Hayırlı olsuuun, benimki de 355 kd, hasdal'da.. Onlar da dört gözle sizinkileri bekliyorlarKızlar merhaba. Kısa dönem askerlerimizin tümenleri bugün belli olmuş sanırım.Benim sevdiceğim İstanbul Hasdal'da olacak.pek güzel şeyler okuyamadım.Var mı Hasdal hakkında fikri olan?
Ya nasıl mutlu ettin beni inan anlatamam.Ne kadar teşekkür etsem az canım çok sağol. Dün gidecekleri alaylar felan belli olmuş benim erkek arkadaşımınkinde sadece 23. motorize tümen Hasdal yazıyor alay, bölük bilgisi yok. İnternette öyle şeyler okudum ki dün iş yerimden ağlayarak çıktım.Sürgün yeri felan yine iyi kalıyo onları da okudum da, 6. motorize alayın 1 ve 2. taburu kaydırma birlik olarak doğuya gönderliyormuş öyle okudum.Düşünüyorum kısa dönemi neden göndersinler ki diye zaten 6. alay felan da yazmıyo da işte ille mutsuz edicem kendimi sanırım.Senin az kalmıştır yenileri beklediklerine göre Allah kavuştursun canım:) Hangi alayda biliyor musun? Bide tekrar teşekkür ederim içimi açtın :)Hayırlı olsuuun, benimki de 355 kd, hasdal'da.. Onlar da dört gözle sizinkileri bekliyorlar
Öncelikle internette okuduğun her şeyi unut, yok sürgün yeriymiş, yok çok kötüymüş, hepsini bırak, çünkü psikolojini bozarsın. Ben ilk belli olduğunda, bulabildiğim her şeyi okudum ve geceleri uyuyamıyordum artık düşünmekten. Ama hiç korktuğumuz gibi olmadı çok şükür.. Evet sıkıntıları var tabii ki, ama her yerde olduğu kadar.. İçini ferah tut, bence Türkiye'deki pek çok yere göre çok daha şanslılar..
Şimdiden Allah kavuştursun, sormak istediklerin olursa çekinme, yardımcı olmaya çalışırım, sevgiler
Yok canım hiç mutsuz etme kendini, çok iyi anlıyorum seni çünkü aynısını yaşadım ben de, benimki 6. motorize alayın 3. taburunda. Onlara da ilk gittiklerinde kaydırma birlik dediler, doğuya gönderilirsiniz dediler, günlerce görev dağılımı belli olana kadar uyku uyuyamadım ben, ama yokmuş öyle bir şey.. 1. ve 2. taburlar da gitmedi bir yere, bizimkiler de gitmedi. Zaten kısa dönem oldukları için çok ayrıcalıklı davranıyorlar. Onların dönemde 13 kişi vardı sadece kısa dönem.. Sanıyorum şimdi de 12 ya da 13 kişi gelecekmiş. Hemen iyi yerlere yerleştiriyorlar kısa dönemleri, rahat ettiriyorlar. Sen bana gelmeden özelden yaz adını soyadını, benim erkek arkadaşım kantinci zaten muhtemelen hemen tanışırlar, hem kendini de yalnız hissetmez, ilk zamanlarını rahat atlatır.. Sen de içini ferah tut canım, ustaya geçtiği zaman rahat rahat telefon da kullanıyorlar, o açıdan şanslılar. Bol bol görüşürsünüz, biz sürekli whatsapptan falan görüşebiliyoruz hiç sıkıntı olmuyor. Acemilikteki 1ay sanki 1 yıl gibi gelmişti bana ama ustaya geçince günler çok kolay geçmeye başladı. Sizin de öyle olacaktır eminim..Ya nasıl mutlu ettin beni inan anlatamam.Ne kadar teşekkür etsem az canım çok sağol. Dün gidecekleri alaylar felan belli olmuş benim erkek arkadaşımınkinde sadece 23. motorize tümen Hasdal yazıyor alay, bölük bilgisi yok. İnternette öyle şeyler okudum ki dün iş yerimden ağlayarak çıktım.Sürgün yeri felan yine iyi kalıyo onları da okudum da, 6. motorize alayın 1 ve 2. taburu kaydırma birlik olarak doğuya gönderliyormuş öyle okudum.Düşünüyorum kısa dönemi neden göndersinler ki diye zaten 6. alay felan da yazmıyo da işte ille mutsuz edicem kendimi sanırım.Senin az kalmıştır yenileri beklediklerine göre Allah kavuştursun canım:) Hangi alayda biliyor musun? Bide tekrar teşekkür ederim içimi açtın :)
Ya çok çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz bnde araştırdım kısa dönemlerin kaydırılma durumunu ama bulamadım hiç bişi. Hangi alay onu da bilmiyoruz. Listede herkes de yazıyormuş onunkinde sadece 23.tümen yazıyormuş ne anlama geliyo acaba hiç duydun mu öle bişi? Demek bide görev dağılımı fln beklicez of çok çok zor.Yok canım hiç mutsuz etme kendini, çok iyi anlıyorum seni çünkü aynısını yaşadım ben de, benimki 6. motorize alayın 3. taburunda. Onlara da ilk gittiklerinde kaydırma birlik dediler, doğuya gönderilirsiniz dediler, günlerce görev dağılımı belli olana kadar uyku uyuyamadım ben, ama yokmuş öyle bir şey.. 1. ve 2. taburlar da gitmedi bir yere, bizimkiler de gitmedi. Zaten kısa dönem oldukları için çok ayrıcalıklı davranıyorlar. Onların dönemde 13 kişi vardı sadece kısa dönem.. Sanıyorum şimdi de 12 ya da 13 kişi gelecekmiş. Hemen iyi yerlere yerleştiriyorlar kısa dönemleri, rahat ettiriyorlar. Sen bana gelmeden özelden yaz adını soyadını, benim erkek arkadaşım kantinci zaten muhtemelen hemen tanışırlar, hem kendini de yalnız hissetmez, ilk zamanlarını rahat atlatır.. Sen de içini ferah tut canım, ustaya geçtiği zaman rahat rahat telefon da kullanıyorlar, o açıdan şanslılar. Bol bol görüşürsünüz, biz sürekli whatsapptan falan görüşebiliyoruz hiç sıkıntı olmuyor. Acemilikteki 1ay sanki 1 yıl gibi gelmişti bana ama ustaya geçince günler çok kolay geçmeye başladı. Sizin de öyle olacaktır eminim..
Canım ben şimdi konuştum erkek arkadaşımla, şöyle söyledi; eğer alay ya da tabur yazmıyosa direk olarak tümende yapacakmış askerliğini. Orası daha kalabalık olacağı için de daha rahat edermiş, çünkü mesela bizimkiler az kişi oladuğu için ekstradan çok iş verildi, 15 saat çalışıyor günde gece de 2 saat nöbet yazılıyor nöbet tutacak asker olmadığı için.. Sizinki daha avantajlı bir durummuş yani.Ya çok çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz bnde araştırdım kısa dönemlerin kaydırılma durumunu ama bulamadım hiç bişi. Hangi alay onu da bilmiyoruz. Listede herkes de yazıyormuş onunkinde sadece 23.tümen yazıyormuş ne anlama geliyo acaba hiç duydun mu öle bişi? Demek bide görev dağılımı fln beklicez of çok çok zor.
Canımmm sen de inşallah çook mutlu olYaa beni nasıl mutlu ettin anlatamaaaam :) ne kadar teşekkür etsem az çok çok sağol canım:) ben bi sürü şey okudum biliyosun :/ az önce aradı erkek arkadaşım Burdurda şimdi. O da biraz önce öyle söyledi ama çok emin değildi anladım sesinden beni rahatlatmak için söylemişti ama senin sevgilin de söylediğine göre oleyy gerçekmiiiiş :) mutluluktan samba yapıcam şimdievet sıksık gitmeyi düşünüyorum ankaradayım ben :) sen gittin mi hiç çok mutlu oluyorlarmış öyle okumuştum :) bu arada sana bi sürüüü dua edicem musmutlu olun sevdiceğinle hep diye :)
Doğru demişler canım, başlarındaki komutanın bir çift sözüne bakıyor çünkü izinleri. Otobüsle çok uzak değil zaten.. Ben İsmail Ayazla gece yolculuğu yapıyorum. 3.5 saat sonra Alibeyköy otogarında oluyorum. Gece 3te var en son, sabah 6.30da orda oluyor. Otogarda bir şeyler atıştırıyorum, oyalanıyorum biraz, sonra geçiyorum kışlaya. 8de çıkmaya başlıyorlar zaten, kışla çok büyük olduğu için otobüslerle geliyorlar nizamiyeye, sonra iniyor sevdiceğin otobüsten, siz kavuşurken çarşıya çıkan diğer askerler alkışlıyorlar bazen o kadar duygusal oluyor ki o kavuşma anı, her şeye değer diyorsunYaa çok mutlu oldum senin adına:) Bende her fırsatta gitmeyi düşünüyorum. Hatta uçak biletlerine bakıyorum daha kolay olur diye önceden alınca baya ucuz çünkü ama cesaret edemedim arkadaşlarım belki o hafta ceza alırlar çıkamazlar dediama sanırım nizamiyede bile vakit geçirmeye razıyım
Amiiin canım inşallahYaa nasıl güzel gözümde canlandı şimdi:) en kısa zamanda hep yanımızda olsunlar inşallah :) başka güzel şeyler konuşmak kısmet olsun :)
ızmır guzel sehır neresınde canım ben ızmırlıyımİzmiir
ızmır guzel sehır neresınde canım ben ızmırlıyım
gazıemır , bende gazıemır de oturuyorum canım içini ferah tut kızlar guzel olabılır ama onun tek guzelı sensın ... :)Emir gazi mi gaziemir mi öyle biryer işte.
Sorun da orada şehir güzel kızlar güzelll
askerlik 9 ay mı ne zaman ? cok uzgunum 2 ay sonra nişanlım askere gıdıcek ben nasıl dayanıcam buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?