- 3 Aralık 2019
- 94
- 106
- 8
- 28
- Konu Sahibi Sungerbob00
Arkadaslar aklimi kurcalayan bi konu var sacma gelebilir size ama lütfen heyecanımı göz önüne alarak yorum yapın şimdiden çok teşekkür ediyorum size. :) inşallah ocakta esim askerden gelicek biz ilk 2 3 gün baş başa olmak istiyoruz. Ve tabi benim aklimda bir sürü supriz hazırlıklar var. Biz kızımız esim ve ben olmak istiyoruz ilk 2 gun. Annem şuan benimle kalıyor esim gelince onu görüp gidicek ayıp olur baş başa olun siz dedi sağolsun çok anlayışlı ve düşünceli bir kadındır:)) ama eşinin ailesi öyle değil şimdi düşününce onca hazırlık yapicam eşimle planladık bir çok şeyi. Ama benim endişem atıyorum halası kuzenleri falan gelip bildiğiniz sabaha kadar düşüncesizce oturabilirler. Ki ilk günümüz uzun zaman sonra zehir oolur o kimseyle görüşmek istemiyor ben esim yeni gelmiş yanından kalkipta kimseye hizmet etmek uğraşmak istemiyorum. Eşimle bunun için nasıl bir yol izleyebiliriz bunun önüne nasıl geçebiliriz? Şimdiden çok teşekkür ederim yorum yapan arkadaşlara. Saçma gelebilir ama gerçekten çok kafamızı kurcalıyor bu konu.