- 14 Mart 2013
- 7.889
- 3.953
- 448
İşte sözünü tutmayacak adam, böyle fevri davrandığında da sen paracısın şöylesin böylesin diyip hakaret ediyor. Haksızlığa bende gelemiyorum ama insanlar böyle. Kendimizi korumak için dikkatli olmamız gerekiyor.
biri paracısın derse evet paracıyım diyecek parasız ne oluyo şu hayatta? para mutluluk getirmiyor ama parasızlık çok da güzel mutsuzluk getiriyor. ev alacaksın para, araba para, tatil para, gezmek para, güzel yaşamak para, paran yoksa dışarı çıkıp bir çay bile içemiyorsun niye bu kadar hafife alınıyor bu para ben de ona şaşırıyorum. parayı çok severim, çünkü sevdiğimle beraber beni mutlu olduğum diğer şeylere götürüyo tatil gezmek dolaşmak güzel şeyler yapmak yemek yemek :) varsın ben paracı olayım ne olmuş sanki hepsi para için çalışmıyor da hobi niyetine sabahın körü kalkıp deli gibi çalışıyor.
:)) Bende seviyorum elbette. Fakat ya ben çok gururluyum, ya da bir sorun var bilemiyorum, kendi kazandığım parayla almayı tercih ederim evimi. Kimseden de beklemem bana alsınlar diye. Konu sahibi ile şartlarımız çok farklı ama eğer onun yerinde olsaydım, ev konusunu kayınpederimle asla konuşmazdım. Yapamıyorum yani, o yaftayı yiyemem.
Bence bu soyledigin çok yanlis turkiyede evlendinmi aileylede evleniliyor digerlerine alinmis alacak gucte var buna neden alınmasın isin icinde bi pislik var belli tabi arkadasin tepkisi fazla olmus almiyolarsa bi daha gorusmem olur biter ama sevdigimi niye birakayim bi ev icin ...Ailesini sevmiyorsaniz, ailesinden bir sey beklemeyin, konusup gorusmeyin, arayi acin. Ailesiyle degil adamla evleneceksiniz, madem seviyormussunuz bosverin evi, gidin kirada oturun ne olacak? Sizinle yasit kimin evi var su ulkede?
herkesin şartlarına göre bence, alacak durumu var diğer kardeşlere almış ve bize almıyorsa ben bi pislik ararım işin içinde. illa herşeyi kendim yapıcam diyince çok işin altında eziliyorsun.
İşte olay tam olarak bu!! HEPİNİZİN MESAJLARINI TEK TEK OKUYORUM.Kaçtığım yok düşünüyorum olay üzerine...Belki konuyu farklı açmalıydım belki başlık farklı olmalıydı vs .
Bence bu soyledigin çok yanlis turkiyede evlendinmi aileylede evleniliyor digerlerine alinmis alacak gucte var buna neden alınmasın isin icinde bi pislik var belli tabi arkadasin tepkisi fazla olmus almiyolarsa bi daha gorusmem olur biter ama sevdigimi niye birakayim bi ev icin ...
EN AĞIR YORUMLARI SİZ YAPMIŞSINIZ BELKİ BENİM ASKERDEKİ BİRİNDEN AYRILMAM HATAYDI.. BELKİ KENDİMCE HAKLI SEBEPLERİM VARDI BENİM YAPTIĞIM SUÇTU BELKİİ....AMA İNANANIN BANA HER ASKER AİLESİ SİZİN GİBİ DEĞİL..BENİM NİŞANLIM 6 AYDIR ASKER 1 KEZ OLSUN ANASI BABASI OĞLUM ORDA ASKERSİN NE YİYOSUN NE İÇİYOSUN DİYE SORMADILAR O BANA BEN AÇIM DEDİĞİNDE BEN BURADA İŞİMİ GÜCÜMÜ BIRAKIP ONA YEMEKLER YAPTIM GÖTÜRDÜM..SİZ BENİ PARAGÖZ OLARAK GÖRMÜŞ OLABİLİRSİNİZ AMA HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ Kİ BEL Kİ DE BU 6 AYDIR SÖMÜRÜLMÜŞ OLMANIN DIŞA VURUMUDUR...NİŞANLIM ACEMİ BİRLİĞİNE GİTTİKTEN SONRA AİLESİ BENİ 'GELİNLERİNİ ' Kİ DİNİ NİKAHIMIZ VAR BİR KEZ OLSUN ARAYIP SORMADI SİZE SORUYORUM HİÇ SEVMEDİĞİNİZ BİR İNSANDA OLSAM ''SADECE ASKERİNİZİN EMANETİ OLDUĞUM İÇİN'' HİÇ DEĞİLSE NE YAPIYORSUN DEMEZMİYDİNİZ? BU KADAR HASSAS Bİ ABLA OLARAK EMİNİM Kİ SIRF KARDEŞNİİZ SEVİYOR DİYE ARARDINIZ...Bir asker ablası olarak sadece seni kınıyorum keşke site kuralları olmasaydida ağzıma geleni yazsaydim sana !!! Sanki 3 çocukla evsiz mi kaldın evlendinde oturacak evin mi yok !!???
Askerdeki bir insanın duygularını anlayabilmen için bencil olman lazım. Askerliği bittikten sonra baktın dediklerin olmuyordu o zaman ayrilsaydin 6 ay sabredemedin benim kardeşime yapılmış kadar sinir oldum sana ... ve sinirimden delircem suan gözüm görmesin seni ve senin gibileri
Seni terbiyesiz seniiİşte olay tam olarak bu!! HEPİNİZİN MESAJLARINI TEK TEK OKUYORUM.Kaçtığım yok düşünüyorum olay üzerine...Belki konuyu farklı açmalıydım belki başlık farklı olmalıydı vs .
EN AĞIR YORUMLARI SİZ YAPMIŞSINIZ BELKİ BENİM ASKERDEKİ BİRİNDEN AYRILMAM HATAYDI.. BELKİ KENDİMCE HAKLI SEBEPLERİM VARDI BENİM YAPTIĞIM SUÇTU BELKİİ....AMA İNANANIN BANA HER ASKER AİLESİ SİZİN GİBİ DEĞİL..BENİM NİŞANLIM 6 AYDIR ASKER 1 KEZ OLSUN ANASI BABASI OĞLUM ORDA ASKERSİN NE YİYOSUN NE İÇİYOSUN DİYE SORMADILAR O BANA BEN AÇIM DEDİĞİNDE BEN BURADA İŞİMİ GÜCÜMÜ BIRAKIP ONA YEMEKLER YAPTIM GÖTÜRDÜM..SİZ BENİ PARAGÖZ OLARAK GÖRMÜŞ OLABİLİRSİNİZ AMA HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ Kİ BEL Kİ DE BU 6 AYDIR SÖMÜRÜLMÜŞ OLMANIN DIŞA VURUMUDUR...NİŞANLIM ACEMİ BİRLİĞİNE GİTTİKTEN SONRA AİLESİ BENİ 'GELİNLERİNİ ' Kİ DİNİ NİKAHIMIZ VAR BİR KEZ OLSUN ARAYIP SORMADI SİZE SORUYORUM HİÇ SEVMEDİĞİNİZ BİR İNSANDA OLSAM ''SADECE ASKERİNİZİN EMANETİ OLDUĞUM İÇİN'' HİÇ DEĞİLSE NE YAPIYORSUN DEMEZMİYDİNİZ? BU KADAR HASSAS Bİ ABLA OLARAK EMİNİM Kİ SIRF KARDEŞNİİZ SEVİYOR DİYE ARARDINIZ...
Nişanlımla 2011 de tanıştık o zamanlar ben üniversite 2.sınıftaydım..o yıllar her şey çok güzeldi..Sonrasında mezuniyet söz falan derken geçen sene eylülde nişanlandık ve mart 2014 de askere gitti tabi askerden sonra haziran gibi..Ben memurum..Nişanlım babası ile birlikte inşaat işlerinde uğraşıyordu memleketinde tabii orda çereleri olduğundan baya kazanıyorlardı ancak şimdi benim tayinimin olduğu yerde inşşat işinde çalışması pek mümkün değil..Ama ekmeğini taştan çıkartır ...Ben tüm bunları bilerek onu sevdim her şeye rağmen...çok seviyorum...Fakat annesi babası katlanılır gibi değil..Nişanlım şuan asker askerden sonra evlenmeyi düşündüğümüz için ev alınmasını istiyorum son 1 aydır alacağız alacağız diye beni oyalıyorlar bugün yarın bayramda askerden önce sonra sürekli bi erteleme peşindeler şimdi paramız yok bilmem ne.. ee bu çocuk 6 ay sonra askerden gelecek şimdi olmayan para 6 ay sonra nasıl olacak ?? bi cevap yok hadi bana deseler şuradan su olacak falan neyse bekliyeyim.şimdi almayan adam ozaman hiç almayacak biliyorum..Nişanlımı çok seviyorum ama ailesine katlanamıyorum. ev ne ki memursun birlikte alırsınız demeyin alacak durumları var biliyorum öteki oğullarına ev eşya her şey aldıklarını da biliyorum onlar orada yaşarken ben neden kredi ödeyim ki..Ayrıca nişanlım ailesi diğer kardeşlerine ev alındı ona alınmadı diye ailesine en fazla 2 3 ay küser sonra ben 10 yıl kredi öderken onlar yüzsüzce benim evime gelecekler...
Bu gibi düşüncelerle nişanlımı askerde terk ettim..Ve babası az önce beni arayıp olmadık hakaretler etti..Bize fazlalık olma dedi..oğlumu ev için seveceksen sevme dedi..Psikolojim çok bozuk ne ya yapacağımı bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?