- Konu Sahibi chuLsuzPeRu
bende ölmek istiyom benim sevgilimde askerde beni terketti sebebini bile bilmiyom saka gibi birgün önce bana cok sıcak davranan insan birgün sonra ben agladım diye beni terketti
( bana msj atmıstı kahvaltı yapıom güzel bi kızla cay içiyom diye yemin töreninden sonra yazdı bende aglamaya basladım beni önceden uyarmıstı aglarsan sesimi duyamazsın diyodu bende aglayın ca seni iki defa uyarmıstım dedi beyefndi saka yapmıs yinede bagırmıstım bi yandanda ona bende iki gün sonra aradım özür diledim ama tükürdügümü yalamam ben dedi söle olur sivilde olabilir dedi neden sivilde olabilir dedi anlamadım on gün hiç aramadım oda aramadı dayanamadım aradım beni neden terketiin diye sordum aglamam kesinlikle ayrılık sebebi olamaz dedim baska bisi var dedim sustu cevap vermedi baskasımı var dedim hayır yok baskası dedi olsada var demez sanırım ama ben yinede seni seviyorum dedim sana kapım hep acık dedim he birde beni hiç özlemedinmi diye sordum yine sustu hicbişi sölemedi sonra dediki beni düşünüyomusun tabiki dedim benim sabah 5 te nöbetim var izin ver uyuyum az dedi gece 2 de aramıstım hicbişi konusamadık cvp alamadım yani sen yarın ara uzun uzun tartısırız konusruruzz dedi ama bana karsı duygusu olsa kendi arardı 3 gün oldu aramadı
(amcamın oglu ya kendisi cok karakterli biriydi ben öle tanımıstım ama demekki yalanmıs bana karsı sözleri burnumda tütüyosun diyodu cok özlüyorum seni diyodu durduk yerde terketti saka gibi ya bende tekrar araycam acık acık sorcam sebebini sölemelisin diycem ayrılık sebebini tmm istemiyosan yine barısma ama bilmek hakkım diycem söledigin sözlerin hepsi yalanmıydı diycem of of ben napcam arkadaslar sevmek sucmus onu baska msnden eklemiştim denemek için adam ne yazmıs benim karsıma cıkanların hepsi yapmacıktı ben simdi harbi sevgiyi arıyorum yazmıs burda sinirden cıldıracam kafayı yiycem hemen sevgili arayısına girmiş adam ya