Bende yemin törenine gittim 3 gün orda vakit geçirdik ama doyamadım işte insan sevdiğine doyabilirmi hiç :) bende fazla üstelemiyorum bozmayayım sürprizini :) sabah ben uyurken gelip o uyandırmak istiyomuş beni deli :) kavuşalımmmmm artıkkkkk :)
Ne güzel olur ama dimi :) ben gitmedim yemin törenine o geldi sınavları var diye sınava girdi gitti ama hiçbişey anlamadık vala bide o geldi diye gelen giden çok oldu hiç vakit geçiremedik aşkımla :) kavuşalıııım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Seninki çok arayabiliyomu seni canım :)
Rahat konuşuyoruz ya o telefon sokmadı içeriye ama arkadaşları ustalardan telefon almış ordan arıyo konuşuyoruz yani. Siz ?
Benimkinde telefon var ama fazla kullanamıyo daha cok ankesörlüden arıyo günde en az 6-7 kere konuşuyoruz :) :)
Böyle böyle idare edicez işte :) hayırlısı olsun kuzum ben şimdi çıkıyorum yine konuşuruz burdan :) 😘
Tamam canım görüşürüz :)
Canım hayırlı olsun. Acemi birlik neresiydi :)
Isparta-Merkez de yaptı canım şimdide Trabzona çıktı dağıtımı :)
Hayırlı olsun canım :)
Teşekkür ederim canım senin ki nerde yapıyo :)
tatlım kıyamam 1 aylıkken askeremi yolladın sevdiceğini
Düğünden 4 gün sonra gitti
ah tatlım kıyamam ben sana geçicek bu günler 1 yıl bazen az bazen çok geliyor insana
Hiç geçmiyo bu günler ya bazen kafayı yicek gibi oluyorum ona da belli etmemeye çalıyorum ama işte elimden geldiği kadar dayanıyorum. Allahın izniyle geçecek bu günler inşallah
yolun çok başındayız daha
Senin 3 ay daha erken gelecek şanslısın ve bi de hani sevgili yada nişanlıyla, evli olmak çok farklı bişeymiş ya gerçekten dayanılmıyo
4 sene bekledikte 1 sene daha bekleyemedik işte napalım öylede böylede geçecek bu günler beklicez :/tatlım neden evlendinizki hemen keşke bi sene bekleseydiniz hattime düşmez ama zorluk çıkarışsın braz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?