• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu bekleyenler var mı?

Şafak çok karanlık çok nasıl geçicek bilemiyorum:sm_confused:, ama bu bayrama büyük ihtimalle gelicek:1hug: sizin haberiniz varmı bayrama gelip gelmiyceklerinden

bayramda gelirlerse izin kullanmış olmazlar mı,ozaman daha geç gelecekler

bayramda gelirlerse izin kullanmış olmazlar mı,ozaman daha geç gelecekler

Bayram izni olursa 3 gün olur zaten olsun 3 gün görmek iyi gelir bence ben çok özledim bu ay bitiyor 11 ay kalıcak birde dağıtım izni olucak 15 gün diye biliyorum benimkinin başka izni olmuycakmış yedek subay olucak acemilik bitince of ofmirmirmirmirmirmirmirmir

bende 15 ay bekledım ve geldi .ilk zamanlar bunalım geçirip naptıklarını bılmıyorlar ama o benım herseyım.kızlar umarım asker stresı yaşamazsınız geldıkten sonra ben bırde 5 ay bu stresın bıtmesını bekledım ve ağlayarak ulaşamadım ona çok zordu.ama ınanın geçiyor sımdı askerde kurduğumuz hayallerı gerçekleştireceğiz.bızde 460 saydık ezıyettı ama ınanın değiyor.sabredın sabır en büyük ödülünüzü getirecektir sizlere.Allah hepınızın yardımcısı olsun.

bende 15 ay bekledım ve geldi .ilk zamanlar bunalım geçirip naptıklarını bılmıyorlar ama o benım herseyım.kızlar umarım asker stresı yaşamazsınız geldıkten sonra ben bırde 5 ay bu stresın bıtmesını bekledım ve ağlayarak ulaşamadım ona çok zordu.ama ınanın geçiyor sımdı askerde kurduğumuz hayallerı gerçekleştireceğiz.bızde 460 saydık ezıyettı ama ınanın değiyor.sabredın sabır en büyük ödülünüzü getirecektir sizlere.Allah hepınızın yardımcısı olsun.

Teşekkürler canım amin iyşallah sorunsuz sayarız şafakları

inşallah canım ama inanın değiyor .ve bıtıyor 460dayken bız derdım aşkım nasıl bıtecek bu şafak dıye az ağlamadım ılk duydugumda askere gıdeceğini sonrasında 300 lerde Allaha az dua etmedım bıtsın dayanamıyorum dıye ama artık benım aşkım hürgeneral kurban olurum ben ona bekledığım günlere değdi.ve sabredın kızlar kıskançlık yaparlarsa he he deyıp geçin askerdeyken komutanların streslerını ıster ıstemez sızlere yansıtıyorlar.onlara bız ılaç olmak zorundayız bunu unutmayın.sız güçlü olunki onlara destek olun inşallah benım gıbı sızlerede Allah şafak doğan güneş demeyı nasip eder.

ahh ahh cok zorlandım canım hala da zorlanıyorum aylardır yuzunu görmüyorm:( bir de hasret yetmezmis gibi Şırnakta terör korkusuyla iç içe :gitme:
ilk baslar cok zorluyor ama zamanla asker beklemeye alısıyorsun
senin yeni galiba Allah kavustursun cnmturkbayragi
Bu kadar zamanı nasıl atlattın çok merak ettim canım, az kalmış eminim bu beş ayda çabuk geçer kavuşursun:1hug:

ahh ahh cok zorlandım canım hala da zorlanıyorum aylardır yuzunu görmüyorm:( bir de hasret yetmezmis gibi Şırnakta terör korkusuyla iç içe :gitme:
ilk baslar cok zorluyor ama zamanla asker beklemeye alısıyorsun
senin yeni galiba Allah kavustursun cnmturkbayragi

cnm bnmkide sırnakta seninki neresinde

Bayram izni olursa 3 gün olur zaten olsun 3 gün görmek iyi gelir bence ben çok özledim bu ay bitiyor 11 ay kalıcak birde dağıtım izni olucak 15 gün diye biliyorum benimkinin başka izni olmuycakmış yedek subay olucak acemilik bitince of ofmirmirmirmirmirmirmirmir
uzun dönem değil mi canım
yedek subaysa işe gider gibi gelip gidecek
haftasonu izinli
olumlu düşünmeye çalış
nerde yapıyor?

canım inşallah bizde o günleri görürüz
şuanda çok stresliler zaten
geldikten sonra da alışmaları vs.biraz zaman alacak
hayırlısı

uzun dönem değil mi canım
yedek subaysa işe gider gibi gelip gidecek
haftasonu izinli
olumlu düşünmeye çalış
nerde yapıyor?

Uzun dönem canım,biz kısa çıkıcak diye bekledik sonucu uzun çıktı yedek subay :1no2: Balıkesir'de yapıyor canım bakalım tabi 2 ay sonra dağıtım olucak nereye düşer bilmiyorum bayramda büyük ihtimalle gelirim diyo olsun çok şükür hergün arıyo akşamları saat 22:00' da hiç şaşmıyo sesini duymak büyük mutluluk evet memur gibi olucak 2 ay da bitince,Şırnak 'ta olduğu için aklın hep onda tabiki hayırlısıyla gelsin iyşallah hepsi

bende kardeşimin yolunu bekliyorum.kardeşimde bingölde asker.rabbim sağ salim gelmelerini nasip etsin tüm askerlerimize.

canım benimki 9 aylık asker 6 aydır sırnakta ankesörlüler saolsun rahat konusuyoruz cok sukur
seninki ne zaman dagıtım olucak cnm

bekliyorum 6 aydır zor geliyor aslında hasret cekmeyi gectim doguda askerlik yapınca basına bişey gelmesin korkusu oluyor

Back
X