Askerdeki nişanlımdan ayrıldım.

Başkasına ait bir parayı kendi paran gibi görmek ve istediğini aldırmaya çalışmak alınmayınca da terk etmek. Bu tür düşünenler ne kadar şanslı aslında. Buna katlanabilen erkek bukuyorlar.. Benim kişiliğime zaten yapılan davranış uygun değil ve asla da yapmam ama tut ki yaptım eşim zaten o dakika benimle olan ilişkisini bitirirsi.. bu arada bende erkek olsam bu tutumda olan birini doğduğuna pişman eder sonra da bırakırdım.

Yuvayı dişi kuş yapar sözünü siz baya bir yanlış anlamışsınız. Not : site kuralları olmasa çok farklı şeyler yazardım.

ANLAMIYORSUNUZ HER HALDE AİLESİ BENİ SÖMÜRMEYE ÇALIŞIYOR HER ASKER AİLESİ SİZİN GİBİ DEĞİL ÇIKARIN AT GÖZLÜKLERİNİZİ !! NİŞANLIM 6 ADIR ASKER 1 KEZ BİLE OĞLUM NE YİYOSUN ORADA NE İÇİYOSUN DEMİŞ İNSANLAR DEĞİLLL.. NİŞANLIM ASKERDEYKEN BENİ BİR KEZ BİLE ARAMADILAR NİŞANLIM KÜRT BEN TÜRK OLDUĞUM İÇİN BENİ İSTEMİYORLAR NEDEN BENİ ARAMIYORSUNUZ BEN SİZİN GELİNİNZ EĞİLMİYİM DEDİĞİMDE ANNESİ BANA BANA TELEFONMU ALDIN Kİ BEN SENİ ARIYIM DEDİ...KENDİ KIZLARINA BAŞLIK PARASI ALAN ADAMLAR BUNLAR!! BEN HERŞEYE NİŞANLIM İÇİN SABRETTİM BU KADAR ZAMAN ARTIK DAYANAMIYORUM BU EV MESELESİ KOPMA NOKTASI OLDU.

Her ne olursa olsun .
Maddi bir şey için tüm maneviyattan vaz geçmişsin.
En azından çocuğun askerliğinin bitmesini bekleyebilirdin....
Veya bunları onunla paylaşabilirdin ..
İnsanı insandan ayrı düşüren tüm farklara lanet olsun işte.
Başından belli değil miydi sana tavırları ?
Haklıysan bile haksız duruma düşmüşsün ?

ANLAMIYORSUNUZ HER HALDE AİLESİ BENİ SÖMÜRMEYE ÇALIŞIYOR HER ASKER AİLESİ SİZİN GİBİ DEĞİL ÇIKARIN AT GÖZLÜKLERİNİZİ !! NİŞANLIM 6 ADIR ASKER 1 KEZ BİLE OĞLUM NE YİYOSUN ORADA NE İÇİYOSUN DEMİŞ İNSANLAR DEĞİLLL.. NİŞANLIM ASKERDEYKEN BENİ BİR KEZ BİLE ARAMADILAR NİŞANLIM KÜRT BEN TÜRK OLDUĞUM İÇİN BENİ İSTEMİYORLAR NEDEN BENİ ARAMIYORSUNUZ BEN SİZİN GELİNİNZ EĞİLMİYİM DEDİĞİMDE ANNESİ BANA BANA TELEFONMU ALDIN Kİ BEN SENİ ARIYIM DEDİ...KENDİ KIZLARINA BAŞLIK PARASI ALAN ADAMLAR BUNLAR!! BEN HERŞEYE NİŞANLIM İÇİN SABRETTİM BU KADAR ZAMAN ARTIK DAYANAMIYORUM BU EV MESELESİ KOPMA NOKTASI OLDU.

Bir anne babanin sucu mu yani iki erkek çocuğuna sahip olmak, birine gücü yetip ikinciye yapamiyor olmak onlari pis bencil mi yapıyor?

Bu devirde iki ev kendiyle birlikte uç ev almak kimin harci ya Allah askina yapmayin. Benim
kardeşime ev aldilar bana güçleri yetmeyecek
bogazina mi yapisayim, bunca emeği geçmiş
ana babaya siz nasil bencilsiniz mi diyeyim ne yapayim?? Bu isin içinde pislik vardır diyorsunuz ne kadar eminsiniz babam benim için dunyayi yakar ev almadi diye kotu baba mi oluyor ne fena insanlarsiniz inanamiyorum okudukca

Kendi anne babaniza yapilmasini istemeyeceginiz şeyleri hatta kendi anne babanizdan isteyemecegnz şeyleri nasil dile getiriyorsunuz?

Madem maddiyat herşeyden mühim calismayan adamla işiniz ne simdi mi akliniza geldi maddiyat vs

ya sen nasıl rezil bir insansın hala kendini savunuyorsun şimdi de kürt türk falan demişsin.sen başlık almadığın için mi dert oldu bu kadar.dilenci gibi insanlara sürekli paradan maldan mülkten bahsediyorsan insanların seni aramaya elleri varmıyordur.

ONLARI BABASI İLE KONUŞTUKTAN 1 2 SAAT SONRA BİRİLERİNDEN BİR FİKİR ALMAK MAKSADI İLE AKLIMA NE GELİYORSA YAZDIM UZUN UZUN ANLATAMADIM..

Adam doğru söylemis, nie tenezzül ediosun ki. Aşk fedakarlk değilmidir.küçük hesaplar bnlar. Saçmaçolmus çocuk askerde madem nie sıkıntı olyorsun. Ben onun yerinde olsam seni terk ederdim sevmediğin bariz belli yoksa bu hesapları yapmazdın... herkese babası mı evalıo...

Ben başta konunun tamamında sizi haksız görmüştüm ama şu an biraz daha değişti bakışım. Bence tek bir olay üzerinden anlatmamak lazımdı çünkü o zaman sadece o olaya bakarak yorumlar geliyor ki o zaman tamamen haksızsınız. Sizin de hatalarınız var ama, mesela bir erkek askerdeyken terkedilmez yakışık almaz, beraber geçirdiğiniz güzel günlerin hatrına yapılmaz bu. Bir diğeri de nişanlınızın ailesinden maddi beklenti içine girmeniz yanlış onlar yaparız dedilerse sen sadece nişanlınla muhattab olmalıydın bu konuda, adam askerdeyken babasına ev ev ev dersen adam kendi karısını ya da çocuğunu değil tabi ki seni suçlu bulur, ben olsam aynısını düşünürdüm. Hiç bir şartta nişanlının ailesine sizin maddi bir muhabbete girmemeniz gerekirdi, onlar sizinle girse bile bu muhabbete siz ben bunu istiyorum şunu istiyorum dememelisiniz çünkü sadece nişanlısınız, ben anamdan babamdan isteyemem kaldı ki elalemden böyle birşey isteyeyim.

Bir hatanız daha var yanlış okumadıysam, resmi nikah olmadan dini nikah kıymışsınız belki konunuzla alakası yok ama bu suç umarım farkındasınız. Üstelik eski nişanlınız askerde terkedilmenin haklı üzüntüsünü takıntı haline getirip dini nikah üzerinizde kalırsa ne yapacaksınız merak ediyorum.

6 aydir aramayan adam siz nisanlidan ayrilir ayrilmaz nnasil haberi oluyor? Ve sizi istemeyen bir baba oh iyi oldu diyeceği yerde birde sizi arayip oğlumu ev için seveceksen sevme der?

Rica ederim haksiz ciktikca olayi çevirmeye baslamayin..

Ve imam.nikahina gelene kadar bu adam böyleydi akliniz adam askere gidince mi calismaya basladi? Yoksa bu zor durumda blofumu yapar evi kaparim diye mi düşündünüz?

Son düzenleme:
öteki oğullarına ev alıp da nişanlınıza almamaları ayrımcılık olmuş.ama ben yine de babaya hak verdim.nişanlınızla aranızda bir sorun olsa da terketseniz neyse de annesiyle-babasıyla sorununuz var diye terketmişsiniz.bir ev meselesi yüzünden nişanlı terkedilmez.nasıl sevgi bu?yazık etmişsiniz cidden.

Yazık belki o çocuk anasının babasının ona alacağı evden hatta asker ocağında onlardan göreceği ilgilen sırf size aşkı için vazgeçti ?
Sizden ailesine rağmen vazgeçmedi?
Yazık .

Siz bu adami sevdiginiz icinmi yoksa ev baslik parasi taki mobilya falan icinmi evlenecektiniz önce onu bi itiraf edin...

BEN SİZE AİLESİNİN BENİ SÖMÜRMESİNDEN BIKTIĞIMDAN VE BUNU 6 AYLIK Bİ SÖMÜRÜLME SÜRECİNİN DIŞA VURUMU OLARAK YAPTIĞIMDAN BAHSEDİYORUM SİZ KALKIP BANA NE DİYORSUNUZ!!BEN SADECE NİŞANLIMI SEVİDĞİMDEN İŞSİZ OLSUN Bİ YOLUNU BULUR GEÇİNİRİZ DEDİM AİLESİ İSTEMEDİ BENİ BEN SNİ SVİYORUM DEDİM!! SONRA BAKTILAR Kİ BU KIZ MEMUR OĞULLARI ASKERDEYKEN O PAŞALAR GİBİ BAKIYOR TÜM SORUMLULUKARINI ÜZERİMİZDEN ÇEKTİLER..Bİ OTURUP DÜŞÜNÜN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…