Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayramda gelirlerse izin kullanmış olmazlar mı,ozaman daha geç gelecekler
9 aydır asker yolu bekliyoruumm
ins 5 ay 24 gun sonra da safak saymayı bırakıcamşakkıdı
bende 15 ay bekledım ve geldi .ilk zamanlar bunalım geçirip naptıklarını bılmıyorlar ama o benım herseyım.kızlar umarım asker stresı yaşamazsınız geldıkten sonra ben bırde 5 ay bu stresın bıtmesını bekledım ve ağlayarak ulaşamadım ona çok zordu.ama ınanın geçiyor sımdı askerde kurduğumuz hayallerı gerçekleştireceğiz.bızde 460 saydık ezıyettı ama ınanın değiyor.sabredın sabır en büyük ödülünüzü getirecektir sizlere.Allah hepınızın yardımcısı olsun.
Bu kadar zamanı nasıl atlattın çok merak ettim canım, az kalmış eminim bu beş ayda çabuk geçer kavuşursun:1hug:
ahh ahh cok zorlandım canım hala da zorlanıyorum aylardır yuzunu görmüyormbir de hasret yetmezmis gibi Şırnakta terör korkusuyla iç içe :gitme:
ilk baslar cok zorluyor ama zamanla asker beklemeye alısıyorsun
senin yeni galiba Allah kavustursun cnmturkbayragi
uzun dönem değil mi canımBayram izni olursa 3 gün olur zaten olsun 3 gün görmek iyi gelir bence ben çok özledim bu ay bitiyor 11 ay kalıcak birde dağıtım izni olucak 15 gün diye biliyorum benimkinin başka izni olmuycakmış yedek subay olucak acemilik bitince of ofmirmirmirmirmirmirmirmir
canım inşallah bizde o günleri görürüzbende 15 ay bekledım ve geldi .ilk zamanlar bunalım geçirip naptıklarını bılmıyorlar ama o benım herseyım.kızlar umarım asker stresı yaşamazsınız geldıkten sonra ben bırde 5 ay bu stresın bıtmesını bekledım ve ağlayarak ulaşamadım ona çok zordu.ama ınanın geçiyor sımdı askerde kurduğumuz hayallerı gerçekleştireceğiz.bızde 460 saydık ezıyettı ama ınanın değiyor.sabredın sabır en büyük ödülünüzü getirecektir sizlere.Allah hepınızın yardımcısı olsun.
uzun dönem değil mi canım
yedek subaysa işe gider gibi gelip gidecek
haftasonu izinli
olumlu düşünmeye çalış
nerde yapıyor?
Uzun dönem canım,biz kısa çıkıcak diye bekledik sonucu uzun çıktı yedek subay :1no2: Balıkesir'de yapıyor canım bakalım tabi 2 ay sonra dağıtım olucak nereye düşer bilmiyorum bayramda büyük ihtimalle gelirim diyo olsun çok şükür hergün arıyo akşamları saat 22:00' da hiç şaşmıyo sesini duymak büyük mutluluk evet memur gibi olucak 2 ay da bitince,Şırnak 'ta olduğu için aklın hep onda tabiki hayırlısıyla gelsin iyşallah hepsi
cnm bnmkide sırnakta seninki neresinde
jeloo1981 benim eşimde balıkesirde asker canım..