Askerdeki sevgilim tarafından aldatıldım!!!!!

bende ölmek istiyom benim sevgilimde askerde beni terketti sebebini bile bilmiyom saka gibi birgün önce bana cok sıcak davranan insan birgün sonra ben agladım diye beni terketti:(( bana msj atmıstı kahvaltı yapıom güzel bi kızla cay içiyom diye yemin töreninden sonra yazdı bende aglamaya basladım beni önceden uyarmıstı aglarsan sesimi duyamazsın diyodu bende aglayın ca seni iki defa uyarmıstım dedi beyefndi saka yapmıs yinede bagırmıstım bi yandanda ona bende iki gün sonra aradım özür diledim ama tükürdügümü yalamam ben dedi söle olur sivilde olabilir dedi neden sivilde olabilir dedi anlamadım on gün hiç aramadım oda aramadı dayanamadım aradım beni neden terketiin diye sordum aglamam kesinlikle ayrılık sebebi olamaz dedim baska bisi var dedim sustu cevap vermedi baskasımı var dedim hayır yok baskası dedi olsada var demez sanırım ama ben yinede seni seviyorum dedim sana kapım hep acık dedim he birde beni hiç özlemedinmi diye sordum yine sustu hicbişi sölemedi sonra dediki beni düşünüyomusun tabiki dedim benim sabah 5 te nöbetim var izin ver uyuyum az dedi gece 2 de aramıstım hicbişi konusamadık cvp alamadım yani sen yarın ara uzun uzun tartısırız konusruruzz dedi ama bana karsı duygusu olsa kendi arardı 3 gün oldu aramadı:((amcamın oglu ya kendisi cok karakterli biriydi ben öle tanımıstım ama demekki yalanmıs bana karsı sözleri burnumda tütüyosun diyodu cok özlüyorum seni diyodu durduk yerde terketti saka gibi ya bende tekrar araycam acık acık sorcam sebebini sölemelisin diycem ayrılık sebebini tmm istemiyosan yine barısma ama bilmek hakkım diycem söledigin sözlerin hepsi yalanmıydı diycem of of ben napcam arkadaslar sevmek sucmus onu baska msnden eklemiştim denemek için adam ne yazmıs benim karsıma cıkanların hepsi yapmacıktı ben simdi harbi sevgiyi arıyorum yazmıs burda sinirden cıldıracam kafayı yiycem hemen sevgili arayısına girmiş adam ya

bende ölmek istiyom benim sevgilimde askerde beni terketti sebebini bile bilmiyom saka gibi birgün önce bana cok sıcak davranan insan birgün sonra ben agladım diye beni terketti:(( bana msj atmıstı kahvaltı yapıom güzel bi kızla cay içiyom diye yemin töreninden sonra yazdı bende aglamaya basladım beni önceden uyarmıstı aglarsan sesimi duyamazsın diyodu bende aglayın ca seni iki defa uyarmıstım dedi beyefndi saka yapmıs yinede bagırmıstım bi yandanda ona bende iki gün sonra aradım özür diledim ama tükürdügümü yalamam ben dedi söle olur sivilde olabilir dedi neden sivilde olabilir dedi anlamadım on gün hiç aramadım oda aramadı dayanamadım aradım beni neden terketiin diye sordum aglamam kesinlikle ayrılık sebebi olamaz dedim baska bisi var dedim sustu cevap vermedi baskasımı var dedim hayır yok baskası dedi olsada var demez sanırım ama ben yinede seni seviyorum dedim sana kapım hep acık dedim he birde beni hiç özlemedinmi diye sordum yine sustu hicbişi sölemedi sonra dediki beni düşünüyomusun tabiki dedim benim sabah 5 te nöbetim var izin ver uyuyum az dedi gece 2 de aramıstım hicbişi konusamadık cvp alamadım yani sen yarın ara uzun uzun tartısırız konusruruzz dedi ama bana karsı duygusu olsa kendi arardı 3 gün oldu aramadı:((amcamın oglu ya kendisi cok karakterli biriydi ben öle tanımıstım ama demekki yalanmıs bana karsı sözleri burnumda tütüyosun diyodu cok özlüyorum seni diyodu durduk yerde terketti saka gibi ya bende tekrar araycam acık acık sorcam sebebini sölemelisin diycem ayrılık sebebini tmm istemiyosan yine barısma ama bilmek hakkım diycem söledigin sözlerin hepsi yalanmıydı diycem of of ben napcam arkadaslar sevmek sucmus onu baska msnden eklemiştim denemek için adam ne yazmıs benim karsıma cıkanların hepsi yapmacıktı ben simdi harbi sevgiyi arıyorum yazmıs burda sinirden cıldıracam kafayı yiycem hemen sevgili arayısına girmiş adam ya

Arkadaşım ayrılık acısı zordur tamam anlıyorum. Şimdi ne desemde boş gelir, banada öyle geliyordu çünkü.

Ama şu açık ki bu adam seni haketmiyor. Bırak hakettiklerini arasın.İnsan ağladığ diye birini terkeder mi? Ağlıyorsun diye dahada üstüne titremeliydi. Bu adam senden gülsende ayrlcakmış zaten. Kendini suçlu hissetmenin anlamı yok.

Zaman herşeyin ilacı, bir bakmışsın geçmiş ve sen seni hakeden biriyle çok mutlusun. Hatta bu salağa niye zaman harcadın, niye gözyaşlarını harcadın diye üzülürsün.

Sakın kapım sana açık gibi laflar kullanıp onun senle eğlenmesine izin verme. Her boşluğa düştüğünde seni arayıp üzecek buna emin ol. Hem kaçan kovalanıyor malesef. Sen kapıyı her zaman açık tutarsan bunu da ona söylersen nasıl olsa çantada keklik diyip değerini bilmiyorlar. Resti çek kesinlikle.

İnş kendini toparlayacaksın emin ol.

Slm kızlar;
size birşey danışmak istiyorum.erkek arkadaşımla 6 aylık bir ilişkimiz var ve şimdi bilecik/söğüt'te asker, acemi birliğini yapıyor su an...sevgilim beni hergün aramaz,2günde 1 kez bile aramaz,haftada 1 veya 2 haftayı bulur araması..önceleri asker orada arayamaz diye alttan alıyordum ama bugün de aldatıldığımı öğrendim!!!! senağlama olayı anlatayım sizlere...erkek arkadaşımın face hesabı var, 2 hafta öncesinde 2 tane kız eklenmişti listesine.Baktım acaba tanıdık mı diye ama değil..neyse ilk etapta önemsemedim o yapmaz öyle şey diye düşünmüştüm..sonraki görüşmemizde kim? niye eklemiş diye sordum. bana; tanımıyorum,yabancı kızlar beni eklemişler ben de kabul ettim..sen takma kafana ben silerim onları demişti..aradan bitaz zaman geçti halen silmedi, benim de aklımda acaba? sorusu oluştu... Bugün de çarşı iznine çıktığında msn de görüştük,face sayfasını açtım baktım 1 kız daha eklenmişti listesine! bir daha sordum kim o kız diye bu kez de azarlar gibi konuştu.bak kızıyorum ama demeye başladı suçlu ya?suçunu bastıracak!!! silmeye vakti olmamış, her vaktini dolu dolu geçirmek istiyormuş beyfendi! facebookta yorum yazarken arkadaşlık tekliflerini kabul ederken harcıyorsun ama vaktini?? msn de konuşurken camı da çok azıcık açtı, sonra ailemle görüşecem diye kapattırdı camı. yazılarıma geç cevap vermeye başladı, bir taraftan da çok ilgiliydi bana karşı aman aman ne dil dökmeler,ne tatlı sözler bir duysanız!!!! bir de kızlar,sevgilim benle konuşurken konuyu hep cinselliğe getiriyor,:kedi:ben konuyu değiştirmek için eee daha daha nasılsın aşkım?dediğimde ise,ama sen konuyu değiştiriyorsun aşkım diyor,susuyor. Sonra tekrar başa dönüyoruz,anladığım kadarıyla libidosu çok yüksek sanırım?...bilmiyorumkismile neyse,ben kuşkulandım iyice ve kuzenimden adresini rica ettim(sevgilim kuzenimi tanımıyor)bazı düzenlemeler yaptıktan sonra erkek arkadaşımı ekledim listeme.o da kabul etti tabiiii... sonra bana msj attı!!! mrb başak seni tanıyamadım ama tanışabiliriz ben emre vs..vs.. yazı da yazdı...senağlama ben de ona cevap yazdım böyle birşey yapacaım aklıma bile gelmezdi aşk ve çaresizlik insana neler yaptırıyormuş meğer... sonra askerden izine geldiğinde görüşebileceğimizi söyledi (15 şubatta geliyor)...ben de ne sıfatla görüşücez ki dedim, nasıl istersen dedi!! hoşsun sevgilin falan yok mu diye sordum bana hayır,yok dedi!!!! inanmam senin gibi birinin yanlız olduğuna dedim o da; inanmalısın ama yok gerçekten dedi,yanlız jandarmaymış beyfendi..kötükedihüsobiryandan da iltifatlar falan bir görseniz!!!! bu arada da halen yavaş yazıyor ve bana karşı ilgisiz davranmaya başladı... tlf numaramı istedi, anneminkini verdim çünkü onu bilmiyor.bana birkaç gn sonra ararım seni dedi bakalım beni de arayacak mı ozaman!! kızlar bana yardımcı olun nolursunuz,ben şimdi ne yapayım?? ayrılmayı düşünüyorum yoksa bu şekilde asla olmaz!!! ama kendisi askerde ve onu bırakırsam üzülür mü?? bir de kendisi sinirli bir yapıya sahip ne yapacağını da kestiremiyorum.. ne yapacağımı şaşırdım,siz olsanız ne yapardınız? nasıl hareket ederdiniz kızlar? çook uzun oldu yazım kusura bakmayın..okuyan,yorum yapanlarada çoook teşekkür ederim...a.s.

cnm bu cümleni 2-3 kez oku..ne yapacağına ondan sonra en iyi kararı sen vereceksin...

umutsuz vaka..
zamanını boşuna harcayıp bekleme 6 aylık bi ilişkinin neden yolunu gözlüyorsun kii anlamıyorum..
çok zordur beklemek söyliyim ..
bekliyorsanda bekledgine degecek biri olmalı..
lütfen kendini heba etme....

ya iyide ben oan bütün sevgimi haykırdım zaten artık aramasamda hic inanmaz salakmı da der nasıl ola beni seviyo ben arayım diye aramıyo der yani beni peşinde koşturmak istiyo der hem erkek olsun bayan olsun gercekten bişiler hissediyosa karsındakine benim üstüme düşüyo felan diye kacmaz bence bunlar cocukca geliyo ban yani ben kacıyım o kovalasın felan of of birde su var ben hırs yaptım artık napıp edip onu etkilemem lazım askerden geldiginde dört dörtlük cıkacam karsısına zaten o da beni sevmeli oda üzülmeli:(( ben öle hemen pes etmem anladımki bana karsı ilgisi yok madem öle neden sevgili oldu bnele bu erkekler cok sacmalıyo ya beni bi kalemde sildi attı bende kendime baglayıp onu bırakcam ama nasıl?tam bilmiyom işte birde ben onu baska msnden ekleiştim hemen atlamıs benim karsıma cıkanlar hep yapmacık oldu demiş ben şimdi harbi sevgiyi arıyom demiş adama baka askerde kız arıyo:((

Ya kızlar şu erkeklerin neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz bi silkelenin yahu..Arkadaşım gerçekler acıdır sevgilinin gerçekten umrunda olsan seni arar ve ağladın diye senden ayrılmazdı..!Yol vericeksin aramıyacaksın bu kadar biraz gururunu ön planda tutmalısın bence..

Kızlar kusura bakmayın ancak gelebildim nete:(
evet söyledikleirnize sonuna kadar katılıyorum, ondan mutlaka ayrılmalıyım
ve bunu da yapıcam kesinlikle!!! böyle birine 1 dk bile harcamaya değmez....

umutsuz vaka..
zamanını boşuna harcayıp bekleme 6 aylık bi ilişkinin neden yolunu gözlüyorsun kii anlamıyorum..
çok zordur beklemek söyliyim ..
bekliyorsanda bekledgine degecek biri olmalı..lütfen kendini heba etme....
çok doğru canım,kendime yazık etmiş olurum aman bana ne ondan artık hiç ilgilendirmiyor beni,kendi etti kendi buldu. aldatan aldanırmış....

cnm bu cümleni 2-3 kez oku..ne yapacağına ondan sonra en iyi kararı sen vereceksin...
Kararımı verdim canım,ondan ayrılıcam tabiki... aklıma geldikçe sinir oluyorum nasıl bu kadar gerçekçi yalan söyleyebilir aklım almıyor ama malesef,herçekler acıdır işte!!!

Ya canım askerdeyken üzülür mü diye düşünüyosun canı cehenneme yaa, adam aldatıyor seniiiii
Bırak şunu kendini düşün o seni hiç düşünmüyor!!!
Aklı başına gelir zaten ama lütfen gururlu ol ve affetmekötükedihüso
Tamam canım affetmiycem zaten ben de:) canı sehenneme!!! ne hali varsa görsün görebildiği kadar....

Aynen yol ver gitsin. Askerdeymiş, hassasmış diye beyfendi her haltı yicek değil.
Eğer gözünü kapatırsan seni dahada çok üzer ilerde. değmez..
Ben de buna dayanamam işte tavrımı şimdi koymam lazım ki sonra da üzülmemem için canım, evet....

başlarım askerliğine hassasmış!
sen burda onu bekliyorsun ya özlüyorsun sen daha müsaitsin çünkü gezip tozabilirsin ama hala sadıktın ona.
oysa 2 dk fırsat bulduğunda bile facebooktan yok msnden kızlarla konuşuyor her gelene de atlıyor!!
ne hassasiyeti ya adam düpedüz öküz aldatmak için bahane arıyor allah bilir hep böyleydi de yeni farkettin.
al annenin telefonunu ben sevgilinim sana oyun oynadım artık seni hayatımda istemiyorum de msj at
yüzyüze görüşmeyi bile haketmiyor 15 şubatı beklemeyi bile haketmiyor bu adam gelmesi için
bırak kahrolsun ölsün gebersin sen de keyfine bak hatta hemen unut değmez.
14 şubata kimle girsem diye aday düşünmeye başla başka hatta

deli oldum yaf
Aynen ben de deli oldum canım sinirden!!!! klasik basit erkek müsvettelerinden birymiş işte kendisi!!!:oklava:

inanamıyorum sana
hala üzülür mü diye düşünebiliyorsun.
ayrılmamak için geçerli sebep yaratmaya çalışıyorsun bence
canı cehenneme de gitsin!
Yok canım,ayrılmamak için sebep oluşturmaya çalışmıyorum,mutlaka ayrılıcam ondan.. böyle ömür geçer mi? geçmez tabiki!! hani derler ya?askerde psikolojileri daha hassas oluyormuş diye, o yüzden öyle dşünmüştüm ama bana değer vermiyormuş anladım e ozman da üzülmez bunu da anladım ve keisn kararaım ayrılıcam!!! bana uzak,Allah a yakın olsun başka birşey istemiyorum,bir an önce kurtulucam ondan...

hassas olan adam sana bunu yapmaz fazla odun bence o hassaslık uğramamış beyzadeye:tomato:
sen seni ikna etsin mi isitosun bütün mesajlarıda okumadım ama sal gitsin sal facebbokta boğulsuna.s
kıymet bilmez doyumsuzluğun sonunu görsün........
canım aynen katılıyorum ama beni ikna etmesini falan istemiyorum inş. bunu denemez bile sorunsuz ayrılırım inşallah ondan...

ya bence bu adamın iyi bir ego darbesıne ihtiyacı var
madem 15 şubatta gelecekmiş mutlaka ki senle görüşmeyi ve senle aklınca birşeyler yaşamayı , diğer kızlarla da ailemleyim bahanesi ile görüşmeyi umuyordur
ortak arkadaşınız varsa onun kulağına gidecek bir şekilde sıkıldım ondan muhabbeti felan yap yada telefonları keyfine göre aç , açtığın zamanda "ya ben seni sevmiyorum aşık da değilim zaten sıkıldım artık , benim için bitti zaten anlıyorum ki öyle aman aman başlamamış ki zaten "de , yanı ayrılıgının nedeni o senı aldattığı için değil sen onu sevmiyormuşsun gibi olsun birde aklına şüphe düşsün bakalım başka biri mi var diye
o zaman aldatılmak, şüphesini duymak neymiş görsün beyfendi
çünkü aldatıldığını öğrenen herkes ondan ayrılırdı, ama ondan sıkıldığı için ayrılan çok az kişi olur bu da ona koyarrrr
çok bakımlı ve çok neşeli ol bu arada
senin kıymetini bileceğine nelerle uğraşıyor
bana yalvarsın ıkna etsın dıye düşünüyorsan biz bu kadar sana açık bir şekilde ayrıl derken canım kendin etmiş olursun kendine , asla kimseye ayrıl demem böyle durumlar olmadıkça
Hmm, aslında çok iyi bir yöntem canım ama sonra ters tepmesin?:) hem kendisi tarafından olunca daha kolay olur beni bırakması, şimdi öyle yaparsam bana şantaj falan yapar mı yani ters teperse? yoksa ben de isterim tabiki onun çok iyi bir ego darbesine uğramasına!!!:oklava:

Canım adam seni aldatmış sen askerde acaba üzülür mü diye düşünüyorsun. Boşversene yaparken düşünecekti onu, sen üzülmüyor musun peki, askerde olunca seni aldatması hak mı oluyor?
Bir dakkanı bile harcama derim bu adama.
Evet canım,1 dk mı bile harcamıycam ben de onu umursamıyorum artık üzülürse üzülsün banane ondan!! o oyunlarına devam etsin...

o seni üzerken iyi
ayrılsam acaba üzülür mü diyosun durduğun kabahat
ayrılmamayı falan düşünmüyosundur umarım
aşık olabilirsin ama bi ilişki böylede yürümezki ama
merak ediyorum arayıp ne diyecek ne konuşacak
arasın bakalım ne anlatacak
ama üzülür mü diye düşünme sen üzülmüyo musun sanki şimdi
ayrılmalısın
canım ben de merak ediyorum, ne zaman arayacak, önce kimi arayacak, ne diyecek sesimi duyuncaki surat ifadesini de görmek isterdim ama işte nasip olmayacak anlaşılan:))) kendisi etti benim içim rahat.

süper bi yöntem bence ayrılcaksanda böyle ayrılmalısın
Bu yöntemi de göz önünde bulundurucam canım,bakalım:)

CAnım bence de üzülme böyle biri için, inan bana hiiiiç değmez aklın başına gelince kendine kızacaksın ben niye böyle yapmışım zamanında diye... şimdi aşık olduğun için mantıkla bakamıyorsun önüne.. Okudum yazını ama anladığım kadarıyla seni gerçekten sevmiyor eğer sevse seni bırakmazdı,hele ki ağladın diye asla bırakmazdı. ağlaman seni bırakması için geçerli bir sebep olamaz mutlaka başka bir sebebi vardır.. inş. açığa çıkar neden ayrıldığı ama üzülmemeye çalış,böyle ukelalar için kendini heba etmeye değmez inan...

chulsuzperu canım çok üzüldüm ama sevgilinin hangi koşullarda askerlik yaptığını biliyorum gerçekten çok berbat bi yer doğu falan değil ama resmen canlarını okuyorlar orda benim de ablam söğütte oturuyor ordan biliyorum hani belki asker psikolojisi denen bişey var öle laf olsun diye konuşmuş falan olamaz mı

ya chulsuzperu bugüna radım onu kendiside bilmiyor ayrılık sebebini sanırım acıkca konusmuyo sordum bugün safak dedim aglamam felan bahane bana gercek sebebini söle dedim insan ayrıldı diye etrkedilmez dedim beni gercekten istiyosan bırakmazdın dedim banadiyoki ben sana sebebini söledim seni uyardım diyo sen sorun cıkardın diyo bende dedimki bana karsı duygun olsaydı silip atmazdın dedim ben saana sevgilim ol demiyom dedim istemiyosan tmm dedim ben sadece sebebini ögrenmek istiyom dedim sölemiyo he sunu diyo ben sivilde olsun istiyom diyo herseyi sivile bıraktım d,yo beni bekleyeceksen tmm diyo of kafam iyice karıstı bana karsı duygun varmı yokmu dedim benim askerde duygum yok diyo bu nedemek ya askerde duygusu yokmus yani sivilde duygusu var ala ala dediki ben seni arayacam konusuruz yine dedi nöbetim var dedi lkactı:((yadfa msnye gelirim dedi ısrarla sordum bana askım diyodun burnumda tütüyorsun diyodun dedim hepsi yalanmıydı dedim hayır samimiydim dogruydu diyo ee ozaman neden terkettin diyom sivile bıraktım diyo ben anlamadım beni istiyomu istemiyormu? aksam msnye gelcem dedi kameram yok ama dedi sadec ben seni görebilirim dedi bende görmek istiyomusunki dedim istiyorum dedi ya bu bana nazmı yapıo

arkadaslar bana fikirlerinizi söleyin neolur demeyinki degmez kacan kovalanır felan ben sıkıldım bu sözlerden beni isteyip istemedigini soruyom sölemiyo neden bıraktın beni diyom sivilde olur diyo kafayı yiycem ya:((duygusu ya vardır ya yoktur

pes artık sen hala onu mu düşünüyorsun üzülür mü diye...!
o seni hiç düşünmüyor tatlım bak nasılda üzüyor....
hiç uğraşma boşuna o kendine gönlünü eğleyecek anlık kişiler arıyor heralde..
Hiç boşuna daha fazla uzatma durumu yoksa bu kafa ile daha çok üzülürsün...
ah erkekler nasıl varlıklarsınız siz yaa :oklava:

ya chulsuzperu bugüna radım onu kendiside bilmiyor ayrılık sebebini sanırım acıkca konusmuyo sordum bugün safak dedim aglamam felan bahane bana gercek sebebini söle dedim insan ayrıldı diye etrkedilmez dedim beni gercekten istiyosan bırakmazdın dedim banadiyoki ben sana sebebini söledim seni uyardım diyo sen sorun cıkardın diyo bende dedimki bana karsı duygun olsaydı silip atmazdın dedim ben saana sevgilim ol demiyom dedim istemiyosan tmm dedim ben sadece sebebini ögrenmek istiyom dedim sölemiyo he sunu diyo ben sivilde olsun istiyom diyo herseyi sivile bıraktım d,yo beni bekleyeceksen tmm diyo of kafam iyice karıstı bana karsı duygun varmı yokmu dedim benim askerde duygum yok diyo bu nedemek ya askerde duygusu yokmus yani sivilde duygusu var ala ala dediki ben seni arayacam konusuruz yine dedi nöbetim var dedi lkactı:((yadfa msnye gelirim dedi ısrarla sordum bana askım diyodun burnumda tütüyorsun diyodun dedim hepsi yalanmıydı dedim hayır samimiydim dogruydu diyo ee ozaman neden terkettin diyom sivile bıraktım diyo ben anlamadım beni istiyomu istemiyormu? aksam msnye gelcem dedi kameram yok ama dedi sadec ben seni görebilirim dedi bende görmek istiyomusunki dedim istiyorum dedi ya bu bana nazmı yapıo
bence bu çocuk seni istemiyor canım,acı ama gerçek dost acı söylermiş...sivile bıraktım demesinden de şunu anladım ben; şimdi beni rahat bırak geldiğimde belki görüşebiliriz ama belli de olmaz gibisinden şeyler anladım.. bir de psikolojisi oldukça iyi değil sanırım...??
chulsuzperu canım çok üzüldüm ama sevgilinin hangi koşullarda askerlik yaptığını biliyorum gerçekten çok berbat bi yer doğu falan değil ama resmen canlarını okuyorlar orda benim de ablam söğütte oturuyor ordan biliyorum hani belki asker psikolojisi denen bişey var öle laf olsun diye konuşmuş falan olamaz mı
canım laf olsun diye konuşmuş olamaz bence, ki öyle laf olsun diye bile konuşmaması lazım... kızla görüşmeyi bile teklif etti,tlf numarası istedi daha ne olsun bunalr çok mu masum canım??

Yok canım,artık üzülmüyorum boşverdim. Şimdi daha iyi anladım herşeyi, ne hali varsa görsün,o beni üzerken üzülmüyor da ben mi üzüleceğim...?çoktan sildim onu canım..

pes artık sen hala onu mu düşünüyorsun üzülür mü diye...!
o seni hiç düşünmüyor tatlım bak nasılda üzüyor....
hiç uğraşma boşuna o kendine gönlünü eğleyecek anlık kişiler arıyor heralde..
Hiç boşuna daha fazla uzatma durumu yoksa bu kafa ile daha çok üzülürsün...
ah erkekler nasıl varlıklarsınız siz yaa :oklava:

doğru bir karar vermişsin canım..ama verdiğin kararın arkasında dur.
yalan söylemeye başlayan erkek buna devam eder..
kaydirigubbakcemile

ah kuzum hemen ayrıl ole asker falan dıye acıma. o senı bıeazcık bıle sevseydı askerdeyken daha cok ozlerdı. senı hıc sevmemıs. sakın uzulme yasmana bak

sonuna kadar arkasındayım canım,inadım tuttu zaten ayrılmasam asla olmaz bunu da biliyorum.... sesini bile duymak istemiyorum onun, zaten yalanlarına bir şans versem arkası da gelir dediğin gibi,ben de buna tahammül edemem.!!!!

doğru bir karar vermişsin canım..ama verdiğin kararın arkasında dur.
yalan söylemeye başlayan erkek buna devam eder..
kaydirigubbakcemile

Yok canım,artık üzülmüyorum boşverdim. Şimdi daha iyi anladım herşeyi, ne hali varsa görsün,o beni üzerken üzülmüyor da ben mi üzüleceğim...?çoktan sildim onu canım..

tebrik ederim seni canım en iyisini yapmışsın...a.s.
şimdi inşallah seni hak eden mutluluğu sonsuz güven ile yaşatacak birini bulursun:Saruboceq:olumunekankayizsmile
ama sakın yarın öbürgün geri dönmek ister aman sakın diyim çünkü çok iyi biliyorum huylu huyundan asla vazgeçmiyor
:kızgın::oklava:

Back
X