Asker yolu bekleyenler...

KKda herkes icin bir topik var.
Sizin topiginiz de şu:
Burada kendiniz gibi asker yarenleriyle konusabilir,dertlesebilir,yalniz aksamlarinizda oyalanabilirsiniz

Bedellide olsa askerlik askerliktir öyle değilmi?Gelin dertleşelim eşinizi nerde bekliyorsunuz çocuğunuz var mı ??
bu cümlenizin gerçek askerlik yapan askerlerimize, gazi ve şehit yakınlarımıza nasıl bir hakaret olduğunun farkında mısınız?

20 gun ya sahiden askerlik sandim bende. 😂
Benim koca iki gunde bir geceye gidiyor. Bir noktada 12 13 saat yaz kis disarda bir noktada nobet tutuyor. Su an sark gorevindeyiz. Adami Allaha emanet ise gonderiyorum ben resmen. Cikis saatinde camda bekliyorum geliyo mu diye falan.
Bazen sehir disi gorevleri oluyor. Gunlerce gelemedigi oluyor. Bazen ulasamiyorum bile. Bir bebegim var 11 aylik. Onunla markete gidemiyorum. Allah razi olsun esimin arkadaslarinin kapima koydugu su, ekmek, sebzeyle evimi donduruyorum o zamanlarda. Amaan olmayan derdinle beni dertlendirdin arkadas aksam aksam ya 😂 Gidem de kocama sarilam bi bari 🥰
Bir polis esi olarak derdinize kocaman bir kahkaha birakiyorum k.bakmayin 😂

bu cümlenizin gerçek askerlik yapan askerlerimize, gazi ve şehit yakınlarımıza nasıl bir hakaret olduğunun farkında mısınız?
Gazi ve şehitlerimize hakaret mi böyle birşey ne haddime...keşke Rabbim bizleride şehitlik mertebesine kabul etse ama biz onlar gbi degerli kullarından degılızki onlara şehitliği nasip etmiş Rabbim.

20 gun ya sahiden askerlik sandim bende. 😂
Benim koca iki gunde bir geceye gidiyor. Bir noktada 12 13 saat yaz kis disarda bir noktada nobet tutuyor. Su an sark gorevindeyiz. Adami Allaha emanet ise gonderiyorum ben resmen. Cikis saatinde camda bekliyorum geliyo mu diye falan.
Bazen sehir disi gorevleri oluyor. Gunlerce gelemedigi oluyor. Bazen ulasamiyorum bile. Bir bebegim var 11 aylik. Onunla markete gidemiyorum. Allah razi olsun esimin arkadaslarinin kapima koydugu su, ekmek, sebzeyle evimi donduruyorum o zamanlarda. Amaan olmayan derdinle beni dertlendirdin arkadas aksam aksam ya 😂 Gidem de kocama sarilam bi bari 🥰
Bir polis esi olarak derdinize kocaman bir kahkaha birakiyorum k.bakmayin 😂
Rabbim sabır versin zor bir meslek benim eşimde polis olmak istiyor umarım olurda ozaman dertleşiriz :)

Yeni yeni konu açmayı öğrenıyorum kusura bakmayın yanlış yere açmışım sanırım evet dert degıl sanırım benımle aynı şeylerı yaşynlarla sohbttı amacım .Yanlış anlaşıldım.Rabbim dermansız dert vermesin

Eşim de bedelli askerlik yaptı.
Ben karşıyım bu arada, ama gitmedi 🤦🏻‍♀️
3. Dogumum oldu, 3 gün sonra gitti.
Lohusaydim
Evde 4 ve 2 yaşında iki çocuk daha vardı.
Kendi evimde kaldım.
(Nerede kalacaktım ki baska?🙄)
Yardımcımız vardı, ise yeni baslamisti, .3 çocuklu hayatıma onunla uyum sağlamış oldum :)
Bana göre uzun sürdü. Cünkü eve yeni gelen bebeğe adapte olmaya çalışan minikler bir de babalarının yokluğu ile gerildi.

Ama gecer. Abartmayın Bu kadar.
Operasyona gidip günlerce haber gönderemeyen askerlerimiz var.
Çocuğunu yüreği ağzında yalnız başına büyüten asker eşleri.
18 Gun alt tarafı. Hem Biraz özlemek iyidir..

Back
X