Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buraya moralsizken birşey yazdığımda ne hikmetse hemen düzeliyor. sizlere teşekkür ediyorum; sswweett, cicikız34 ve maviyeshill...
benimki van da ve bunalımda. bugün buraya yazdıktan sonra beni aradı. bende sizin dediğiniz gibi güzel konuştum. meğer 8 gün geçtiğinin farkında değilmiş, bu ne komedi! kendisi santralde ve vardiya başlamış ve yoğun geçmiş günleri. kendisi karakter icabı soğuk nevale ve sert olduğundan 6 yıldan sonra bile hala daha en ufak şeyden yanlış anlayıp küsmesinden korkuyorum.
neyse konuşmamız beni tatmin ve mutlu etti. hepinize güzel günler diliyorum. tekrar teşekkürler.
buraya moralsizken birşey yazdığımda ne hikmetse hemen düzeliyor. sizlere teşekkür ediyorum; sswweett, cicikız34 ve maviyeshill...
benimki van da ve bunalımda. bugün buraya yazdıktan sonra beni aradı. bende sizin dediğiniz gibi güzel konuştum. meğer 8 gün geçtiğinin farkında değilmiş, bu ne komedi! kendisi santralde ve vardiya başlamış ve yoğun geçmiş günleri. kendisi karakter icabı soğuk nevale ve sert olduğundan 6 yıldan sonra bile hala daha en ufak şeyden yanlış anlayıp küsmesinden korkuyorum.
neyse konuşmamız beni tatmin ve mutlu etti. hepinize güzel günler diliyorum. tekrar teşekkürler. :1hug:
Amin cnm...Az once aradı sagolsun arıyo gunde 2 kere ama cok kontr gıdıyo yaaaa buna bı care bulmak lazım....en buyuk sıkıntım zaman gecmıyo oylanacak bıseyler yapmam lazım..calısyorum ama yınede gecmıyo ...sanırım oturup 2010 kpss calısıcam:S:1no2:seninki yakınmış rebekas ne mutlu sana
Allah sabrını verir biz de 11buçuk ayı bitirdik
aa kaç gün old farkına varmamış hee :) ne burcu yaw böle sert :)
''8 gün olmamıştır ya, 3 gün falan olmuştur anca...'' dedi bana.
koç burcu kendisi. koç ki ne koç! yerimseniben
doğru diyorsun sswweett, gerçekten pozitif düşünmenin onuçları da pozitif oluyor. aksi halde istemediğin kıl burnunun dibinde bitiyor.
teşekkürler.![]()
koçlar iyi olur yaww :)
ben KOÇ um daa sırnaşık şey
ama sizlere hak verdim.
benmki de bi kaç gün aramamıştı ben 3gün oldu herld dedm tlfda o bana hayır 4gün oldu konuşmayalı demişti :) kendisi tam bi yengeç
bizim şafak:64
ayy az kalmıs allah kavustursun.. benim daha 114
amin canım cümlemizi bu mübarek cuma saatinde rabbim hasretlerimizi biranönce dindirsin tek duam bunun için.sizinde az kalmış bitanem,ben buraya geldiğim 5-6 ayım vardı nasıl geçer diye kızlara dert yanıyodum rabbime şükürler olsunki az kaldı.hızlı geçmesi önemli değil aslında sağ salim gönderdik inşallah sağ salim gelirler.hele insan evli olunca daha bi özlüyor.düşünsene 8aylıkken eşini askere gönderiyosun ve396 günden beri yalnızsın.bunada şükür allahtan askerlik yaptığı yer rahat o yönden sorunumuz yok.senin arkadaşın nerde asker canım.benim eşim sana yakın manisada
Canım benim eşimle birlikte gitmiş sanırım eşimin bugün 44. günü kaldı 416Gideli 43 gün oldu, onumuzde koca 14 ay war...Gun bıle sayamıyorum 1 seneden sonra baslıycam saymaya gecmıyo cunkusenağlama.Ama usta bırlıgıne gecti ıstanbulda bana 40 dk en azından doguda degıl dıyorum.herkese sabır dılıyorumsenağlama