksa onu mu dinliyimm... okuyunca mutlu olucağını düsünürüm ama sizce ne yapmalıyım...???????

canım bende yazdım bugün tam adresini istedim göndermek için sakın gönderme dedi okunuyor mektuplar dedi senin benim için yazdıklarını bir başkasının okumasına tahammül edemem dedi.sen yaz biriktir ben gelince hepsini okuyacağım dedi.bende sinir oldum çok güzeldi yazdığım mektup.kızlar aslında onların ordaki psikolojilerini anlamıyoruz biz onların özeliyiz ve onların özeli başkaları tarafından okunmuş oluyor onlar gönderme diyorsa göndermeyelim bence mutlu edicez diye üzmeyelim

canım bende yazdım bugün tam adresini istedim göndermek için sakın gönderme dedi okunuyor mektuplar dedi senin benim için yazdıklarını bir başkasının okumasına tahammül edemem dedi.sen yaz biriktir ben gelince hepsini okuyacağım dedi.bende sinir oldum çok güzeldi yazdığım mektup.kızlar aslında onların ordaki psikolojilerini anlamıyoruz biz onların özeliyiz ve onların özeli başkaları tarafından okunmuş oluyor onlar gönderme diyorsa göndermeyelim bence mutlu edicez diye üzmeyelim

aslında çok haklısın canım yüreğime su serptin suan da inan.. gerçekten de öyle sanırım sonuçta kendimi koyuyorum onun yerine bende özelim kurcalansın istemezdim ama onlar bu konuda daha hassas.. sanırım bu zor zamanlarında ne kadar kırılsakta birseylere altan alan hep biz olmak zorundayız çünkü biz ne kadar acı çekiyor ve dayanamıyorsak onlar bunun 5 katını yasıyorlar orda.. ben de çok güzel seyler yazdım hatta çok sevineceğini ve nasıl mutlu olucağını tahmin edebiliyorum ama onlar orda zaten psikolojileri orda olmaktan dolayı ii değil bide biz böyle yaparak tuz biber oluyoruz galiba... ben biraz daha bekliycem canım belki biraz zaman geçince yolla diyebilir nöbetlerinde arkadas olur ona mektuplar.. sen de istersen kargoyla yolla dısarı çıktığında alsın ordan.. buda bi fikir iste canım... paylastığın içinde ayrıca çok tesekkür ederim..

bişey değil canım
askerim cuma günü tezkere alıyo
inanamasamda bitti galiba bizim askerlik...

ayy canım nasıl mutlusundur yaa allah hepimize yasatsın bunu.. mutluluğun sürekli olsun canım sevdiğinde bir ömür boyu yanında olsun insallahhh.....

evet tatlım acayip bi mutluluk
çok değişik ve heyecanlı
allah en kısa zamanda sizlere de yaşatsın

aslında çok haklısın canım yüreğime su serptin suan da inan.. gerçekten de öyle sanırım sonuçta kendimi koyuyorum onun yerine bende özelim kurcalansın istemezdim ama onlar bu konuda daha hassas.. sanırım bu zor zamanlarında ne kadar kırılsakta birseylere altan alan hep biz olmak zorundayız çünkü biz ne kadar acı çekiyor ve dayanamıyorsak onlar bunun 5 katını yasıyorlar orda.. ben de çok güzel seyler yazdım hatta çok sevineceğini ve nasıl mutlu olucağını tahmin edebiliyorum ama onlar orda zaten psikolojileri orda olmaktan dolayı ii değil bide biz böyle yaparak tuz biber oluyoruz galiba... ben biraz daha bekliycem canım belki biraz zaman geçince yolla diyebilir nöbetlerinde arkadas olur ona mektuplar.. sen de istersen kargoyla yolla dısarı çıktığında alsın ordan.. buda bi fikir iste canım... paylastığın içinde ayrıca çok tesekkür ederim..

ayyy canım benim birazda olsun içini ferahlatabilsiysem ne mutlu bana.sen sıkma canını tatlım ben bir önceki sayfada yazmıştım hergüne ait kartlar hazırladım bavuluna koydum.öyle bişeyde yapabilirsin kargoyla gönderirsin.çok mutlu oldu canım kocam.ben mektuplarımı yazmaya devam ediyorum allah nasip ederse eşime 14 şubatta sürpriz yapıcam yanına gidicem mektuplarımıda o zaman vericem

peki ben gibi askerde olan sevgilisi tarafından 8 gündür aranmayan var mı? ne acı. :çok üzgünüm:

peki ben gibi askerde olan sevgilisi tarafından 8 gündür aranmayan var mı? ne acı. :çok üzgünüm:

canımm üzülme lütfen aramaya vakti olmamıstır.. sonucta ne olursa olsun onlara orda nerjimizle ve pozitif düsünerek destek olmalıyız.. sen aradığında yine de sesini duyduğuna çok sevindiğini ve onu çok merak ettiğini söyle onu ne kadar sevdiğini söyle ona.. inan onların orda buna çok ihtiyacı var..

canım ya üzüldüm bende.ama seni aradığı numarayı arayıp çağırttır.ankesörlü telden arıyorlar aynı noya geri döndüğün zaman çağırıyorlar.ben bi kaç kere yaptım hemen geldi.hele koğuş numarasını biliyorsan dahada kolay ama bilmesende olur.o aramıyorsa sen ara beklemek insanı öldürür bitanem ya

canlar mektuplar okunuyo ama çok incelemiyolar
öle bi göz gezdiriyo okdr
yoksa napsınlar aşk dolu özlem dolu sözleri a.s

Back
X