- 25 Şubat 2016
- 7.731
- 12.861
- 248
- 31
- Konu Sahibi Candysisters
Bedellide olsa askerlik askerliktir öyle değilmi?Gelin dertleşelim eşinizi nerde bekliyorsunuz çocuğunuz var mı ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu cümlenizin gerçek askerlik yapan askerlerimize, gazi ve şehit yakınlarımıza nasıl bir hakaret olduğunun farkında mısınız?Bedellide olsa askerlik askerliktir öyle değilmi?Gelin dertleşelim eşinizi nerde bekliyorsunuz çocuğunuz var mı ??
Hakaret etmek gbi bi niyetim kesinlikle yok eşimden hiç ayrılmadgm için skntıya grdım biraz sadece .20 günü askerlik mi sayıyoruz
Yapmayın yahu bu diğerlerine hakaret olur
Gazi ve şehitlerimize hakaret mi böyle birşey ne haddime...keşke Rabbim bizleride şehitlik mertebesine kabul etse ama biz onlar gbi degerli kullarından degılızki onlara şehitliği nasip etmiş Rabbim.bu cümlenizin gerçek askerlik yapan askerlerimize, gazi ve şehit yakınlarımıza nasıl bir hakaret olduğunun farkında mısınız?
Allah kavuştursun nereye gdıyorP. Tesi gidioozaten 5 gündür uzakta benden
Teşekkür ederim yorumun içinNe ara gitti geldi anlamadım bile göz açıp kapayana kadar geçiyor içini rahat tut
Rabbim sabır versin zor bir meslek benim eşimde polis olmak istiyor umarım olurda ozaman dertleşiriz :)20 gun ya sahiden askerlik sandim bende.
Benim koca iki gunde bir geceye gidiyor. Bir noktada 12 13 saat yaz kis disarda bir noktada nobet tutuyor. Su an sark gorevindeyiz. Adami Allaha emanet ise gonderiyorum ben resmen. Cikis saatinde camda bekliyorum geliyo mu diye falan.
Bazen sehir disi gorevleri oluyor. Gunlerce gelemedigi oluyor. Bazen ulasamiyorum bile. Bir bebegim var 11 aylik. Onunla markete gidemiyorum. Allah razi olsun esimin arkadaslarinin kapima koydugu su, ekmek, sebzeyle evimi donduruyorum o zamanlarda. Amaan olmayan derdinle beni dertlendirdin arkadas aksam aksam yaGidem de kocama sarilam bi bari
![]()
Bir polis esi olarak derdinize kocaman bir kahkaha birakiyorum k.bakmayin![]()