asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

inşallah kızlar dua edelım hep birlıkde uzağa gitmesın diye

inş. canım dualarımız onlarla :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım bu dönem olayı sanırım kısa dönemler için oluyo kısa dönem yedek subay dr asteğmenler için sanırım

gamişim bizim yarın belli olcak bundan sonra görew yapcakları yerler..hayırlısı olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inş. canım dualarımız onlarla :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

gamişim bizim yarın belli olcak bundan sonra görew yapcakları yerler..hayırlısı olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım yaa ciddimisin bizim cuma olcak sanırım dualarım sizinle canım hakkımızda hayırlısı bitanem:Saruboceq:

gerçekten öyle canım haklısın inan ki bi amaç mutlu olmak için çok önemlı onun gelmesini beklemek gbi

ben bu çoçuğu seviyorum yaa
onunla buluşmaya gidemedım dıye o çıkmış buraya gelmiş aşkım benım ya
kızlar bişi dicem askerden dönünce çok tuhaf davranıolar yani bu durum geçiçi ve normal söyleyim
askerde telefon kullanıyosa ve onunla süreklı konusuyosanız gelincede aynısını yapın
çünki gelince hani yeni bi ortama girersiniz de ne yapacağınızi bilmezsiniz ya aynı onun gibi davranıolar
norma çunku 15ay uzak kalmış yerınden yurdundan gelincede boşluğa düşmüş hissedıyo kendini
bizde gelınce konusmazsak eskısı gbı iice yanlız hissedıo kendını
gelince her yeri yeşil görüyolar bide:) gariplerim ya
naapsınlar kolay mı askerlık yapmak gerçı beklemek daha zor ama...

Son düzenleme:
aklıma gelen herseyı anlatııımda ole cıkııım:))
siz bu sevgilinizle evlenmek istiyosanız onu askerden gelene kadar bekleyın
annesi bu kız bekledı o kadar deyıp sızı alır
almazsa çok buyuk günaha ve sizin hakkınıza girmiş olur
bunun nedeni de genelde çoğu genç askerde terkedıldıklerı için onu bekleyen bırını bulmak zordur buluncada kaybetmek istemezler
bunu untmayın asker yolu bı yerdede evlılık yoludur bu yuzden
bende evlencem allh izin verirse:)
girince anlatırım yıne size olanları yada olacakları
en kısa zamanda evliliğin ilk adımı olan söz yüzüklerını alcaz ailemin haberi olmasada
bu yüzüklerin devamı gelir innnnşşşaaalllaaahhh:)

kızlar ben uzun bi süre olamıcam mafoldumben girdiğimde geçmişi okuyup konusuruz yıne okı kendinize ii bakın kızlar yine görüşürüz :teselli: öpüyorum sizi eşlerinizi sevgililerinizi askerde üzmek bırakmak yok okı bybyby :))

darısı başımıza canım allah dewamını getirir inş.canım bnde öptm snde kendine ii bakk by

Kızlar sevgiliniz askere gittiğinde aslında onun size göre biri olmadığını anlarsanız naparsınızzz :uhm:
Ben bi konu açayım bununla ilgili

Kızlar sevgiliniz askere gittiğinde aslında onun size göre biri olmadığını anlarsanız naparsınızzz :uhm:

canım buraya yeni konu aç bölümüüne yazarsan herkesin gözüne çarpar ve yprum yapmış olurlar hayırdır???

kesinlikle ayrılmam ne kadar uygun olmasın ne kadar nefret ediim yınede askerde ayrılıp onu mahfetmem seninde böyle bi durumun varsa kesinlikle askerde ayrılma canım

kızlar naptınız sevgilisi gelen oldumu askerden

Son düzenleme:
hımmmm valla zor bi soru bu arada benim şafak 172 hata yapmasını beklerdim ne bilim işde zamanını kollardım sonra güzel güzel anlatırdım ayrılırdım en isi bu olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…