Bizim de acemiliğimiz Kastamonuydu, çok rahat bi yer 40 tane falan ankesörlü telefon var.Dun ugurladim sewdigimi acemi kastamonu usta van jandarma kisa donem
Evet Kastamonu çok rahattır yaa üzülme sen hiçAyy oyle mi cok sewinirim oyleyse zaten bugun 2 kere aradi ilk gun olmasina rağmen 9. Boluge dusmus sosyete boluguymus guya orasi 24 saatsicak su varmis 24 kisi varmis kogusta dolaplari kogus icindymis yemekler iyiymis botlat cok agir degil dedi komutanlari cok iyiymis hic bisi almadan gelsem olurmus bosuna tasimisim hersey var burda dedi cok mutlu oldum
Ayy cok tesekkur ederim icim rahatladi yaaa cok sukurEvet Kastamonu çok rahattır yaa üzülme sen hiç
Allah yardimcin olsun kardesssYarin ugurluyorum yigidimi.. Isparta Ic Guvenlik Egitim ve Tatbikat Merkez Komutanligi.. En kotu 3 acemi birliginden birine gidiyor sevgilim.. Insallah psikolojisi bozulmaz
benim eşim de acemiliğini tuzla da yaptı berbattt bir yer allah yardımcınız olsun..Benimmm eşimdee istanbuldaa tuzla da
benimki de kıbrıs gidip tatil yaparsın işte:)kıbrıs
bn tuzlada oturuyorum piyadeye 5 dklik yolla uzagim cnm buraya düştüğü icin cok sansli bnceBenimmm eşimdee istanbuldaa tuzla da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?