• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu bekleyenler var mı?

Gideli 43 gün oldu, onumuzde koca 14 ay war...Gun bıle sayamıyorum 1 seneden sonra baslıycam saymaya gecmıyo cunkusenağlama.Ama usta bırlıgıne gecti ıstanbulda bana 40 dk en azından doguda degıl dıyorum.herkese sabır dılıyorumsenağlama

seninki yakınmış rebekas ne mutlu sana
Allah sabrını verir biz de 11buçuk ayı bitirdik

buraya moralsizken birşey yazdığımda ne hikmetse hemen düzeliyor. sizlere teşekkür ediyorum; sswweett, cicikız34 ve maviyeshill...

benimki van da ve bunalımda. bugün buraya yazdıktan sonra beni aradı. bende sizin dediğiniz gibi güzel konuştum. meğer 8 gün geçtiğinin farkında değilmiş, bu ne komedi! kendisi santralde ve vardiya başlamış ve yoğun geçmiş günleri. kendisi karakter icabı soğuk nevale ve sert olduğundan 6 yıldan sonra bile hala daha en ufak şeyden yanlış anlayıp küsmesinden korkuyorum. :utangac:

neyse konuşmamız beni tatmin ve mutlu etti. hepinize güzel günler diliyorum. tekrar teşekkürler. :1hug:

buraya moralsizken birşey yazdığımda ne hikmetse hemen düzeliyor. sizlere teşekkür ediyorum; sswweett, cicikız34 ve maviyeshill...

benimki van da ve bunalımda. bugün buraya yazdıktan sonra beni aradı. bende sizin dediğiniz gibi güzel konuştum. meğer 8 gün geçtiğinin farkında değilmiş, bu ne komedi! kendisi santralde ve vardiya başlamış ve yoğun geçmiş günleri. kendisi karakter icabı soğuk nevale ve sert olduğundan 6 yıldan sonra bile hala daha en ufak şeyden yanlış anlayıp küsmesinden korkuyorum.

neyse konuşmamız beni tatmin ve mutlu etti. hepinize güzel günler diliyorum. tekrar teşekkürler.

aa kaç gün old farkına varmamış hee :) ne burcu yaw böle sert :)

benimki van da ve bunalımda. bugün buraya yazdıktan sonra beni aradı. bende sizin dediğiniz gibi güzel konuştum. meğer 8 gün geçtiğinin farkında değilmiş, bu ne komedi! kendisi santralde ve vardiya başlamış ve yoğun geçmiş günleri. kendisi karakter icabı soğuk nevale ve sert olduğundan 6 yıldan sonra bile hala daha en ufak şeyden yanlış anlayıp küsmesinden korkuyorum. :utangac:

neyse konuşmamız beni tatmin ve mutlu etti. hepinize güzel günler diliyorum. tekrar teşekkürler. :1hug:

canım çok sevindim senin adına .. benim kide ööle içinde yasıyo onlar hüzünlerini iste.. canım sen sıkılma aramadığı zaman yaa benim kide bak iki gün oldu aramadı orda onlar sadece bizi değil yakın arkadaslarını da arıyo bende bisey demiyorum ihtiyacları oluyo bazen erkek aradaslarıyla da konusmaya.. ama sen hiç üzülme ve hep pozitif ol sonucta sen ondan daha rahatsın seviyosak bazı seylere de katlanıyoruz iste canım..

seninki yakınmış rebekas ne mutlu sana
Allah sabrını verir biz de 11buçuk ayı bitirdik
Amin cnm...Az once aradı sagolsun arıyo gunde 2 kere ama cok kontr gıdıyo yaaaa buna bı care bulmak lazım....en buyuk sıkıntım zaman gecmıyo oylanacak bıseyler yapmam lazım..calısyorum ama yınede gecmıyo ...sanırım oturup 2010 kpss calısıcam:S:1no2:

aa kaç gün old farkına varmamış hee :) ne burcu yaw böle sert :)

''8 gün olmamıştır ya, 3 gün falan olmuştur anca...'' dedi bana.

koç burcu kendisi. koç ki ne koç! yerimseniben

doğru diyorsun sswweett, gerçekten pozitif düşünmenin onuçları da pozitif oluyor. aksi halde istemediğin kıl burnunun dibinde bitiyor.

teşekkürler. ;)

Son düzenleme:
''8 gün olmamıştır ya, 3 gün falan olmuştur anca...'' dedi bana.

koç burcu kendisi. koç ki ne koç! yerimseniben

doğru diyorsun sswweett, gerçekten pozitif düşünmenin onuçları da pozitif oluyor. aksi halde istemediğin kıl burnunun dibinde bitiyor.

teşekkürler. ;)

yaa benim sevgilimde koç hemde ne koç yaa :) valla inat ve sorguya gelemiyo hiç.. beni anca 2 günde 1 arıyo bende merak ediyorum aramıyo falan die içim içimi yiyo ama aradığında sesini duyduğum için seviniyorum zaten suan yapıcak bisey de yok.. yalnız suna inan bak gerçekten askerlik değistiriyo erkekleri..

ardeniz tatlım çok sevindim konuştuğunuza.içinin sıkıntısı geçmiştir en azından.kızlar sevgilileri eşleri hergün aramayana bir tiyo veriyiimi.birgün eşime tirip attım teli yüzüne kapattım oda alınmış ertesi gün aramadı belli bir saate kadar.hemen beni aradığı noyu aradım çağırttırdım ama sıkıntım beni boğuyordu hıçkıra hıçkıra ağlıyordum neyse geldi tele sen nasıl beni aramazsın ben seni beklerken sen nasıl bana bunu yaparsın seni nasıl merak ettiğimi bilmiyormusun diye bi araba laf ettim ağlayarak.oda ya tamam aşkım bidaha söz böyle bişey yapmıcam sana kızdım o yüzden aramadım ama bidaha yapmıcam ne olur ağlama diye yalvardı resmen ama ben başlamışım birkere susturabilene aşk olsun.ya kızlar erkekler kızların gözyaşına hiç dayanamaz.benim kocam ağlamama dayanamıyor.onları merak ettiğimizi belli edersek muhakkak ararlar diye düşünüyorum

kızlar birde sevgililerimizin eşlerimizin nerde askerlik yaptığınıda yazsak belki aynı yer denk gelir yada bi tanıdığımız orda yapmış olabilir en azından imkanları hakkında bilgi alırız.mesela benim eşim adana incirlik üssünde.yakını burda olan varsa şartlarını yazarsa çok sevinirim.mesela adanada eşimin koğuş arkadaşının kardeşiyle hergün görüşüyorum o neler anlatıyor diye belki bana söylemediği şeyler vardır diyorum.ama aynı şeyleri anlatıyor:)

benim sevgilim ankara güvercinlik muhafız bölüğünde.... dün de bugün de aramadı :( yarın ararsa ağlıycam bendee :):)

koçlar iyi olur yaww :)
ben KOÇ um daa sırnaşık şey
ama sizlere hak verdim.
benmki de bi kaç gün aramamıştı ben 3gün oldu herld dedm tlfda o bana hayır 4gün oldu konuşmayalı demişti :) kendisi tam bi yengeç

koçlar iyi olur yaww :)
ben KOÇ um daa sırnaşık şey
ama sizlere hak verdim.
benmki de bi kaç gün aramamıştı ben 3gün oldu herld dedm tlfda o bana hayır 4gün oldu konuşmayalı demişti :) kendisi tam bi yengeç

canım kaç derken sözüm sana değildi koç burdu olan erkeklere :):) inan koçlar zor ya.. yengeç erkeği de evine çok bağlı olur babam yengeç ordan biliyorum sanslısın yaniii....

ayy az kalmıs allah kavustursun.. benim daha 114

amin canım cümlemizi bu mübarek cuma saatinde rabbim hasretlerimizi biranönce dindirsin tek duam bunun için.sizinde az kalmış bitanem,ben buraya geldiğim 5-6 ayım vardı nasıl geçer diye kızlara dert yanıyodum rabbime şükürler olsunki az kaldı.hızlı geçmesi önemli değil aslında sağ salim gönderdik inşallah sağ salim gelirler.hele insan evli olunca daha bi özlüyor.düşünsene 8aylıkken eşini askere gönderiyosun ve396 günden beri yalnızsın.bunada şükür allahtan askerlik yaptığı yer rahat o yönden sorunumuz yok.senin arkadaşın nerde asker canım.benim eşim sana yakın manisada

amin canım cümlemizi bu mübarek cuma saatinde rabbim hasretlerimizi biranönce dindirsin tek duam bunun için.sizinde az kalmış bitanem,ben buraya geldiğim 5-6 ayım vardı nasıl geçer diye kızlara dert yanıyodum rabbime şükürler olsunki az kaldı.hızlı geçmesi önemli değil aslında sağ salim gönderdik inşallah sağ salim gelirler.hele insan evli olunca daha bi özlüyor.düşünsene 8aylıkken eşini askere gönderiyosun ve396 günden beri yalnızsın.bunada şükür allahtan askerlik yaptığı yer rahat o yönden sorunumuz yok.senin arkadaşın nerde asker canım.benim eşim sana yakın manisada

ayy canım seni dinleyince nasıl sükrettim halime.. ben 2 sendir birlikteyim bide 155 ten basladım nasıl bazen nefes alamıyorum bide bööle evli olsam ne kadar zor olurdu.. allah nasıl sabır vermis canım sana ne kadar güzell.. benimki ankara güvercinlik te.. 2 günde 1 sesini duycam die içim gidiyo.. manisa güzel yermis ama orası iyiymis bi arkadasım da orda askerlik yapmıstı çok sanslısın her konuda inan... dua ediyorum ki hepimiz sağ sağlim kavusalım allah hepimizin yardımcısı olsun....

ggozen'e canım benim eşimde 6 aylık evliyken gitti askere. 5 gün oldu geleli seni çokk iii anlıyorum sağ salim kavuşun askerlerinize, ama geldikten sonra kavuşma mutluluğu silip götürüyor ayların hüznünü.

Gideli 43 gün oldu, onumuzde koca 14 ay war...Gun bıle sayamıyorum 1 seneden sonra baslıycam saymaya gecmıyo cunkusenağlama.Ama usta bırlıgıne gecti ıstanbulda bana 40 dk en azından doguda degıl dıyorum.herkese sabır dılıyorumsenağlama
Canım benim eşimle birlikte gitmiş sanırım eşimin bugün 44. günü kaldı 416:delphin:
Ama bizim daha dağıtım olmadı. Eşim Kayseride şu an 2 hafta önce yemin töreni vardı gördüm geldim çok şükür.
Bakalım dağıtımı neresi çıkıcak? Komando olarak gittiği için dağıtım biraz geç oluyor.
Sanırım şubat 15 ten sonra olucak öyle tahmin ediyorum.Allah hayırlısını nasip etsin..

Back
X