Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar askım aradı:) ayyy çok mutluyum
23.00da aradı:) 20 dakika konuştukçok iyiymiş.sıra çok oluyormuş ondan arayamıyormuş.dün gündüz evi aramış ama evde değildim o yüzden ulaşamamış.cebimide cok kontör gidiyor diye aramamış evden cok konusuyoruz cünkü.
sesi kalınlaşmış kuzumun.eğitimde bağırmaktan.yirim ben onu ayyy çok mutluyum.
bekle beni seni almaya geliyorum dedi:)
KIZLAR SİZİDE ÇOK SEVİYORUM.İYİKİ VARSINIZ DESTEKLERİNİZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN
Çok sevindim canım hadi gözün aydın![]()
Ses kalınlaşması ilk haftalar olur.
Ben tanıyamıyordum bazen sesini![]()
sağolasın canım.özellikle seni kocaman öpmek istiyorum cok destek verdin hakkını helal et
evet sesi kocaman amca sesi gibiydi:) alo aşkım dedi pardon yanlış oldu sanırım dedimunuttun mu sesimi döverim bak gelip dedi:)
o kadar mutluyumki.üzüntüden hiç bişey yiyememiştim.şimdi 2 dilim börek yedim:)
bide canım bi tatlı olmuşki.böyle sevgi yumağı gibi olmuş:) önceden efendi duruyum diye cicili bicili konuşmazdı.sadece pınarım meleğim ve aşkım derdi.şimdi prensesim pamuğum der oldu:)
kızlar 3 gün önce sözlüm burdurda acemi birliğine teslim oldu.teslim olduğu aksam aradı ama 2 gündür aramıyor.merak içindeyim.acaba çok sıkı bi yerde aramalarına izin mi verilmiyor diye düşünüyorum.sizin askerleriniz arıyor mu?
Helal olsun nedemek burası bunun için var birbirimize destek vermek için
Bizde zamanında az destek görmedik.
Öptün saydım ben
Benimki hep der askerlik çok şeyin kıymetini bilmemi sağladı diye.
Şimdi şiirler sözler yazar oldu bana.
Bu askerlik biraz iyi kıymetimizi anlıyorlar![]()
evet canım ilerleme var sanki benimkindede:) askere gitmeden 1 gün önce çiçekciye çiçek sipariş etmiş.o teslim olduğu gün bana geldi.hayatta bilmez halbuki öyle romantiklikler:) istediğim kıvama geliyor sanki:) şimdi telefonda konuştuğumuzda sen nasıl istersen öyle olsun aşkım hiç üzülme olur mu der:) normalde çatır çatır inatlaşırdık.
kıymetimizi bilsinler valla her kız beklemez çünkü.biz kafayı yiyoruz özledik diye
evet canım ilerleme var sanki benimkindede:) askere gitmeden 1 gün önce çiçekciye çiçek sipariş etmiş.o teslim olduğu gün bana geldi.hayatta bilmez halbuki öyle romantiklikler:) istediğim kıvama geliyor sanki:) şimdi telefonda konuştuğumuzda sen nasıl istersen öyle olsun aşkım hiç üzülme olur mu der:) normalde çatır çatır inatlaşırdık.
kıymetimizi bilsinler valla her kız beklemez çünkü.biz kafayı yiyoruz özledik diye
ne güzel düşünmüş ya ne ince fikir:)
Tam bir ders onlara bu askerlik
Aman bitsinde şu 15 ay gerisi kolay