- 3 Eylül 2014
- 26
- 5
- 88
- 33
ne askerler var burda pazar gunlerı goruyorum ayrıca merak etme gazıemır de cok merkezı byerde degıller başı önde yürüyen senın sevgilin gibi yüreğinde biri olan çok asker var belli de ediyorlar kendılerını :* üzülme sen canımm nerelisin bu aradaYaa oda bana böyle diyor teşekkür ederim kuzum
ah keske9 Ay olmaz sanırım ya ben iyice araştırdım ekim ayında meclise sunulacak diyorlar ama haberlerde yok öyle birşey eski haberi verdiler sanırım.
ne askerler var burda pazar gunlerı goruyorum ayrıca merak etme gazıemır de cok merkezı byerde degıller başı önde yürüyen senın sevgilin gibi yüreğinde biri olan çok asker var belli de ediyorlar kendılerını :* üzülme sen canımm nerelisin bu arada
kıyamam sıze ne kadar suruyor acemı bırlıgı arayabılıyor mu ben kasım da gonderıcem dahaBen ankaralıyım.
Zaten acemi birliğinde yani izin yok
hiççarşı yokmu acemı bırlıgınde canımkıyamam sıze ne kadar suruyor acemı bırlıgı arayabılıyor mu ben kasım da gonderıcem daha
kıyamam sıze ne kadar suruyor acemı bırlıgı arayabılıyor mu ben kasım da gonderıcem daha
hiççarşı yokmu acemı bırlıgınde canım
ızın olmaması cok kotu yaaaaYok izin verilmiyor acemilere
ızın olmaması cok kotu yaaaaevet sık sık kalabalıklaşıyor geldıgınde yardımcı olabılecegım bısey olursa soylemen yeter ben nereye gonderıcem bakalım
Ya canım sana çok önemli bişi sormam lazım yineeAmiiin canım inşallah
sor canim burdayimYa canım sana çok önemli bişi sormam lazım yinee
Bu arada şafak azıcık kalmış ne güzelll:)sor canim burdayim
Bu arada şafak azıcık kalmış ne güzelll:)
Yaa kötü oldu bukuzym benimki kantinci oldugu icin ona serbest oldu telefon. rahatca sokabildi o yuzden. ama xray cihazi var.iceri girerken de detayli arama yapiyolar. simdi ilk giderken goturmesin. onumuzdeki hafta sonu carsi iznine cikacak. kargoyla subeye gonder telefonunu alsin. digerleri nasil sokuyorsa onlar konusur zaten kendi aralarinda o da sokar.herkesin telefonu var icerdem ama dedigim gibi giderken yaninda goturmesin bence simdilik. detayli aariyorlar cunku ilk basta
zaten ilk hafta diger askerler yani bizimkiler muhtemelen kendi telefonlarini verecekler sizi arasinlar diye.. bizimki oyle olmustu..surekli birileri telefon vermisti rahat rahat konusmustuk.ayrica herkesin telefonunoldugu icin ankesorluler bombos oluyo gunun her saatindeYaa kötü oldu buneyse sonra sokabilir inşallah çok heveslenmiştim İnşallah canım bi 99 u göreyim moral olacak
yok kuzum orda da girilmiyo telefonla. benimkini almislardi girerken.ama ustumu aramadilar. yani sende 2 telefin olcaksa birini verip oburunu sokqbilirsin benceÇok şükür acemilikte de rahatça konuşmuştuk da kendi teli daha iyi olur tabi :) olmadı ben gider veririm haftaya :) ben girebiliyorumdur inşallah telefonla , ankarada misafirlerde giremiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?