bitanemm..az önce yolcu ettim seni.bir sene süreck bi ayrılık başladı bizim için.seni şimdiden özledim.ağlama sakın dediğin için ağlamıorum merak etme.seni çookk seviorum allaha emanet ol....
bugün tam bir ay oldu aşkım ama bana 1 sene gibi geliyor seni o kadar çok özledimki eylülde yanımdasın seni çok seviyoruuuuuum
canımm çok duygulandım bu mesajı okuyuncaa..
Allah kavuştursun tez zamanda inşallah...
benimkide yarınn geliyoo çok şükür
amin canm teşekkr ederm.hadi sennde gözün aydın ozman
aylar geçti sen gelmeyeliii...yüzünü görmeden kokunu duymadan sana dokunup sıcaklığını hissedemeden geçmiyoda..
geçmişe bakıyorum 460tık şimdi nerelere geldik diye ama kendimi kandırıyorum..
senin kokunu sürenlere senin kıyafeterini giyenlere el ele tutuşup sevgiliyis biz mutluyus mesajları verenlere düşman oldum
askerim sen gittiğinden beri ne haldeyim inan bende bilmiyorum..nefesim sen gittiğinde kesildi benim hani yandan gülümsemeler vardır ya onlarıda aldın gittin.gülerken bile aklıma geliyosun..
geceler geçer günler geçer aylar geçer seneler hatta hatta yıllar geçer ama sena olan aşkım bu gönlümden geçip gitmesss
seni akıllının sevdği gibi deği delinin sevdiği gibi hesapsız kitapsız sorgulamadan SEVİYORUM
ölzemler sevgılerı buyutur dıye bosuna dememıslersen baya özlemıssın canım Allah kavustrsun sayılı gun cabuk gecer kendını cok yıpratma nasıl olsa dönecek bır gun...
aşk yada sevgi değil ona duyduğum şey dahada ötesinde bişey o benim en iyi arkadaşım yeri gelince annem yeri gelince babam yeri gelince babam herşeyiiiiiiimmmmmmmmmm
kalbimdeki yerini anlatmak için ne yapsam yapıyım kimseye tarif edemem çok özledim beeen
canım senın şafak kac bırde nerde yapıyor askerlıgını?
cok oldumu gıdelı askere safak kac? cok fazla dusunme canım guzel gunlerı dusun bak ozaman zaman daha cabuk gecer
8ay 9gn kaldı canım aydında yapıyo...senin şafak kaç
az kalmıs nerdeyse yarılamsınız masllahbenım safaga daha cok var 374 gunumuz kaldı bız 4 senedır görsuyoruz ınsallah temmuz ayında nısanımız olacak.
bu temmuz mu canım izne gelip mi olcak...öle deme canım geçiyo bi şekilde ilerisinden çok geride bıraktığın günleri düşün benimde 2012 nisanda nişan apustos yada eylül gibi düğün olcak inş:78::78::78:
evet canımcım bu sene allah nasıp ederse nısanımız olacak 4 senedır beraberız artık yuzuklerımızı taksak ıyı olur seneyede ınsallah dugunumuz olacak sız nısanlımısnız? umarım dedıgın gıbı gecer sen nerde yasıyorsun
biz sözlüyüs canım 10yıldır tanışıyos 4yıldır sevgiliyis nişan düğün gelir gelmes olcak evimis eşyalarımız hazır bi o eksikistanbul canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?