mesele ev değil bence, mesele bu kızın yolunacak kaz gibi görülmesi diğer oğlana bütün imkanların seferber edilip bu çocuk için kıl kıpırdamaması. ee nasıl olsa karısı memur dimi alsınlar evlerini eşyalarını, onlar da ellerini bağlasın çocuk evlendirdik deyip gelinlerinin evine gitsinler. çocuğun zaten düzgün bi işi yok anladığım kadarıyla kız memur, borca girilirse giden yine ondan gidecek. evlat ayrımı yapamaz bana göre aileler, oğlumu ev için seveceksen sevme bilmem ne diye demagoji yapmasın
Tamam da bunu konuşması gereken bu kız değil, oğlan babasıyla konuşacak. Eğer çocukta sorun varsa, aile de zaten sorunluysa kız o zaman ayrılmalıydı. Dediğin gibi haklı da olsa kendini bu şekilde haksız konuma düşürdü. Yaptığı yanlış.
İşte olay tam olarak bu!! HEPİNİZİN MESAJLARINI TEK TEK OKUYORUM.Kaçtığım yok düşünüyorum olay üzerine...Belki konuyu farklı açmalıydım belki başlık farklı olmalıydı vs .mesele ev değil bence, mesele bu kızın yolunacak kaz gibi görülmesi diğer oğlana bütün imkanların seferber edilip bu çocuk için kıl kıpırdamaması. ee nasıl olsa karısı memur dimi alsınlar evlerini eşyalarını, onlar da ellerini bağlasın çocuk evlendirdik deyip gelinlerinin evine gitsinler. çocuğun zaten düzgün bi işi yok anladığım kadarıyla kız memur, borca girilirse giden yine ondan gidecek. evlat ayrımı yapamaz bana göre aileler, oğlumu ev için seveceksen sevme bilmem ne diye demagoji yapmasın
nişanlısı sesini çıkarmadığı için ayrılmış işte kız babasına bişey dememiş benim anladığım kadarıyla sonrasında ayrılınca baba araya girmiş o zaman hakaretleşme olmuş bu noktada da normal.
İşte olay tam olarak bu!! HEPİNİZİN MESAJLARINI TEK TEK OKUYORUM.Kaçtığım yok düşünüyorum olay üzerine...Belki konuyu farklı açmalıydım belki başlık farklı olmalıydı vs .
herkes yaşadığını bilir, bence geri dönme işin zor kısmını atlatmışsın ayrımcı aileyi geç, pısırık bir nişanlıdan sana koca olmaz. kendi kendine yetebilen dengin birini bul daha mutlu olursun. herkes dışarıdan bakarak konuşuyor ama yarın o çocuk işsiz kaldığında evin tüm yükünü enayi misali kendin sırtlanıp hem eve hem markete hem işe yetmeye çalıştığında o zaman kimse yanında olmaz, ailenin durumu yoksa tamam dersin kimse zaten durumu olmayandan istemz diye düşünüyorum ama tüm evlatlara yapılıp sana salak muamelesi yapılıyosa boşver o aileyi de oğullarını da gitsin.İşte olay tam olarak bu!! HEPİNİZİN MESAJLARINI TEK TEK OKUYORUM.Kaçtığım yok düşünüyorum olay üzerine...Belki konuyu farklı açmalıydım belki başlık farklı olmalıydı vs .
İlk mesajında bununla ilgili bir şey yazmamış. Çocuğun tavrını bilmiyoruz.
bilmeye gerek yok tavrını gösterebilse zaten ayrılmazdı, ben herkes kadar pollyanna olamıyorum malesef iki kere iki dört eder.
işsiz bi adamla evlenir miydim evlenmezdim, kaç kişi evlenirdi ? o zaman bu durumda çocuğu işi için mi sevmiş oluyoruz? herkes iyi hayat yaşamak ister bazı şeylere bile bile lades demek sonunda kötü sonuçlar doğurur. herkesin önce kendi egosu var yani.
Tamam bende sana hak veriyorum. Hatta yukarıda yazdım eğer çocuğum olursa ikisine de alırım eğer birine alamıyorsam diğerine de almam dedim.
Ayrıca yine haklısın, çocuğun işi yok. Konu sahibi ev için değil, önce iş için endişelenmeli.
Ve yine ısrarla söylüyorum, ev konusunu konuşması gereken kişi, konu sahibinin nişanlısı. Kendisi değil. Yüz göz olmayacaktı bu kadar.
Ayrıca ortada asla almayacağız diyen bir aile yok. Muhtemelen oğullarının yokluğunda rahat davrandılar. Bence gelmesini beklemeli, hala aynı rahatlık devam ederse de nişanlısı ile konuşmalıydı. Ha baktı o da aynı kafa, eyv derdi. Bu şekilde kendisini haksız konuma düşürmüş.
evet doğrudur konu sahibi tamamen haklı değil ama böyle yerden yere çarpılacak kadar da haksız değil yani. asla almayacağız diyen aile yok da, o aşamada verilen sözlerin tutulmadığını biliyoruz mesele eli cebe atmak olunca kim ne yana kaçacağını bilemiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?